Uwagi ( propozycje) do moderatorów
-
- Kontakt:
Dzisiaj chciałem wejść z pracy na forum i to samo pisze. Kto może niech się nie wylogowywuje, bo może z powrotem nie wejść
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Witam zrobcie porzadek bo znow jakis spam sie chyba wlamal do systemu FORUM
polowa FCD i czesc ludzi z Slaska juz od 3 dni pisza do mnie abym wam dal znac
ze nie moga korzystac z forum maja po prostu BANA
prosze o szybka REAKCJE
dzieki z Gory w imieniu tych ZBANOWANYCH
polowa FCD i czesc ludzi z Slaska juz od 3 dni pisza do mnie abym wam dal znac
ze nie moga korzystac z forum maja po prostu BANA
prosze o szybka REAKCJE
dzieki z Gory w imieniu tych ZBANOWANYCH
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To co zrobiono, usunieto lub zablokwoano duble, pozostawiając jeden we własciwym miejscu.Elmer pisze:No i co w związku z tym? Ukamienować, ekstradycja do kraju? Na dywanik do Kaczora?
niejaki Gerhat nie potrafi edytowac swoich postów, bo daje jeden po drugim...
To chyba oczywiste, jak Ci sie marzy kamienowanie to widać co głodnemu na mysli.
A co do moich umiejetnosci edycji postów to mosz 100% racji, nie na darmo nazywam siebie informatycznym idiotoą.
- Lutz
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
znany, aczkolwiek kontrowersyjny user bolo23 równiez nie moze dostać sie na forum, prośba o rozwiązanie tej sprawy!
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
- 19r20
- Kontakt:
Mam jeszcze jedną sprawę - na niektórych forach dba się o czystość poglądów, porządek
z forum GKS - W ciagu ostatnioch 2 dni bany dostali:
KS Ruch
ObseRwator
19Giszowiec20
R1920
Byt(R)ów
>R<
Wentylatorki
19Niebiescy20]
PodgRuba
Ruch Chorzów
SteRyd blue
pe1920cet
Ruch Ruch HKS
dospele cwele
Chorzowski
Ruch
Antykatowice
Uzasadnienie - "Za nicka"
czy u nas musi być burdel? czy poprostu nikomu nie chce się robić porządku?
powiem że gdybym był adminem tu na forum to zapewniam że nie panoszyli by się tu wszelkiego rodzaju wrogowie Ruchu
u nas niestety na porządku dzienny jest obrażanie kibiców Ruchu przez żaby, geji czy goroli i nikt z tym nic nie robi
zgłaszam swoją kandydature na moderatora :x
KS Ruch
ObseRwator
19Giszowiec20
R1920
Byt(R)ów
>R<
Wentylatorki
19Niebiescy20]
PodgRuba
Ruch Chorzów
SteRyd blue
pe1920cet
Ruch Ruch HKS
dospele cwele
Chorzowski
Ruch
Antykatowice
powiem że gdybym był adminem tu na forum to zapewniam że nie panoszyli by się tu wszelkiego rodzaju wrogowie Ruchu
u nas niestety na porządku dzienny jest obrażanie kibiców Ruchu przez żaby, geji czy goroli i nikt z tym nic nie robi
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- L_M
- Kontakt:
a ja bym prosil przyklad na ten 'porzadek dzienny' bo jakos sobie nie przypominam by jakiemus 'gejowi' 'żabie' 'gorolowi' badz komukolwiek obrazanie Ruchu uchodzilo plazem :? natomiast karac za nick jesli sam w sobie obrazliwy nie jest to idiotyzm i nie wiem czemu za wzor sie tu stawia gks19r20 pisze:Mam jeszcze jedną sprawę - na niektórych forach dba się o czystość poglądów, porządek
KS Ruch
ObseRwator
19Giszowiec20
R1920
Byt(R)ów
>R<
Wentylatorki
19Niebiescy20]
PodgRuba
Ruch Chorzów
SteRyd blue
pe1920cet
Ruch Ruch HKS
dospele cwele
Chorzowski
Ruch
Antykatowice
-
- Kontakt:
Co Gerhat odbierasz mi prawo do przeglądania forum mojej ukochanej drużyny? Jakim prawem?gerhat pisze:dwunikowcy podnosza larum :lol:
zodyn z userów które wymieniocie nic madrego tu nie napisoł więc zostoł zbanowany, nowe porzadki tu nastaly więc radza siedziec cicho, noo :niedobrze:
Mój adres ip został zbanowany (nie jestem dzieckiem neostrady i mam stały!) a co za tym idzie nie mogę wejść w ogóle nawet bez logowania

no to jo juz zglaszom, ze sie moga zalogowac.
na poczontku zech myslol, ze jakis admin-miglanc mie zbanowol i chciol zech ofandzolic kogos, ale widza, ze i inni mieli problemy.
tak czy inaczej - Amra, dzieki za pomoc.
do tego sprawdzcie czy nie zablokowaliscie mojego praskiego IP! /chorzowskie widac nie/
na poczontku zech myslol, ze jakis admin-miglanc mie zbanowol i chciol zech ofandzolic kogos, ale widza, ze i inni mieli problemy.
tak czy inaczej - Amra, dzieki za pomoc.
do tego sprawdzcie czy nie zablokowaliscie mojego praskiego IP! /chorzowskie widac nie/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie opłacasz abonamentu radiowo - telewizyjnegoGodzilla pisze:Do Moderatorow - zostalem wyrzucony z forum i zakladalem ze to tylko techniczny blad .... ale widze ze sa jakies inne powody ... chcialbym je pilnie poznac ...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
PYTANIE prosba ,moja syn sie loguje na moj nik i chaslo , nic nie pisal ostatnio a wyswietla sie mu ze zostal usuniety z forum kiedy sie loguje,natomiast u mnie wszystko ok .Prubowal sie zalogowac na nowy lodzin i chaslo i znowu mu wyswietlil komunikat ze zostal usuniety ,prosze o wyjasnienie o co chodzi ,to wazne dla mnie ,pozdrawiam.zibi13
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: