Porażka w Bielsku ...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
ADI

Porażka w Bielsku ...

#1 Post autor: ADI » 30 sie 2003, o 19:01

Czarno to widzę.
Wygrywamy szczęśliwie u siebie, na wyjazdach przeciętne zespoły nas leją . 5 spotkań 2 porażki ... :shock: :shock: :shock:

ukasz77
Kontakt:

#2 Post autor: ukasz77 » 30 sie 2003, o 19:50

No troszkę za duzo tych porażek ale nie tracę nadziei na awans.

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#3 Post autor: Schlesien » 30 sie 2003, o 20:10

Nie ma co panikowac. To dopiero poczatek sezonu. Chyba nie myslicie, ze Wyrobek w dwa miesiace naprawil to co Mandrysz zdupcyl. Potrzeba troche czasu, ale i tak widac ogromna poprawe!

volek
Kontakt:

#4 Post autor: volek » 30 sie 2003, o 20:27

Graliśmy słabo w tym meczu,na KSZO to wystarczyło,dziś nie.
Bielsko w sumie cały czas sie broniło ograniczając się do kontr,a my nie radziliśmy sobie w ataku pozycyjnym.
Bramki dla Bielska przypadkowe:pierwsza z wolnego,piłka po rykoszecie z muru i Marek nie mógłjej siegnąć.Bramka dla nas po rogu i ładna glówka Edka Cecota(wcześniej Malina strzelał po ziemi ale bramkarz wybił końcami palców na róg).
Inny rozdział to znów sedziowanie,jak się nie myle to pan Kotos w zeszłym sezonie sędziował w 1.lidze i został z niej zdegradowany,ale 2.liga toteż dla niego za wysoko.
Tak jak powiedział Schlesien,nie ma co panikować,w środe mecz a Bełchatowem i trzeba go wygrać.

krempy1

#5 Post autor: krempy1 » 30 sie 2003, o 20:37

Dno dno i jeszcze raz dno. Tak dzisiaj zagrali Niebiescy. Jesli tracimy punkty z takimi pajacami to ciezko bedzie nam awansowac w maju.
Co do sedziowania to Volek napisal 100% prawdy - żenujace. To ja juz bym lepiej chyba sedziował. Najciekawszym momentemw tym meczu to chyba byla przerwa kiedy graly dzieciaki bo tam sie przynajmniej cos dzialo.

stan01
Kontakt:

#6 Post autor: stan01 » 30 sie 2003, o 21:06

Po pierwsze - nie chcialbym byc zlym prorokiem,
po drugie - na pewno zaraz odezwa sie glosy, ze coponiektorzy potrafia tylko krytykowac i marudzic, ale to co pokazali dzisiaj NIEBIESCY z Podbeskidziem wrozy nam chyba nie tylko jeden sezon w 2 lidze. Wedlug mnie bylo to zenujace widowisko, jesli chodzi o sam poziom gry, a takze pod wzgledem sedziowania.
Mam nadzieje ze sie myle i potwierdzeniem tego bedzie srodowy mecz, oby tak bylo.
Pozdrowienia: stan :cry:

gregor
Kontakt:

#7 Post autor: gregor » 30 sie 2003, o 21:19

Panowie niech nikt nie liczy że przejdziemy przez ten sezon tak jak po pierwszym spadku. to już się nie powtórzy bo zawodnicy co niektórzy są już wypaleni ale licze że sezon jest długi i uda nam się nazbierać tyle punktów żeby wystarczyło na awans :gol:

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#8 Post autor: Wilus » 30 sie 2003, o 21:56

Panowie poniewaz nie moglem byc dzisiaj na meczu, napiszcie cos wiecej : ocencie zawodnikow, jaka atmosfera na stadionie, ile kibicow Ruchu, czy byly wzajemne bluzgi itp.

Dzieki - Wilus

Tomasz_W

#9 Post autor: Tomasz_W » 30 sie 2003, o 22:38

ku*** !!!! Nie moglem byc na szpilu, ale dzwonielem w przerwie i po szpilu i po dwakroc sie wkurwilem.... Nic o szpilu nie wiem - ponoc naszych bylo ok 500 glow - to prawda czy wiecej ?

Teraz nie ma wyjscia - trzeba wygrac z belchatowem !!!
Na tym szpilu tez nie bede niestety, k....

blumen

PODBESKIDZIE - RUCH

#10 Post autor: blumen » 30 sie 2003, o 22:42

NIE ZGODZĘ SIĘ Z TOBĄ " Schlesien" po tym meczu trzeba się
poważnie zastanowić czy nas stać na to aby awansować do ekstraklasy ?
Rozumiem że porażki mogą się zdażyć ale 2 na 5 meczy !!!!!!!!!!
i to z kim ??? z beniaminkiem 2-ligi oraz z drużyną która miała ogromne kłopoty by przystąpić do rozgrywek!!!!!!!!!
Z TEGO CO PISZE W SWOIM POŚCIE " stan 01" (wynika z niego że byłeś na meczu) to wieje zgrozą !!! :oops:
krempy 1 i wszyscy inni co mają dużo uwag do sędziowania - ja także -
pamiętacie ilu pajaców i jak sędziowali w ekstraklasie TO NIE OCZEKUJMY NIC LEPSZEGO !!! :cry: NIEBIESCY MAJĄ TAK GRAĆ
BY ZAWSZE STRZELIĆ JEDNĄ BRAMKĘ WIĘCEJ NIŻ PRZECIWNIK ! :D ale nam brakuje dobrego rozgrywającego i co najmniej dwóch napastników TAK DWÓCH ( mogę co niektórych w.....ć
ale to moje zdanie) A CO NAJWAŻNIEJSZE NIEBIESKIM BRAKUJE
OGROMNEJ WOLI WALKI - WALKI O WYNIK !!!
Myślicie że narzekam i na następny mecz nie przyjdę ?
NIGDY W ŻYCIU !!! PRZYJDĘ I BĘDĘ DAR RYJA ILE WLEZIE !!!
BO KOCHAM TEN KLUB I TYCH WSPANIAŁYCH KIBOLI !!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#11 Post autor: radzion » 30 sie 2003, o 22:43

a wiec tak:
nas w bielsku ok 450!mamy 3 flagi:ultras,Oberschlesien i kety
ponadto w 1 polowie ulozylismy kartoniki z erka!!mielismyjeszcze balonik,ktore mialy byc na 2 polwoe,alewidzac ta gre nikomu sie nie chcialo nic robic!ponadto byly tez male choragiewki ale ich nawet nie mielismy na sektorze bo koledzy asterixa(kto byl to wie o kogo chodzi) nie pozwoli nam ich wniesc,twierdzac ze przy zadymie mozna by choragiewkami zrobic komus krzywde!!!
co do gry!!!wygladala jak za mandrysza!troche pozno chlopaki sie obudzili!!szkdoa tej 1 bramki,bo bardzo przypadkowa byla!!!nasi nie potarfili stzralu celnegooddac!po jednym ze stzra;low naszych pilka nawet wyleciala za stadion!!mne tylko dziwi to z ena meczu 2 ligi nie ma 2 pilek!!kilka razy tzra bylo sporo czekac az pilka byla z powrtoem na boisku!!do tego poj... ochrona ktora zaczelasie dopier... do jednego od nas za to ze przeskoczyl przez plot chcac oddac pilke na boisko o nikomu nie chcialo sie ruszyc dupy!!!
zw drodze powrotnej mala akcja w tychach!!

teraz w srode dopiero zobaczymy kto est prawdziwym kibicem ruchu ,na dobre i na zle,a kto tylko jest kibicem od swieta!!!

ADI

#12 Post autor: ADI » 30 sie 2003, o 22:47

Słusznie : nie ma jeszcze co panikawać ale .... to wszystko na co dziś Ruch stać. :cry:

Po meczu z KSZO ciężko mówić że nas sędziowie krzywdzą !!!

:oops:

Rommel
Kontakt:

#13 Post autor: Rommel » 30 sie 2003, o 22:56

Asterix był rzeczywiscie dojebany wogule jego koledzy w orzeszkach równierz.Ja oceniam wyjaz jako udany w 80 procentach
[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#14 Post autor: Lutz » 30 sie 2003, o 22:58

Bylech tydziyn tymu w Polsce i oczywiscie niy opuscilech meczu z KSZO.
Jak Niebiescy zagrali z Bielskiym tak jak z tymi scyzorami to jo to niestety czorno widza.Zodny szybkosci,zodnych pomyslowych podan itd..Wierza jednak ze wlezymu ..no bo wto jak niy Ruch ?? Pozdro do wszystkich o NIEBIESKIM SERCU !!!!

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: NIEBIESKI_ » 30 sie 2003, o 23:09

Rommel zgadzam się z tobą Asterix był dojebany wchuj :) ! Ja niechce dopuścić do siebie myśli że Nasz Kochany Ruch mógłby kiblować dłóżej niż jeden sezon w 2 lidze... jedno mi sie podoba frekwencja na ostatnich dwóch wyjazdach. pozdRo

ODPOWIEDZ