Ruch Chorzow - Polonia bytom
- Biszkopt
- Kontakt:
Ruch Chorzow - Polonia bytom
o kerej godzinie jest w pintek szpil tych timów??
-
- Kontakt:
Wystarczy poszukac troche
http://www.niebiescy.pl/runda_wiosenna.php
http://www.niebiescy.pl/runda_wiosenna.php
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
15 zl mam dac na taka chale????? czuje sie okradziony. Wstyd !!! Klątwa za to chamstwo ze strony zarzadu i ich skapstwo oraz chec zarobienia na nas juz w 2 lidze takich pieniedzy. Nigdzie tak drogo nie jest jak na Ruchu. Wszyscy powiedzas pewnie ze niekocham Ruchu lub cos w tym stylu.... ale obiektywny kibic przyzna mi racje.... jakby nie derby w ten piatek mysle z ena Ruchu maks by bylo 3tys ludzi ale to maks !!
- Pablo__Mikołów
- Kontakt:
jak idziesz do sklepu NIKE to placisz jak gupi... to samo mosz za RUCH.. RUCH to nie byle firma!! To druzyna z najwyzszej półki!! Jak np Barcelona przegrywo 3 szpile z rzedu to traci kibicow?? chyba takich jak ty ino
a po 2 to fto ci koze isc na szpil? idz sie za 15 zl kaj chesz.. do kina..na piwo.. nie rozumia tych ludzi.. rozumia ze kozdy sie moze nerwowac na gra chopcow.. ale bez przesady.. pozdRo.. nastepny mecz bydzie lepszy pod kozdym wzgledem ino Janoszki do rezerw i Pepe na ława.. MIKI na boisko i gro :-)

dokladniePhAnToM pisze:jak idziesz do sklepu NIKE to placisz jak gupi... to samo mosz za Ruch.. Ruch to nie byle firma!! To druzyna z najwyzszej półki!! Jak np Barcelona przegrywo 3 szpile z rzedu to traci kibicow?? chyba takich jak ty inoa po 2 to fto ci koze isc na szpil? idz sie za 15 zl kaj chesz.. do kina..na piwo.. nie rozumia tych ludzi.. rozumia ze kozdy sie moze nerwowac na gra chopcow.. ale bez przesady.. pozdRo.. nastepny mecz bydzie lepszy pod kozdym wzgledem ino Janoszki do rezerw i Pepe na ława.. MIKI na boisko i gro :-)
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wez synek nie pier***tomasz_ pisze:15 zl mam dac na taka chale????? czuje sie okradziony. Wstyd !!! Klątwa za to chamstwo ze strony zarzadu i ich skapstwo oraz chec zarobienia na nas juz w 2 lidze takich pieniedzy. Nigdzie tak drogo nie jest jak na Ruchu. Wszyscy powiedzas pewnie ze niekocham Ruchu lub cos w tym stylu.... ale obiektywny kibic przyzna mi racje.... jakby nie derby w ten piatek mysle z ena Ruchu maks by bylo 3tys ludzi ale to maks !!

- vinc84
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wariant optymistyczny:
Hmmm.. a ja widze duza szanse: w koncu zagramy z dobrym przeciwnikiem,ktory nie bedzie sie bronic, wiec szybka gra (chyba o niej nie zapomnieli?) moze okazac sie sukcesem. Wygramy 2:0.
Wariant pesymistyczny:
marne szanse: z tak wolna gra, brakiem pomyslu, zerowa szybkoscia i bledach w obronie, przegramy z dobra Polonia wysoko...
Hmmm.. a ja widze duza szanse: w koncu zagramy z dobrym przeciwnikiem,ktory nie bedzie sie bronic, wiec szybka gra (chyba o niej nie zapomnieli?) moze okazac sie sukcesem. Wygramy 2:0.
Wariant pesymistyczny:
marne szanse: z tak wolna gra, brakiem pomyslu, zerowa szybkoscia i bledach w obronie, przegramy z dobra Polonia wysoko...