Ruch Chorzow - Polonia bytom

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
micgree

#16 Post autor: micgree » 26 mar 2007, o 00:58

Harpo pisze: (...) przegramy z dobra Polonia wysoko...
Niestety nie jest to już ta "dobra" Polonia(obym po derbach zmienił zadanie ;) ) co w rundzie jesiennej(mimo wygranej z Kmitą, gra pozostawia wiele do życzenia) całkiem inna obrona, pomoc również przemeblowana. W dodatku prawdopodobnie Trzeciak nie zagra przeciw wam...zawodnik który gra za pół drużyny. Przed meczem ciężko wytypować wynik, każdy jest możliwy w dodatku to derby które rządzą się swoimi prawami...
Do zobaczenia w piątek Forza Polonia !

chorzowski_rsl
Kontakt:

#17 Post autor: chorzowski_rsl » 26 mar 2007, o 10:13

bede sie cieszyl chociaz z remisu
NRŚL GANG

scanerboy

#18 Post autor: scanerboy » 26 mar 2007, o 10:23

Ja się nie bede cieszył z remisu. Ma być zwycięstwo! Chopcy mają wszystko co jest potrzebne do gry! Do ch..ja, to nie sa panienki co jak coś nie idzie, to zaczynają beczeć. Kamery TV przeszkadzają, za duża presja - co to za pieprzenie??? trza odbyć meską rozmowę, zacisnąć zęby i walczyć... Choćby trzeba było zeżreć całą trawę na boisku... Niech pokażą, że sa mężczyznami do ch**ja!!!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#19 Post autor: Lutz » 26 mar 2007, o 12:15

Jak terozki z Puloniom niy wygromy to nojpóźni z hydrostworym momy pewne 3 pkt . Niy ma źle :!:

Elmer
Kontakt:

#20 Post autor: Elmer » 26 mar 2007, o 14:06

Harpo pisze:Wariant optymistyczny:
Hmmm.. a ja widze duza szanse: w koncu zagramy z dobrym przeciwnikiem,ktory nie bedzie sie bronic, wiec szybka gra (chyba o niej nie zapomnieli?) moze okazac sie sukcesem. Wygramy 2:0.
Polonia Warszawa nie przyjechała sie do nas bronic, a i tak nie pomogło. Formy nie ma i trzeba czekać aż zaskoczą. Mam nadzieję, że w piątek "zatrybi" i maszyna ruszy
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

arcio
Kontakt:

#21 Post autor: arcio » 26 mar 2007, o 14:15

pisałem przed polonią w-wa ze nie ważne jak liczy sie tylko 3 pkt
teraz patrząc na "forme" piłkarzy a raczej jej brak ponawiam - WYMĘCZCIE TE 3 PKT
nigdy nie jest za późno

scanerboy

#22 Post autor: scanerboy » 26 mar 2007, o 14:16

Najbardziej wkurza, że grają tak niechlujnie, ja się patrzy na te straty i niecelne podania, to sie człowiekowi aż przykro robi - wcale nie dziwi, że szybko tracą ochotę do gry. Inna sprawa, że jak się nie ma formy, to się nie chce biegać, szukać pozycji itd. wobec czego wszystkie plany taktyczne biorą w łeb. I te koszmarne straty bramek - na siódmym metrze zostawić chopa bez opieki?????

Jak na razie nic w tym zespole nie działa, gra jest "na nie". Przecież ten zespół stac na dużo, aż tak bardzo od jesieni się nie zmienił.

aju
Kontakt:

#23 Post autor: aju » 26 mar 2007, o 14:23

chorzowski_rsl pisze:bede sie cieszyl chociaz z remisu

nie mozna sie cieszyc z remisu
po pierwsze to nasz bezposredni rywal
po drugie kolejna strata punktów bedzie skutkowac zmianą miejsca o odzyskac ten fotel moze byc naprawde ciezko
MŁODZI TRENUJCIE!!!

dylo
Kontakt:

#24 Post autor: dylo » 26 mar 2007, o 14:27

Wygramy na pewno. Zanczy nic nie ma pewnego ale stawiom 98%, że Ruch wygra teraz.

Dlaczego?

Bo cąły czas nie mozna przegrywać. Trudno hu...o się zaczęło.
Bo piłkarze napewno mają ambicję żeby wygrać. Sądzę że wolą wygrywać niż przegrywać.
Bo mi się to przyśniło, że wracam po szpilu zadowolony a to się sprawdza w 97%.

Jedynie co mnie martwi od początku kiedy jest trenerem to Pan Marek, ale miejmy nadzieję że będzie Git.
Nie byda komentować pracy trenera bo w sumie mo wyniki choć podejści mi osobiście się nie podoba.

arcio
Kontakt:

#25 Post autor: arcio » 26 mar 2007, o 14:27

gorzej już chyba być nie może - trzeba szukać dalej a raczej wrócić do tego co sie sprawdziło czyli proponuja tak:
nowak
jakubowski - baran - nykiel - makuch
ćwielong - pulkowski - babiarz - łudziński
sokołowski
mikulenas
nigdy nie jest za późno

Wojtas_28

#26 Post autor: Wojtas_28 » 26 mar 2007, o 14:42

Wierze że będą 3 pkt!!!!!!!!

scanerboy

#27 Post autor: scanerboy » 26 mar 2007, o 14:44

Nie wiem czy wygrają czy nie. Wiem napewno, że przyjde na mecz i bedę na maksa darł ryja:

:niebiescy:

piopry

Bilety na Polonie

#28 Post autor: piopry » 26 mar 2007, o 14:46

CZy ktos wie czy na ten mecz da sie kupic bilety jakos przez Internet ? Albo jaka jest szansa ze jak przyjade ok. 18 pod stadion to dostane bilet na kryta ?
Akurat tak sie fajnie sklada ze bede jechal z Krakowa przez Katowice, to bym przy okazji zobaczyl Niebieskich w akcji :)
No i jeszcze jedno pytanko - gdzie jest jakis parking strzezony kolo Cichej ?
Z gory dzieki za pomoc

scanerboy

#29 Post autor: scanerboy » 26 mar 2007, o 14:50

Panowie, w piątek może nas być mniej, bo kibiców sukcesu bedzie ubywało... Proponuje maksymalnie się spiąć, sprężyć i opier***lić za***isty doping... TRZEBA WRESZCIE PRZEŁAMAĆ TEN MARAZM!!! dotyczy boiska i trybun!!!!

niebieskifanatyk
Kontakt:

#30 Post autor: niebieskifanatyk » 26 mar 2007, o 15:01

Moim zdaniem przy fajnej pogodzie bydzie nos minimum 8 tys. To nie byle jaki mecz to derby obecnosc obowiazkowa!!!!

PLAKATOWAC NIEBIESKIE DZIELNICE!!!!!

Zablokowany