Cennik biletow....(propozycja?)
-
- Kontakt:
- Kirek
- Kontakt:
Może ktoś powie że bylech zdesperowany ale... jo mom 17 lot i udalo mi sie nazbierac na karnet: nie dostaja kieszonkowego od starszych. po prostu zamiast wydawac na jakies hamburgery chipsy i takie inne ciu..twa. ciułołech sie przez 2 miechy zlotóweczka do złotoweczki... nie było mi wstyd pujsc na aiza i skalic jakiś zlom... jakbych nie umioł uzbierac to bych pewnie poszeld choby z jeden miech roznosic ulotki bo wiedziałem ze warto sie poswiecic!
PS. PozdRo SzaRlin
PS. PozdRo SzaRlin

Ostatnio zmieniony 21 mar 2007, o 20:23 przez Kirek, łącznie zmieniany 2 razy.
- SzaRlin
- Kontakt:
-
a ja ostatnio bylem w kinie, na chujowym filmie... niestety po nim biletow do kina nie obnizyliRolik pisze:ZA TO CO NIEBIESCY POKOZALI W OSTATNICH SZPILACH NALEZY SIE OBNIZKA NP Z 15 NA 10 I JUZ !!! SZCZEGOLNIE ZE GROMY TERA U SIEBIE Z SOSNOWCEM I BYTOMIEM A CHYBA KAZDY BY CHCIOL ABY NA TAKICH SZPILACH BYL KOMPLET POZDRO

frekwencji z polonii nie podawalbym jako przykladu (kiepski dzien), wezmy frekwencje w pierwszego szpilu - slaby przeciwnik, kiepska pogoda i full
mnie sie tez lepiej placilo za bilet dyszke, ale to nie ja ustalam ceny, za to mam wybor, czy za dana cene chce cos nabyc czy nie
- Martinezku
- Kontakt:
Jo robia to mom te 15 zeta na szpil ale szkolorze to by mogli mieć znizka na legitka czy to szkolno czy studyncko. O tym zarzond niypomyślou a czamu ino bajtle na rodzinnym majom miec zniżka? Fakt tyż jest taki że w przeciongu 10 dni trza było wydać na trzi szpile, to niy dziwia sie że szkolorze mieli problym ze naszporowaniym kasy. Mom tysz sugestja do modych coby nakusili fatrów by kupili 10 warek. Bilet bydom mieli za free a i fatry bydom szczynśliwe. :lol:
- sroka87
- Kontakt:
a jo studiuja i co mom pedziec jak jeszcze na prywatne laza bo panstwowych takich nima :? a jakos na szpil umia ukulac te 25 zeta w moim przypadkuLukaseQ89_19/R\20 pisze:mom prawie 18 lot laza do 2 kl. Liceum
Nie pija (tzn ino jak je okazja) na co dzien nie! nie kurza nie biera zielsk i tych innych ciu...a i tak na kozdy szpil nie mom szans zebrac kasy.. latwo wom godac przypomnijcie se jak wyscie byli modzi!

Kirek
Może ktoś powie że bylech zdesperowany ale... jo mom 17 lot i udalo mi sie nazbierac na karnet: nie dostaja kieszonkowego od starszych. po prostu zamiast wydawac na jakies hamburgery chipsy i takie inne ciu..twa. ciułołech sie przez 2 miechy zlotóweczka do złotoweczki... nie było mi wstyd pujsc na aiza i skalic jakiś zlom... jakbych nie umioł uzbierac to bych pewnie poszeld choby z jeden miech roznosic ulotki bo wiedziałem ze warto sie poswiecic!
PS. PozdRo SzaRlin Smile
taki cos ci sie chwoli :lol:
[img]http://img56.imageshack.us/img56/3558/pasekzorycopymt5.gif[/img]
[img]http://img149.imageshack.us/img149/9904/zory9hs.jpg[/img]
[img]http://i13.tinypic.com/4hx4znp.gif[/img]
[img]http://img149.imageshack.us/img149/9904/zory9hs.jpg[/img]
[img]http://i13.tinypic.com/4hx4znp.gif[/img]
-
- Kontakt:
Brawo Kirek takom postawom udowodnios co niyftorym "Placypitom", ze jednak idzie. Ino sie musi chciec.Kirek pisze:Może ktoś powie że bylech zdesperowany ale... jo mom 17 lot i udalo mi sie nazbierac na karnet: nie dostaja kieszonkowego od starszych. po prostu zamiast wydawac na jakies hamburgery chipsy i takie inne ciu..twa. ciułołech sie przez 2 miechy zlotóweczka do złotoweczki... nie było mi wstyd pujsc na aiza i skalic jakiś zlom... jakbych nie umioł uzbierac to bych pewnie poszeld choby z jeden miech roznosic ulotki bo wiedziałem ze warto sie poswiecic!
PS. PozdRo SzaRlin :)
- ch-R
Gratulacje oby wiecej tak zaradnych to bydzie dobrze :brawa:Kirek pisze:Może ktoś powie że bylech zdesperowany ale... jo mom 17 lot i udalo mi sie nazbierac na karnet: nie dostaja kieszonkowego od starszych. po prostu zamiast wydawac na jakies hamburgery chipsy i takie inne ciu..twa. ciułołech sie przez 2 miechy zlotóweczka do złotoweczki... nie było mi wstyd pujsc na aiza i skalic jakiś zlom... jakbych nie umioł uzbierac to bych pewnie poszeld choby z jeden miech roznosic ulotki bo wiedziałem ze warto sie poswiecic!
PS. PozdRo SzaRlin
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przyszłoscią Ruchu sa kibice z myśleniem takim jak Kirek, a nie LukaseQ89
jakby Ruch mioł reagować na wszystkie indywidualne bolączki kibiców co chcieliby chodzić na mecze typu brak kasy, brak dojazdu, nieodpowiednia pora, brak dopłat na oprawy itp itd to powinien się nazywać Armia Zbawienia czy inny socjalamt. Nie twierdza że takich bolączek finansowych i trudności dnia codziennego nie ma, ale osoby te powinny sobie z nimi radzić przede wszystkim same inaczej w życiu skończą w gorszej sytuacji niż sa teraz.
jakby Ruch mioł reagować na wszystkie indywidualne bolączki kibiców co chcieliby chodzić na mecze typu brak kasy, brak dojazdu, nieodpowiednia pora, brak dopłat na oprawy itp itd to powinien się nazywać Armia Zbawienia czy inny socjalamt. Nie twierdza że takich bolączek finansowych i trudności dnia codziennego nie ma, ale osoby te powinny sobie z nimi radzić przede wszystkim same inaczej w życiu skończą w gorszej sytuacji niż sa teraz.
-
- Kontakt:
kibicowanie Niebieskim uczy życiagerhat pisze:przyszłoscią Ruchu sa kibice z myśleniem takim jak Kirek, a nie LukaseQ89

nigdy nie jest za późno
Brawo :brawa: Kirek daleko chlopie zajdziesz!
Ci co biadolom ze bilety sa za drogie i nie maja na nie, za chwila siedzac przed kompem beda ryczeli za na chleb nie maja i dzieci nie potrafia utrzimac i kozdy mo sie sciepnac! Ludzie obudzcie sie i wezcie swoj los w swoje rece! A jak sie ktos nie chce zarobic na wlasne zachcianki to niech idzie do bogatych rodzicow, a jak ich nie mo to niech ograniczy swoje zachcianki!!!
Ci co biadolom ze bilety sa za drogie i nie maja na nie, za chwila siedzac przed kompem beda ryczeli za na chleb nie maja i dzieci nie potrafia utrzimac i kozdy mo sie sciepnac! Ludzie obudzcie sie i wezcie swoj los w swoje rece! A jak sie ktos nie chce zarobic na wlasne zachcianki to niech idzie do bogatych rodzicow, a jak ich nie mo to niech ograniczy swoje zachcianki!!!
- Patrykk
Niy kożdy jest "juz" fanatykiem - fanatycy zawszy uciupiom geld i na szpilu bydom. Pomyslcie o synkach kierzy jesce bakcyla niy łykli i Ruch niy jest dla nich nojwozniejszy, a na szpil przyszli bo kumple z placu szli. Pomyslcie o synkach kierzy som piyrwszy roz na szpilu, dejmy na to na łostatnim szpilu z puloniom - gwarantuja Wom ze na drugi szpil taki synek niy pprzyjdzie, bo z trudym uzbieroł te 15 zł, a na drugi szpil blokowac go bydzie te 15zł, brak wyniku i przede wszystkim atmosfery (mało ludzi, hujowo oprawa, brak dopingu) Podobnych przipadków jest wiela i nojpiyrw łebków cza zarazić co by jezdzili a niy "odstraszac"
Do synka kiery sie uczy 15 zł to jest dużo! Niy kozdy mo rodziców co dajom kieszonkowe, niy kozdy je zaradny i bydzie zbieroł makulatura co by na szpil isc
Chopcy od 12 do 18 lat powinni miec tikiety góra 7zł, a łebki poniyzyj 12 lot i dziołszki powinny miec za darmo
Wtedy na bank stadion co szpil bołby pełny, abo prawie pełny, doping bołby dużo lepszy i przede wszystkim co jest nojwozniejsze pomału wychowywali by my mode pokolenie, kiere za 10 lot bydzie kryncic młynem! Przi takiyj ilości ludzi na stadionie klub napewno by zarobił duzo wiyncyj niz przi 4000 tys publicznosci, o tym ze grajkom sie lepij gro i jest wiynkszo gwarancjo ze wygrajom nawet niy wspomna
Łebkom imponuje oprawa, pełne trybuny, doping i dobro gra - tak jo sie zaraził Ruchem w latach łosiemdzisiontych
Zoboczcie cenny na zabolach! dugo boło tanio i stadion pynkoł w szwach. Teroz pomimo braku wynikow i hujowyj pogody łostatnio boło 8 tys ludzi!
Zachłannosciom i takim podejsciem ze fanatyk zowsze przidzie na szpil i naszporuje te 15zł, zarzond doprowadzi do tego ze na szpilu bydzie zawsze komplet fanatyków - ale w liczbie 3000 tysionce, bo tyla mniyj wiyncyj nos jest na Ruchu - FANATYKÓW
Do synka kiery sie uczy 15 zł to jest dużo! Niy kozdy mo rodziców co dajom kieszonkowe, niy kozdy je zaradny i bydzie zbieroł makulatura co by na szpil isc
Chopcy od 12 do 18 lat powinni miec tikiety góra 7zł, a łebki poniyzyj 12 lot i dziołszki powinny miec za darmo
Wtedy na bank stadion co szpil bołby pełny, abo prawie pełny, doping bołby dużo lepszy i przede wszystkim co jest nojwozniejsze pomału wychowywali by my mode pokolenie, kiere za 10 lot bydzie kryncic młynem! Przi takiyj ilości ludzi na stadionie klub napewno by zarobił duzo wiyncyj niz przi 4000 tys publicznosci, o tym ze grajkom sie lepij gro i jest wiynkszo gwarancjo ze wygrajom nawet niy wspomna
Łebkom imponuje oprawa, pełne trybuny, doping i dobro gra - tak jo sie zaraził Ruchem w latach łosiemdzisiontych
Zoboczcie cenny na zabolach! dugo boło tanio i stadion pynkoł w szwach. Teroz pomimo braku wynikow i hujowyj pogody łostatnio boło 8 tys ludzi!
Zachłannosciom i takim podejsciem ze fanatyk zowsze przidzie na szpil i naszporuje te 15zł, zarzond doprowadzi do tego ze na szpilu bydzie zawsze komplet fanatyków - ale w liczbie 3000 tysionce, bo tyla mniyj wiyncyj nos jest na Ruchu - FANATYKÓW
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: