Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Viro
zobaczcie jaka fana zrobili gieksiarze
-
wicheRUCH1920
autor: wicheRUCH1920 » 18 sie 2003, o 15:08
ŚMIESZNE!!!
Myślałem że Lorens jest też niebieski, ale coraz bardziej się przekonuję, że dla Edka najważniejsza jest kasa. Nie wróżę mu tam zawrotnej kariery - w Groclinie też nie zagrzał długo miejsca. Tam też go wywalą, ale myślę że Dospel się już skończył. Poprzedni sezon to było 300% możliwości tych grajków - tak więc nawet barszczyk nic by nie zrobił (i on chyba o tym wiedział)
pozdrowienia dla wszystkich niebieskich
-
zaba1964
DOSPEL JUZ SIE DAWNO SKOŃCZYŁ I JEST GIEKSA A ONA JESZCZE POKARZE NA CO JA STAĆ. ZDZIWICIE SIĘ JESZCZE
-
wicheRUCH1920
autor: wicheRUCH1920 » 22 sie 2003, o 11:05
żabciu o czym ty kumkasz??!!
twój rechot jest niezrozumiały :lol: :lol: :lol:
dospel czy gieksa - to nieważne. to to się skończyło zanim się zaczęło, ten dziwny twór nic nie znaczy.
pozdrawiam wszystkich niebieskich
-
czecho
Moim zdaniem Lorens długo nie bedzie trenerem w Katowicach ,już Dziurowicz rozmawiał z edkiem i znając Dziure znów cos wymysli (nowego trenera)
Mam taką prożbę nie piszcie Dospel (mnie na wymioty zbiera)[może pamiętacie waszą nazwe przed wojna......]
P.S Mam do sprzedania ksiażkę Ruchu (Fuji)
kontakt na email
[email protected]
-
L_M
-
Kontakt:
co masz do naszej przedwojennej nazwy, bo kompletnie nie rozumiem? Chodzi ci o Hajduki Wielkie? czy o co?
-
Schlesien
-
Kontakt:
Lukas Michalski pisze:co masz do naszej przedwojennej nazwy, bo kompletnie nie rozumiem?
Chyba mu chodzilo o powojenna nazwe ktora istniala naprawde krotko a zostala narzucona przez panujacy wtedy ustroj...
-
L_M
-
Kontakt:
tesh tak mysle, ze o to chodzilo. cos koles wie, ale nie za bardzo. ta nazwa, a raczej te nazwy, nie byly uzywane przez nikogo, funkcjonowaly w dokumentach. a na ten dopiero komunistyczny twor GKS jeszcze wroble nie cwierkaly.
fakt faktem ze ja tez nie lubie nazwy dospel, tak jak lukullus czy groclin.
-
ECHO
juz dzisiaj sie wyjasni po 23 czy lorens u nas pozostanie.jak odpadniemy to mysla ze go wy***rdoli dziura na zbity pysk
cale moje zycie to GKS KATOWICE
loRens OUT!!!!!!!!
-
USH
-
Kontakt:
I co skompromitowaliscie sie a lorens ,chyba narazie nie odejdzie,a swoja drogą po co wy startowaliscie w tym pucharze ,zjesli zeby sie ośmieszyć to wam wyszło znakomicie ,a to juz nie pierwszy raz kiedys odpadliscie z armeńcami.
-
niebieski78
autor: niebieski78 » 29 sie 2003, o 10:14
Boze co za wstyd :shock: cementarnica? takie kluby jak Wisla plock i Gks powinny dostac 10 letni zakaz wystepow w europejskich pucharach !
-
Jr
Niemozna było na to patrzeć taka gańba wstyd
-
CYRAX
LORENS OUT !!!!!! ja pierole ale flaga zescie zrobili niech mnie ch** sztrzeli ,jestescie smiesznie w dospeliki :lol:
Szczerze ja bym chciol aby p.LoRens wrócił do Ruchu
pozdRo
:!!!!:
-
Gość
Hahaha no dospel dal czadu, brawo!!! Ja myślę tak samo jak bodajże wyżej napisał wiche - dla Lorensa liczy się tylko kasa. I od kilku lat wychodzi na takim podejściu do sprawy tragicznie. Jak dopsel ma grać w ten sposób i dostarczać nam darmową komedię , to niech Lorens tam jak najdłużej zostanie.
Ze swojej strony mogę chyba jescze powiedzieć tyle ,że nie bardzo widzę Lorensa znowu na Cichej, przynajmniej w najbliższym czasie i w obojętnie jakim charakterze...
Gościu o jaką niby nazwę Ruchu Ci chodzi ??? Przed wojna to był Ruch , troszkę chyba po wojnie "dzięki" czerwonym komuchom Unia. Ale wtedy takiego klubiku jak dopsel katowice nie było...
-
jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Nawet jakby wentylatory zatrudniły bóg wie kogo to z taka grą nie zajadą daleko. Zeszły sezon mieli 3 miejsce, ten sezon też bedą mieć 3 miejsce, tyle że od końca.
A co do Lorensa to on juz swoje w Ruchu zrobił, a teraz niech już tu nie wraca.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 46 gości