Ruch Chorzow - Polonia bytom

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
knoxville

#226 Post autor: knoxville » 31 mar 2007, o 12:16

No i zwyciestwo jest , cieszy ze starali sie wkoncu grac w pilke - duzo mniej strat , a jesli juz byly to raczej z dlugich pilek rzuconych za mocno . W obronie 2,3 bledy na szczescie nie wykorzystane , generalnie juz chyba powinno wszystko isc w dobrym kierunku ... tylko ta nasza nowa #76 znowu jakos tak bez przekonania , no ale nic deRby i punkty sa nasze !

Ah no i na koniec musze pochwalic Wleciała za dobry Ruch z wprowadzeniem Ecika , rzucil go w gre w najbardziej odpowiednim czasie nie za szybko co by sie nie wypalil , i nie za pozno co by juz stracil wielka wielka motywacje - o ktora bylem pewien od kiedy odwrocilem bilet i spojrzalem na jego miejsce urodzenia :) 8)

tataR1970
Kontakt:

#227 Post autor: tataR1970 » 31 mar 2007, o 12:21

gerhat pisze: W przeciwieństwie do tatarów z bytomia nasz doping i oprawa były super, publika tez dopisała
Nie obrażej tatarów. Jo jes niebieski Tatar z Chorzowa.

kizar
Kontakt:

#228 Post autor: kizar » 31 mar 2007, o 12:37

Zapraszamy do Łodzi na mecz z żabolami!Brawo Niebiescy juz teraz jest I liga! :lol: Doping naprawde niezly i oprawy urozmaicone i pieknie wyszly!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#229 Post autor: Simone » 31 mar 2007, o 12:41

Niestety w meczu z Sosnowcem zagrozeni brakiem wystepu sa Grzyb , Sokolowski , Klaczka i chyba Mikulenas z Pulkowskim :?

Ale przede wszystkim trzeba martwic sie o punkty we Wroclawiu a nie tym ...

Spali1920
Kontakt:

#230 Post autor: Spali1920 » 31 mar 2007, o 12:48

Simone pisze:Niestety w meczu z Sosnowcem zagrozeni brakiem wystepu sa Grzyb , Sokolowski , Klaczka i chyba Mikulenas z Pulkowskim :?

Grzyb Sokół i Klaczka to ja bo majom po 3 żółtka ale Pulo z Mikim nie bo majom po 6 żółtek wiec nie sadza zeby po 2 zołte kartki dostoli we Wrocławiu
UN'08

Awatar użytkownika
ch-R

#231 Post autor: ch-R » 31 mar 2007, o 12:49

Czegos mi w tym szpilu brakowało.........he juz wiem , wiecej goli . Ale licza sie 3 pkt.

Bykowina1920

#232 Post autor: Bykowina1920 » 31 mar 2007, o 13:43

naReszcie zywciesto i tyla w temacie :flaga: :faja: :ruch_gool: :super: :piwo: :piwo: :piwo:

marcim

#233 Post autor: marcim » 31 mar 2007, o 14:22

Bardzo dobro zmiana doł mody Ecik,szarpoł po tyj lewyj stronie aż miło było paczeć :brawa: Po 3 porażkach z rzędu niy spodziewołech sie tyla wiaRy na Cichej !!! O kery grają we Wrocławiu??? :flaga: :flaga: :flaga:

ruby z kaliny

#234 Post autor: ruby z kaliny » 31 mar 2007, o 14:29

zatrybjyli? obadomy z groclinym....

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#235 Post autor: SzaRlin » 31 mar 2007, o 14:32

Simone pisze:Niestety w meczu z Sosnowcem zagrozeni brakiem wystepu sa Grzyb , Sokolowski , Klaczka i chyba Mikulenas z Pulkowskim :?

Grzyb owszem, Klaczka ostatnio nie gro, Sokół mo jedna kartka z PP i to chyba sie do ligi nie liczy, a Miki i Pulo potrzebują jeszcze 2 kartki do pauzy :)
PozdRo
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Elmer
Kontakt:

#236 Post autor: Elmer » 31 mar 2007, o 15:32

Pauzuje się po 4 i 7 żółtej kartce jeden mecz, a po 10 dwa. Chyba każda następna to jest jeden mecz. Miki już jest dawno zagrożony, Pulkowski od meczu w Opolu.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

laziska goRne

#237 Post autor: laziska goRne » 31 mar 2007, o 15:39

BRAWO mlody ''ECIK'' czekej na swojo szansa!!! BO jo cie widza w piyrwszym skladzie ! JAK CHCYMY WYGRYWAC !!! :D

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#238 Post autor: uRodzony na sektoRze » 31 mar 2007, o 15:47

Jeszcze nasi piłkarze nie grają w pełni swoich mozliwosc ale miejmy nadzieje ze po tym szpilu zaskoczą...

Znów do goraczki doprowadzało mnie dostanie sie na stadion...
Zwróciłem uwage ochronie zeby otworzyli jeszcze jedną bramke na co usłyszałem "gdybyscie sie nie pchali poszło by szybciej"... Wtedy nie wytrzymalęm i poleciały wiązanki bo co ma piernik do wiatraka... Człowiek płacąc 15 zł ma prawo wymagac chociaz cywilizowanego wejscia, gdyby zostały otworzone po dwie bramki, zamiast po jednej nie byłoby problemu.
Niech ktoś z zarzadu odpowiedzialny za to spróbuje sobie wejsc tą bramka to moze zrozumie pewne rzeczy...

Tylko bez głosów zeby przychodzic szybciej bo byłem pod stadionem ok.40 minut przed szpilem... A nie kazdy ma do stadionu pół kilometra. Mam nadzieje ze na Sosonowcu bedzie juz to zrobione sprawniej, jak nie to proponuje ro***bac tą brame i wejśc z nią, moze wtedy ludzie odpowiedzialni za to przejrzą na oczy!!!

No ale to tylko jeden mały incydent, potem juz same pozytywy.. Piekne oprawy, super atmosfera i dreszczyk emocji

Jesteśmy najlepsi 8)
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#239 Post autor: jalboss » 31 mar 2007, o 17:20

uRodzony na sektoRze pisze:JTylko bez głosów zeby przychodzic szybciej bo byłem pod stadionem ok.40 minut przed szpilem... A nie kazdy ma do stadionu pół kilometra. Mam nadzieje ze na Sosonowcu bedzie juz to zrobione sprawniej, jak nie to proponuje ro***bac tą brame i wejśc z nią, moze wtedy ludzie odpowiedzialni za to przejrzą na oczy!!!
Było paru kozaków co wywalili brame i potem się to skończyło ogólnym płakaniem i duszeniem na prostej.
A także ćwiczeniami strzeleckimi "grupy ochrony".

Szkoda tylko, że z armatki dostało sie także tym którzy stali i czekali na wejście.

Aha i chciołech pozdrowic zgreda co siedzioł obok mnie i narzekoł że mu sektorówka przegląd sytuacji zasłanio i kibice sie drą. Ciu*ik jeden. Na drugi roz wsadza mu tyn słonioł do dupy.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#240 Post autor: uRodzony na sektoRze » 31 mar 2007, o 18:03

jalboss pisze:Było paru kozaków co wywalili brame i potem się to skończyło ogólnym płakaniem i duszeniem na prostej.

Nie widzialem tego, widocznie juz weszedłem, ale nie dziwie sie im

A niewinnych ludzi którzy ucierpieli powinna oficjalnie przeprosic osoba odpowiedzialna za wchodzenie kibiców na stadion, bo to nie do konca wina "szturmujących", kazdy ma swoją granice cierpliwosci.
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Zablokowany