ODRA OPOLE - RUCH CHORZOW (niedziela 25.03.07r godz.14:40)
-
- Kontakt:
Do mie wyjazd mimo ch...go wyniku jak najbardziyj udany. Co do meczu to już chyba wszystko zostało napisane ale jo też musza napisać: BONK na ława abo do rezerw! to juz czworty mecz w którym 70% bali podaje do przeciwnika abo niydokładnie. a o jego głupich stratach bali już niy wspomna :? Czeba wierzyć że z Polonią sie chopcy przełomiom a potym bydzie już z górki.
pozdRo
pozdRo
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kaj jest ten Ruch z jesieni?
Brak koncepcji, pomyslu, szybkosci, skutecznosci. Nie wiem co oni robili w tej Grecji ale chyba mialo to malo wspolnego z treningiem i zgrywaniem.
Trzeba miec nadzieje ze forma przyjdzie. Ale nie po to byly te transfery i zapowiedzi zebysmy teraz zyli nadzieja ze "moze sie przebudza"...
Drugiej takiej szansy na awans dlugo nie bedzie, takze do boju chocpy bo czas ucieka....
Teraz wszyscy na Polonia!
Brak koncepcji, pomyslu, szybkosci, skutecznosci. Nie wiem co oni robili w tej Grecji ale chyba mialo to malo wspolnego z treningiem i zgrywaniem.
Trzeba miec nadzieje ze forma przyjdzie. Ale nie po to byly te transfery i zapowiedzi zebysmy teraz zyli nadzieja ze "moze sie przebudza"...
Drugiej takiej szansy na awans dlugo nie bedzie, takze do boju chocpy bo czas ucieka....
Teraz wszyscy na Polonia!
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
Jak na lidera i kandydata do awansu to cieniutko. Dobrze , ze hydro sie wycofal a inni faworyci tysz zawodza wiec dalej mozemy cieszyc sie z 1 miejsca, Teraz wiekszosc druzyn bydzie murowala dostep do bramki grajac z nami , a my jak bylo widac wogole bez formy , szybkosci ale za to z mnostwem niecelnych podan nie dajemy sobie rady z atakiem pozycyjnym.
Najgorsze jest to , ze zaden z zawodnikow - mimo , ze bramka padla w 15min - nie mial ochoty gryzienia trawy aby doprowadzic do wyrownania , tak jakby te 3 pkt juz sobie dopisali przed meczem na konto...
Zdaje sie , ze Wlecial mo dar do psucia tego co juz sprwdzone , bylo dobre i funkcjonowalo duzo lepiej jak w 4 wiosennych meczach.
Przeciez to nie pierwszy powazny blad Adamskiego , a ogrywac Janoszke moze przy pewnym awansie lub wyniku chociaz w ataku mamy wiekszy wybor jak w pomocy , ktora kompletnie zawiodla.
Podsumowujac awansu nikt nam nie podaruje i po pierwszych kolejkach grono druzyn ubiegajacych sie o awans powiekszylo sie i jezeli w naszej grze sie nic nie zmieni na lepsze to "pociag moze odjechac szybciej niz myslimy "
P.S Najbardziej rzucajacym sie w oczy podczas meczu byl Kaczynski .
Super transmisja sportowa, brawo TVP brawo korzeniowski ,
Najgorsze jest to , ze zaden z zawodnikow - mimo , ze bramka padla w 15min - nie mial ochoty gryzienia trawy aby doprowadzic do wyrownania , tak jakby te 3 pkt juz sobie dopisali przed meczem na konto...
Zdaje sie , ze Wlecial mo dar do psucia tego co juz sprwdzone , bylo dobre i funkcjonowalo duzo lepiej jak w 4 wiosennych meczach.
Przeciez to nie pierwszy powazny blad Adamskiego , a ogrywac Janoszke moze przy pewnym awansie lub wyniku chociaz w ataku mamy wiekszy wybor jak w pomocy , ktora kompletnie zawiodla.
Podsumowujac awansu nikt nam nie podaruje i po pierwszych kolejkach grono druzyn ubiegajacych sie o awans powiekszylo sie i jezeli w naszej grze sie nic nie zmieni na lepsze to "pociag moze odjechac szybciej niz myslimy "
P.S Najbardziej rzucajacym sie w oczy podczas meczu byl Kaczynski .
Super transmisja sportowa, brawo TVP brawo korzeniowski ,
- NRŚL
- Kontakt:
Mie się coś zdaje jak w tym roku nie wylezemy do OE to już nigdy nie wylezemy!!!
a szkoda przeca taki drużyny więc wleciał do Boju!!!
Lidera mamy za chujago nie oddamy!!!!

Lidera mamy za chujago nie oddamy!!!!
"Policjanci w toku wykonywania czynności służbowych mają obowiązek respektowania godności ludzkiej oraz przestrzegania i ochrony praw człowieka."
art. 14 ust. 3 Ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 roku o Policji

art. 14 ust. 3 Ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 roku o Policji

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ciekawe stwierdzenie że wiele zawdzięczamy Wleciałowi... nie bardzo wiem co chyba że liczymy sezon tylko do połowy.Jest zle więc krytyka jak najbardziej jest na miejscu bo jak jej braknie to znając mentalnosc polskich piłkarzy gotowi są uwierzyc że są gwiazdami swiatowego albo przynajmniej krajowego piłkarstwa.
Tu nikt się od klubu nie odwraca ci co byli w Opolu byli wczesniej i będą zawsze bez względu na wyniki ,pamiętamy dużo gorsze czasy tylko że wtedy wszystko stało na głowie.
Obecnie wszystko podobno jest poukładane ,Klimek wymaga awansu i za niego płaci,my wymagamy walki i nie odpuszczania na boisku,niestety ostatnio nawet o to jest ciężko. Brak awansu jest chyba koncem finansowania przez Klimka Ruchu i co dalej,piłkarzyki rozjadą się w swoje strony i zostaniemy tylko my z klubem u progu bankructwa.
Ten awans jest Ruchowi potrzebny jak tonącemu tlen.
Tu nikt się od klubu nie odwraca ci co byli w Opolu byli wczesniej i będą zawsze bez względu na wyniki ,pamiętamy dużo gorsze czasy tylko że wtedy wszystko stało na głowie.
Obecnie wszystko podobno jest poukładane ,Klimek wymaga awansu i za niego płaci,my wymagamy walki i nie odpuszczania na boisku,niestety ostatnio nawet o to jest ciężko. Brak awansu jest chyba koncem finansowania przez Klimka Ruchu i co dalej,piłkarzyki rozjadą się w swoje strony i zostaniemy tylko my z klubem u progu bankructwa.
Ten awans jest Ruchowi potrzebny jak tonącemu tlen.
Mie ino zastanawio czy lobejrzeliscie siy ludziska na tebele.
A w szczegolności lazi mi o zdobyte bramki.
Z colkij czolowki momy najgorszy bilans jesli idzie o szczelone tory.
I to mie naojbardzij boli.
Sytuacje siy robiemy ino co z tego jak niy mogemy z nich szczelac torow.
I moim zdaniem Wlecial cos powinien z napadem zrobic.
Abo lostawic Ludzinskiego z Mikim ewentualnie Jezierski.
Pepe do pomocy bo w ataku siy niy sprawdzo.
Chociaz w tym meczu z Odra i samych sytuacje mie brakowalo.
A w szczegolności lazi mi o zdobyte bramki.
Z colkij czolowki momy najgorszy bilans jesli idzie o szczelone tory.
I to mie naojbardzij boli.
Sytuacje siy robiemy ino co z tego jak niy mogemy z nich szczelac torow.
I moim zdaniem Wlecial cos powinien z napadem zrobic.
Abo lostawic Ludzinskiego z Mikim ewentualnie Jezierski.
Pepe do pomocy bo w ataku siy niy sprawdzo.
Chociaz w tym meczu z Odra i samych sytuacje mie brakowalo.
-
- Kontakt:
Grzegorz Baran: Ręce opadają po takim meczu. Odra przeprowadziła w zasadzie jedną akcję, oddała jeden strzał i zgarnia całą pulę. My wciąż nie potrafimy trafić do bramki rywala. Mecz z bytomską Polonią musimy wygrać. Musimy to zrobić dla naszych kibiców, dziś byłem w szoku kiedy zaśpiewali nam "głowy do góry". Zdaję sobie sprawę, że ich cieprliwość wisi już na włosku. Wiem, że inne drużyny z czuba tabeli również gubią punkty, ale to jeszcze bardziej smuci, bo mogliśmy im już daleko uciec. Musimy w tym roku awansować, nie ma innej możliwości.
Piotr Ćwielong: Wciąż nie gramy tego, do czego przyzwyczailiśmy naszych kibiców jesienią. Nie mam pojęcia gdzie twkiprzyczyna tej złej gry. Mogłem dzisiaj zdobyć bramki, zabrakło jednak szczęścia. Trzeba przykładać się do każdego meczu na sto procent możliwości i mieć nadzieję, że zaczniemy znowu wygrywać. Nie zwracamy większej uwagi na to, że gramy przed kamerami. Inaczej jednak gra się w sobotę, czy piątek wieczorem, niż w niedzielę o 14:40. Ale można teraz zwalać winę na byle co, a nam po prostu nie idzie. Derby z Polonią Bytom musimy wygrać!
Widać sportową złość u Grześka i Pepka....na mecz z Odrą musimy przyjść w jak największej liczbie..żeby pokazać że jesteśmy z klubem na dobre i na złe ...Z Polonią będzie jeden z ważniejszych meczy..Wszyscy na Cicha 6
Piotr Ćwielong: Wciąż nie gramy tego, do czego przyzwyczailiśmy naszych kibiców jesienią. Nie mam pojęcia gdzie twkiprzyczyna tej złej gry. Mogłem dzisiaj zdobyć bramki, zabrakło jednak szczęścia. Trzeba przykładać się do każdego meczu na sto procent możliwości i mieć nadzieję, że zaczniemy znowu wygrywać. Nie zwracamy większej uwagi na to, że gramy przed kamerami. Inaczej jednak gra się w sobotę, czy piątek wieczorem, niż w niedzielę o 14:40. Ale można teraz zwalać winę na byle co, a nam po prostu nie idzie. Derby z Polonią Bytom musimy wygrać!
Widać sportową złość u Grześka i Pepka....na mecz z Odrą musimy przyjść w jak największej liczbie..żeby pokazać że jesteśmy z klubem na dobre i na złe ...Z Polonią będzie jeden z ważniejszych meczy..Wszyscy na Cicha 6

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: ff
jo byda w tych 912 osobach !!!!!!!!!!!albina pisze:BRAWOOO NIEBIESCY ZROBCIE TEROZKI BILETY PO 20 BO ZANIEDLUGO BYDZIE NA Ruch LAZIC PO 912 OSÓB Z TAKA GRA..
CZY WYGRYWASZ CZY NIE. JA I TAK KOCHAM CIE. W MOIM SERCU JEST RUCH I NA DOBRE I NA ZŁE[/size
-
- Kontakt:
Re: ff
zawsze sie znojdzie ftos fto narzeko ale trudnoBAFista pisze:jo byda w tych 912 osobach !!!!!!!!!!!albina pisze:BRAWOOO NIEBIESCY ZROBCIE TEROZKI BILETY PO 20 BO ZANIEDLUGO BYDZIE NA Ruch LAZIC PO 912 OSÓB Z TAKA GRA..
CZY WYGRYWASZ CZY NIE. JA I TAK KOCHAM CIE. W MOIM SERCU JEST Ruch I NA DOBRE I NA ZŁE[/size
GŁOWA DO GÓRY NIEBIESCY GŁOWA DO GÓRY!!!
UN'08
- Simone
- Kontakt: