ODRA OPOLE - RUCH CHORZOW (niedziela 25.03.07r godz.14:40)
Nie chca sam siac fermentu ale mie cos niy pasi.
Jest jedno zasada:
Skoro niy idzie to cisna i żera trawa wiela wlezie.
Brak umiejytnosci nadrobiom walkom.
Ale jo sam tego niy widza.
Grajki stojom i ino patrzom /moze niy zupelnie/.
Slyszolch z pewnych zrodel ze w szatnie je ciulata atmosfera i podobno pilkarze sie podzieleli na zwolennikow i przeciwnikow /nie wiadomo czego/ oczywiscie to moge byc blank klamstwo ale w kozdej plotce je ziorko prowdy.
Mom prosba.
Jesli kerys z wos mo jakies kontakty z kimkolwiek ze szatnie to pogodejcie i dowiedzcie sie o co lazi.
Czy to praktycznie richtich brak formy i ZAANGAZOWANIO czy jaki pieron.
Przeca kozdy problym idzie rozwiazac /no moze poza kasa ale akurat o ta kwestia chyba niy lazi/.
Panie dej pozor obych sie mylyl.
Jest jedno zasada:
Skoro niy idzie to cisna i żera trawa wiela wlezie.
Brak umiejytnosci nadrobiom walkom.
Ale jo sam tego niy widza.
Grajki stojom i ino patrzom /moze niy zupelnie/.
Slyszolch z pewnych zrodel ze w szatnie je ciulata atmosfera i podobno pilkarze sie podzieleli na zwolennikow i przeciwnikow /nie wiadomo czego/ oczywiscie to moge byc blank klamstwo ale w kozdej plotce je ziorko prowdy.
Mom prosba.
Jesli kerys z wos mo jakies kontakty z kimkolwiek ze szatnie to pogodejcie i dowiedzcie sie o co lazi.
Czy to praktycznie richtich brak formy i ZAANGAZOWANIO czy jaki pieron.
Przeca kozdy problym idzie rozwiazac /no moze poza kasa ale akurat o ta kwestia chyba niy lazi/.
- cisiu
- Kontakt:
Halemba pisze:Mi sie zdowało że łoni spiewali : gdzie jest ten lider...gdzie jest ten lidercisiu pisze:jo niy poznowom ty drużyny...jedyne co było dobre w tym meczu to nasz doping i zaangażowane Hetmana!!! to mi sie podobo!! a grajki szkoda godać![]()
aha a powjydzcie mi co to miało być ze strony odry: gdzie jest ten widziew...gdzie jest ten Widzew??????????
o ciuu richtig :oops: :oops: heheh dziynki za poprawka:p
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
No własnie byle by o kasa nie łaziło. Bo jak ja to o OE moglibymy zapomniećDarth Kabut pisze:Przeca kozdy problym idzie rozwiazac /no moze poza kasa ale akurat o ta kwestia chyba niy lazi/.

Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
ff
BRAWOOO NIEBIESCY ZROBCIE TEROZKI BILETY PO 20 BO ZANIEDLUGO BYDZIE NA RUCH LAZIC PO 912 OSÓB Z TAKA GRA..A JAK ZECH WIDZIOŁ GRA JANOSZKI TO BRAK SŁOW TOTALNE DNO..ZRESZTA JAK CAŁA DRÓZYNA Z CWIELONGIEM NA CZELE CHŁOPAK SIE JUZ WYPOLIŁ CHYBA MU SIE TROCHA W GŁOWIE po***alo BO MYSLI ZE WISŁA SIE NIM ZAINTERESOWAŁA TO UMIE COS GRAC GÓWNO PROWDA..
- osik
- Kontakt:
spiewali:Halemba pisze:Mi sie zdowało że łoni spiewali : gdzie jest ten lider...gdzie jest ten lidercisiu pisze:jo niy poznowom ty drużyny...jedyne co było dobre w tym meczu to nasz doping i zaangażowane Hetmana!!! to mi sie podobo!! a grajki szkoda godać![]()
aha a powjydzcie mi co to miało być ze strony odry: gdzie jest ten widziew...gdzie jest ten Widzew??????????
Kod: Zaznacz cały
gdzie jest ten widziew...gdzie jest ten Widzew???
a moglech isc sie spytac :lol:
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No to powiedzcie mi kiedy im sprzyjalo boiskoMarek Wleciałowski (trener Ruchu Chorzów):
- Boisko nie sprzyjało sposobowi gry, który my preferujemy.

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
A CO TO K...A JEST- LOTTO ZEBY SZUKAC S Z C Z E S C I A ?!?!?!HBSiwy pisze:Piotr Ćwielong (napastnik Ruchu):
- ....lecz brakowało szczęścia. Trzeba się przykładać do każdego meczu na 100%, mieć nadzieję, że te szczęście przyjdzie i zaczniemy znowu wygrywać.

Mozliwe przyczyny:
1. zle przygotowanie zimowe
2. przeciwnicy "rozszyfrowali nas" i zmuszaja do ataku pozycyjnego, a to dla nas porazka
3. bledy Wlecilala - dziwne (inne jesienia) ustawienia grajkow
4. we lbach im sie poprzewaracalo - zbyt wczesnie co niektorzy ochrzcili ich "I-ligą"
Z Bytomiem musimy, MUSIMY sie przelamac (taka jak Malysz...

Grac, Niebiescy - GRAC !!!