Porażka w Bielsku ...
-
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
Może się czepiam ale powoli żal patrzeć na wyczyny "super" Maria... Opócz wymuszania fauli i bezesnsownych pyskówek, totalne żenada.
Nie można mówić że nie grali ambitnie. Chcieli i to bardzo, tylko qr** nie potrfią!!!
Mariusz, Bizak, Jarczyk, Lines, Fornalik -żałośni... Cecot, Malina coś grali, reszta była bo była i tyle...
Nie można mówić że nie grali ambitnie. Chcieli i to bardzo, tylko qr** nie potrfią!!!
Mariusz, Bizak, Jarczyk, Lines, Fornalik -żałośni... Cecot, Malina coś grali, reszta była bo była i tyle...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Asterix to rzeczywiscie najlepsze wspomnienie z tego wyjazdu.calkiem przeciwnie gra naszych pilkarzy.mam nadzieje ze to tylko wypadek przy pracy bo stale to chyba tak slabo nie idzie grac.jak na druzyne ktora chce wejsc do pierwszej ligi to lacznie z pp 4 mecze na wyjezdzie z tego 3 przegrane to zdecydowanie za duzo.ale w srode wszyscy na cicha.pozdRawiam
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nic dodac nic ujac GWIAZDA meczu ASTERIX :lol: a tak wogole fane mieli te kaski choby przedskoczki :lol: A na serio to mi sie wydaje ze z meczu ma mecz jest coraz gorzej... z cracovia jakos tam jeszcze grali nie bylo zle ale przegrali, kszo u siebie poza 3pkt nudny mecz, i teraz podbeskidzie 0pkt i mecz do dupy
Teraz mecz GKS musimy sie postarac zarowno pilkarze jak i my KIBICE.
PS.fajne jeszcze byly te 2mlyny i ta piosenka "idzie, idzie PODBESKIDZIE" :lol: :lol: :lol:
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB K.S.RUCH Chorzów

PS.fajne jeszcze byly te 2mlyny i ta piosenka "idzie, idzie PODBESKIDZIE" :lol: :lol: :lol:
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB K.S.RUCH Chorzów
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="vahanara"]Może się czepiam ale powoli żal patrzeć na wyczyny "super" Maria... Opócz wymuszania fauli i bezesnsownych pyskówek, totalne żenada.
quote]
Nie zgodzę się z tobą. Uważam, że Mario zagrał spoko mecz, a ta jego wciepa w 2. połowie, po tym jak wszedł już Davor, gdy zagrał do Bajery (zdaje sie) - szkoda, że nic z tego nie wyszło :x
Ale jak nie będzie kasy i "szanowna dyrekcja" zaś bedzie leciała w hu**, to co poniektórym zawodnikom znów będą przydarzać się kontuzje..... i awans może się oddalić niestety
Znów coś śmierdzi na Cichej.......

quote]
Nie zgodzę się z tobą. Uważam, że Mario zagrał spoko mecz, a ta jego wciepa w 2. połowie, po tym jak wszedł już Davor, gdy zagrał do Bajery (zdaje sie) - szkoda, że nic z tego nie wyszło :x
Ale jak nie będzie kasy i "szanowna dyrekcja" zaś bedzie leciała w hu**, to co poniektórym zawodnikom znów będą przydarzać się kontuzje..... i awans może się oddalić niestety

Znów coś śmierdzi na Cichej.......

Nadejdzie wiosna i lepsze czasy, powróci K.S. Ruch Chorzów w szeregi Ekstraklasy !!!
-
- Kontakt:
bielsko
Zapraszam do poczytania forum na www.mc.podbeskidzie.pl - niezle jaja - dziecka sie wadza czy lepszy byl mlyn A w sile 20 chlopa czy mlyn B 23 chłopa. A tak w ogole to sie chyba malo nie zesrali ze szczescia....... Aczkolwiek widać że respekt czuli niezły przed nami. No ale cóż wielu spraw jeszcze nie rozumieją.
Asterix był niezły.......
Asterix był niezły.......
-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
A czegos Ty sie Lysy spodziewal ? Zespol ktory spadl z ligi zostal wzmocniony kilkoma w sumie niezlymi graczami , musi potrwac zanim sie zgraja , taki jak to ladnie nazwales smiec z Bielska gra juz troche dluzej razem , zna realia 2 ligi ( fakt ze kilku graczy im odpadlo
. Poza tym nie polecam zanizania wartosci przeciwnika zmniejszysz w ten sposob wielkosc naszych zwyciestw i wyolbrzymisz porazki , w koncu Twoim zdaniem Ruch przegral nie z przecietnym zespolem drugiej ligi ale z jakims smieciem...no to kim my jestesmy wobec tego ? Odpowiedz w stylu co z ciebie za kibic mija sie z celem bo ja od lat kibicuje 14 krotnemu mistrzowi Polski ( nie ksg oczywiscie
...mysle ze zrozumiales.
Ja tez pamietam czasy , ze w drugiej lidze przyjezdaly kluby dostawaly pare bram i wyjezdzaly , ale to nie wroci ( a niestety napewno nie zbyt szybko ) teraz kazdy punkt musimy wywalczyc nogami i lokciami
Glownym problemem jest system zarzadzania klubem...kumoterstwo i cala plejada absurdow ...oni sa jak wielka rodzina a przeciez w rodzinach zdarzaja sie najgorsze awantury ba prawdziwe nienawisci...
Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibicow Ruchu , tych ktorzy jesli tylko mogaprzyjda na mecz w okresie slabszej gry druzyny.

Ja tez pamietam czasy , ze w drugiej lidze przyjezdaly kluby dostawaly pare bram i wyjezdzaly , ale to nie wroci ( a niestety napewno nie zbyt szybko ) teraz kazdy punkt musimy wywalczyc nogami i lokciami
Glownym problemem jest system zarzadzania klubem...kumoterstwo i cala plejada absurdow ...oni sa jak wielka rodzina a przeciez w rodzinach zdarzaja sie najgorsze awantury ba prawdziwe nienawisci...
Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibicow Ruchu , tych ktorzy jesli tylko mogaprzyjda na mecz w okresie slabszej gry druzyny.
-
- Kontakt:
w zasadzie już wszystko zostało napisane ,nasi grali fatalnie ,zero pomysłu na konstruowanie skutecznych ataków do tego sędzia po*** i je***y czarnuch salami co nam pół składu chciał wykosić, potrzebny jest jakis wstrząs ,zmiany w wyjsciowej jedenastce bo z taka gra to nie ma co liczyc na pokonanie Bełchatowa.Trza pochwalić wszystkich za bardzo dobry doping w czasie I-szej połowy potem już było słabiej ale przy takiej grze to sie ludziom śpiewać odechcewa no i pozdro dla Asterixa ,dojebany gosciu był nie ma co :lol:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
[quote="Lysy"]No ładnie Panowie!!!!!!!!!!!!Jak czytom te wypowiedzi w stylu "nie ma co panikować","nie wszystko jeszcze stracone" to śmiać mi się z niektórych tu chce.Jakie są w takim razie wasze wymagania w stosunku do Ruchu?????Czym dla Was jest ten klub???Dla mnie porażka z takimi klubami jak cracowia czy jakiś tam śmieć z Bielska jest wstydem i nie ma tu dwóch zdań!!!!!!!!Oni już na wstępie pokazali ,że jest z nimi żle w Kielcach.A wy tak będziecie pieprzyć może też na kilka kolejek przed zakończeniem rozgrywek ale jak Ruch nie wlezie to już będzie za póżno!!!!!!!!!!!!!!Gdzie są Wasze ambicje???????Chcecie żeby grali w drugiej lidze????Ja już po spadku nie mogę patrzeć kumplom w oczy a co dopiero po takiej porażce z Podbeskidziem???Niektórym tu się wydaje ,że nic się nie dzieje ,że wszystko można odrobić.Kiedy?????Kur..pytam się kiedy???????????????Jak się przegrywa w Bielsku w takim stylu???A może za dwa lata w III lidze ,wasze komentarze będą pełne euforii bo Ruch wygra 3:0 z polonią bytom??????????????? Zastanówcie się jeszcze raz co wy wypisujecie.
Co do Wyrobka to go bardzo cenię ale nie rozumiem jak można konsekwentnie lansować takiego gniota jak Bizacki.Przecież on reprezentuje kompletne dno.Wyszedł mu jeden strzał i co???Może go Janas do kadry powinien wziążć???
Według mnie z tymi przeciwnikami i z takimi ambicjami ten klub powinien dziś mieć 15 punktów i bezdyskusyjnie prowadzić w II lidze a my powinniśmy się śmiać z innych i czekać na derby z dospelem i górnikiem.
A tak co? Wkurzam się tylko i na prowda jest mi wstyd jak patrza na tabela.Tam jest taka kreska i boja się ,że już blisko a bydymy pod nią.I znów odezwą się głosy w stylu"nie jest jeszcze żle"" nie wszystko stracone"Zastanówcie się niektórzy gdzie są wasze ambicje i komu kibicujecie,bo ja Ruchowi wielokrotnemu mistrzowi Polski i wymagam żeby był tam gdzie jest jego miejsce czyli w I lidze!!!!!!!!!!!!!!!!!Niektórym z Was jest to chyba obojętne
Uniosłem się,pewnie mi się teraz od niektórych oberwie ale wolę wywołać dyskusję niż w przyszłym sezonie patrzeć jak znowu Podbeskidzie walnie nam 2:1 :oops:
Pozdrawiam!
Łysy dobrze napisane!!! Trzeba wstrząsnąć zespołem , trenerem i działaczami juz teraz. Pieprzenie typu dajmy im czas słyszałem już w tamtym sezonie co z tego wyszło wszyscy wiemy. Tak jak pisał Łysy porażka z Podbeskidziem jest dla mnie wielką hańbą. Szkoda że Krzysiu nie zamieścił składów druzyn, ale czytając "słynne" nazwiska piłkarzy z B-B i widząc że ta drużyna wygrała z nami całkowicie zasłużenie chce się niestety płakać.
Co do Wyrobka to go bardzo cenię ale nie rozumiem jak można konsekwentnie lansować takiego gniota jak Bizacki.Przecież on reprezentuje kompletne dno.Wyszedł mu jeden strzał i co???Może go Janas do kadry powinien wziążć???
Według mnie z tymi przeciwnikami i z takimi ambicjami ten klub powinien dziś mieć 15 punktów i bezdyskusyjnie prowadzić w II lidze a my powinniśmy się śmiać z innych i czekać na derby z dospelem i górnikiem.
A tak co? Wkurzam się tylko i na prowda jest mi wstyd jak patrza na tabela.Tam jest taka kreska i boja się ,że już blisko a bydymy pod nią.I znów odezwą się głosy w stylu"nie jest jeszcze żle"" nie wszystko stracone"Zastanówcie się niektórzy gdzie są wasze ambicje i komu kibicujecie,bo ja Ruchowi wielokrotnemu mistrzowi Polski i wymagam żeby był tam gdzie jest jego miejsce czyli w I lidze!!!!!!!!!!!!!!!!!Niektórym z Was jest to chyba obojętne

Uniosłem się,pewnie mi się teraz od niektórych oberwie ale wolę wywołać dyskusję niż w przyszłym sezonie patrzeć jak znowu Podbeskidzie walnie nam 2:1 :oops:
Pozdrawiam!
Łysy dobrze napisane!!! Trzeba wstrząsnąć zespołem , trenerem i działaczami juz teraz. Pieprzenie typu dajmy im czas słyszałem już w tamtym sezonie co z tego wyszło wszyscy wiemy. Tak jak pisał Łysy porażka z Podbeskidziem jest dla mnie wielką hańbą. Szkoda że Krzysiu nie zamieścił składów druzyn, ale czytając "słynne" nazwiska piłkarzy z B-B i widząc że ta drużyna wygrała z nami całkowicie zasłużenie chce się niestety płakać.