Ruch Chorzow - Polonia bytom

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Rolik
Kontakt:

#76 Post autor: Rolik » 27 mar 2007, o 20:13

mysla ze bydzie to zupelnie inni szpil jak ten co gralimy z nimi w Czerwcu kaj bylo 5:1 do noseroz Ruch i polonia graja o 1 wiec lepszy deRbow nie moglimy sie wymazyc :wink: kto wie moze jest to wazniejszy szpil jak ten kery grali my z Zawisza

jedno jest pewne bydom emcoje ! emocje i jesce roz emocje !!! :wink: 8)
19NIEBIESKI BYTKÓW20

Obrazek

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#77 Post autor: m-p » 27 mar 2007, o 20:49

Gramy z druzyna ktora nie potrzebuje punktow poniewaz utrzymanie juz ma
a na wiecej ją nie stac. Troche to dziwne że druzyna ktora nie aspiruje do
awansu jest tak wysoko w tabeli :D
Zapowiada sie ciekawy mecz na szczycie II ligi!

maciek73

#78 Post autor: maciek73 » 27 mar 2007, o 21:21

Polonia zeżre trowa coby znami wygrać.
A tego mi właśnie ostatnio brakuje w grze naszych idoli, żarcia trowy,ambicji,chęci i dopiero kajś dalej formy,taktyki,szybkości.
Za lekko sie podeszli do tyj wiosny

adamo chorzow

#79 Post autor: adamo chorzow » 27 mar 2007, o 21:34

Jo chciolech napisac ino jedna rzec.........
Polonia bydzie fest walczyc uwierzcie mi bydzie walczyc jak ciul iskry bydom sie sypac i jak Ruch walki nie podejmnie to momy przesrane....................................tak wiec nie wazne jak nie wazne jakim kosztem(sil) ten mecz mamy zagrac tak aby murawa byla do wymiany (choc itak jest) po meczu!!!!!!
Chce aby Ruch walczyl poprostu walczyl na maksa.....i wtedy jesli przegraja to som byda spiewol glowa do gory Niebiescy glowa do gory,ale maja walczyc..............................
a jak przegraja w ciulatym stylu to co poburcza poklna se pod nosem nyda wkur...wiony puda po cichu do dom i co nic...dali jak ciula byda wierzol i byda kochol tyn klub bo go kochom i tyla........ale chopcy prosdza wos ino i jedno ze jak juz nie poradzicie wygrac to zrobcie tak zebych miol powidy aby przynajmniej wom zaspiewol glowa do gory.

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#80 Post autor: art82 » 27 mar 2007, o 22:06

Chopy to są derby, a te rządzą się swoimi prawami. Bezsensu jest dupienie o braku zaangazowania, bo w takich meczach dodatkowo nikogo nie trzeba zachęcać do walki, bo same w sobie wywołują chęć zwycięstwa nad lokalnym rywalem, chę upokorzenia go, zagrania (i wygrania dla kibiców). Na pewno ani z naszej ani z ich strony zaangażowania nie zabraknie! (przypomna tu mecz w Bytomiu 0-0, wtedy jako porażka odebrany, a z perspektywy czasu bardzo dobry rezultat).
Tak myśla o ost. meczach Ruchu (wiadomo jakie były wyniki) i mi się wspomino pewne podobieństwo do sytuacji Syfowca przed meczem z nami (2:1 do nich :/) jak mieli same porazki, fatalno atmosfera w klubie, strach o frekwencję, a jednak w meczu z nami dali z siebie wszystko no i niestety wiadomo jak to sie skończyło dla nas.
Wydaję mi się że teraz tak bydzie z naszymi piłkarzami - oby już w meczu z Polonia B

My na skrzydłach niesieni - ogromna w nas siła, niezwyciężeni NIC nas nie zatrzyma! (...)
Silni i dzielni - t(R)adycji wierni, ze Śląskiej ziemi z Ruchem idziemy milowym krokiem - na szczyty ligowe
by za swą walkę dostać nagrodę (...)
i niech tak zostanie do końca swiata ~ Niebieska piłka - wszystkich wymiata!!!
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#81 Post autor: swce » 27 mar 2007, o 22:23

Z tego co godo Baran w tym wywiadzie ( http://www.ruch.chorzow.pl/news.php?id=3398 ) powinni my lekko wygrac :D Ale zoboczymy w piątek czy "odkupiom łaska kibiców" :wink: Jo już dzisiej mom stres...i na 100% niewiem czy jeszcze pojda :x
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

wacha
Kontakt:

#82 Post autor: wacha » 27 mar 2007, o 22:36

nom ino pozostaje wieRzyc , przyjsc na szpil i glosno dopingowac
Niebieskie Siemianowice Śląskie

kz

#83 Post autor: kz » 27 mar 2007, o 22:53

Walka, determinacja i ku*** krycie w obronie :!:

kadett

#84 Post autor: kadett » 27 mar 2007, o 23:27

za***iscie by bylo w momencie rozpoczecia meczu, zeby caly stadion zaczal ryczec GLOWY DO GORY NIEBIESCY GLOWY DO GORY. jestme pewien ze nabiora jeszcze wiekszego kopa do gry

kz

#85 Post autor: kz » 27 mar 2007, o 23:45

albo ,,Jesteśmy z wami,, czy coś takiego , żeby im pokozać że my z nimi są i w nich wierzymy

kleyu

#86 Post autor: kleyu » 27 mar 2007, o 23:48

Gadałem z kumplem z Bytomia. Dla Polonii jest tylko 600 biletów. Szkoda, bo teraz gdy na buforach są sitze można by było wpuścić ich na drugi sektor (np. ten na lewo od sektora gości) Zresztą na samym sektorze gości zmieści się więcej ludzi (z tego co pamiętam to w czerwcu dla Polonii było 800 biletów).

Ech, fajne by były derby nas 10 tyś i 2 tyś. gości. To by była atmosfera :)

Jakoś o wynik jestem spokojny. Co prawda niezbyt podobają mi się zimowe transfery (prawie same emeryty), ale jeśli piłkarzyki za wcześnie nie uwierzą w awans to za rok będziemy mieli OE. Gorzej jeśli cała drużyna zachłyśnie się swoją świetnością i pomyśli, że awans sam się zdobędzie. W sumie te dwie porażki mogą być dobrym kubłem zimnej wody, który sprawi, że Niebiescy będą uważniej podchodzili do każdego następnego spotkania. I tak na razie mieliśmy szczęście, bo czołówka tak grała, że udało się zostać na fotelu lidera.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#87 Post autor: uRodzony na sektoRze » 27 mar 2007, o 23:50

kleyu pisze:Gadałem z kumplem z Bytomia. Dla Polonii jest tylko 600 biletów. Szkoda, bo teraz gdy na buforach są sitze można by było wpuścić ich na drugi sektor (np. ten na lewo od sektora gości) Zresztą na samym sektorze gości zmieści się więcej ludzi (z tego co pamiętam to w czerwcu dla Polonii było 800 biletów).

Ech, fajne by były derby nas 10 tyś i 2 tyś. gości. To by była atmosfera
Nie wydaje mi sie zeby przyjechalo ich 2000 gdyby mieli nieograniczona ilosc biletów.
Polonia to nie Ruch 8) ..a pamietamy ile było widzów na stadionie w Bytomiu gdzie stanowilismy prawie polowe widowni
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

whu

#88 Post autor: whu » 28 mar 2007, o 00:10

Nie wydaje mi sie zeby przyjechalo ich 2000 gdyby mieli nieograniczona ilosc biletów.
Polonia to nie Ruch 8) ..a pamietamy ile było widzów na stadionie w Bytomiu gdzie stanowilismy prawie polowe widowni
[/quote]

ino pamiyntej o tym wiela łoni lot grali w nizszych ligach, ostatnio w piyrwszyj lidze grali chyba 20 lot tymu, wiela wiyncyj ich łazi niz w poprzednich syzonach. Szkoda, ze doli im tak malo biletow. Bytomskie majom w piontek jyszcze mecz o wejscie do ekstraligi hokeja, stawiom na rymis 2:2 9.000 chopa. NIEBIESCY!

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#89 Post autor: uRodzony na sektoRze » 28 mar 2007, o 00:14

whu pisze:ino pamiyntej o tym wiela łoni lot grali w nizszych ligach, ostatnio w piyrwszyj lidze grali chyba 20 lot tymu
No ale przyjechalismy tam po bardzo dlugiej przerwie, wiec moim zdaniem ta ich frekwencja to była porazka niezaleznie od wszystkiego.

A co do wyniku - wygramy 2 bramkami... Nie powiem dokładnie bo byscie w zakładach za łatwo mieli 8)
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

whu

#90 Post autor: whu » 28 mar 2007, o 00:20

mosz recht, ale to tyz sie łodbiyło na ich frykwyncji na trybunach, nopisz mi wynik na PW to tak łobstawia.

Zablokowany