19 marca - RUCH Chorzów - POLONIA W. godz.18:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#196 Post autor: SzaRlin » 19 mar 2007, o 22:48

Żeby opisać gra to szkoda klawiatury...
A co do dopingu, to szkoda godać. początek meczu na dziesionie i koles zaliczo złomany kichol... PozdRo dla niego, napisz jak tam z tym nosem.
Drugo sprawa - co to jest, DZIESIONA, czy sektor rodzinny? Brak słów, naprowda...
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

tomasz_

#197 Post autor: tomasz_ » 19 mar 2007, o 22:48

Obawiam sie ze to kara za pazernosc... :P 15zł bilet za taka gre to kur*** zenada. dzis 4500 kibicow to dla mnie szok :o myslalem ze 3000 bedzie... jaky nie to ze nastepny mecz z Bytiomiem to na nastepny szpil daje glowe ze powyzej 4000 by nie bylo... A niech nasze grajki jeszcze nie wygraja w Opolu.... brak słow;/ gówno graja...

bogas1985

#198 Post autor: bogas1985 » 19 mar 2007, o 22:51

kibice Ruchu = kibice sukcesu

Skrytykowalem postawe pilkarzy w wczesniejszych postach, ale na pewno nie wyzywalem ich od "ciuli", "frajerow" czy innych "chujow". Jo jest ciekaw co taki Grzyb czy inny Cwielong sobie mysla gdy slysza z trybun takie teksty. Zagrali slabo to fakt ale sa ciagle na 1 miejscu w tabeli i z osadami na meczu mozna sie wstrzymac. Ale przecietnemu kibicowi lepiej jest jak powyzywa sie na pilkarzy, kery przez jesien sprawial tyla radosci.
Prawda jest taka ze spiewac potrafimy tylko "Gorole Raus", "Legia (gieksa i kazda inna druzyna) to stara", "Lysy ch**" porobic "łułułułu" na murzyna. krzyknac do niego "asfalcie" i nic wiecej. Inne przyspiewki sa ogolnie omijane na naszym stadioniue. Gdy nie idzie to kibice wylaza w przerwie (byli tacy) lub pod koniec meczu. Teraz jest troszke gorsza passa i juz pilkarze sa be. Frekwencja znowu powoli stabilizuje sie na poziomie 4 tys a moze byc jeszcze gorzej. Na chwile obecna takie żabki kultura, dopingiem i frekfencja bija nas na glowe. Tylko niech nikt nie dupi, ze jak mi sie nie podoba to mam isc na zaboli bo jestech Chorzowski z pradziada na dziada, ale u nas na stadionie jest wielka wiocha. Tyla na ten temat

blues pszów

#199 Post autor: blues pszów » 19 mar 2007, o 22:58

Gra naszych piłkarzy? :? Coś mi się wydaje że byliśmy za pewni siebie.. Zimny prysznic był potrzebny!
A co do nas, kibiców.. Kolejna porażka! Zaczeli my przegrywać i jedyne co my śpiewali to: "gorole raus" "łysy ch**" "pzpn.. pzpn" i "co wy robicie.. Niebiescy co wyrobicie". Te piosenki nom za***iście wychodziły :/ Dzisiaj sporo kibiców udowodniło jacy są naprawde... Mam nadzieje że na następnych szpilach, wraz z lepszą grą naszych grajków, nasza postawa na trybunach też będzie lepsza!
pyRsk

edit: a i jeszcze jedno.. po ch** wyzywanie się młyna z dziesioną? :? Rozumiołech jak się tak ryczało "coście tak chicho.." dla mobilizacji, ale dzisio to było przejście samych siebie!!
Ostatnio zmieniony 19 mar 2007, o 23:00 przez blues pszów, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#200 Post autor: Goscioo » 19 mar 2007, o 22:59

Mogli se wieksze te nazwiska na koszulkach wydrukowac.... jak prawdziwe gwiazdy, szkoda ino ze nazwiska nie graja
i nie pisza tego bo PRZEGRALI, tylko dlatego bo hu** ZAGRALI w 3 ostatnich szpilach

Dzis wyszli i mysleli chyba ze szpil som sie wygro, przynajmiej takie miolch odczucie po 1 polowie, w drugiej juz to trocha lepiej wyglodalo ale i tak fatalnie, zero pomyslu na gre w przodzie

jak sie chce wygrywac to trzeba to wylotac i wywalczyc...a nei ciulac pietkami podania bo w tv szpil transmituja

Wlecial nie neguje cos zrobil z ta druzyna ale bys sie przynajmiej nie osmeiszal wypowiedziami jak dzis na konferencji...

co do kibicow myslolch ze z wzrostem cen biletow zmaleje patologia a zwiekszy sie ilosc piknikow, a tu skutek calkiem odwrotny kto by sie spodziewol

do nastepnego, oby zwycieskiego zeby sie gorko niy zrobilo

albert1
Kontakt:

#201 Post autor: albert1 » 19 mar 2007, o 22:59

Jo mom tako ogromno prośba do odpowiednich ludzi żeby wkoncu ktoś zrobil porzadek w mlynie a tymbardziej na 10 bo mnie dzisioj serce bolało jak widziolech tyn doping ,co do meczu to musza powiedzieć ,że wieża że sie wkoncu obudzą.

Raulito
Kontakt:

#202 Post autor: Raulito » 19 mar 2007, o 23:11

'PYJTER' pisze:
bogas1985 pisze:kibice Ruchu = kibice sukcesu

Skrytykowalem postawe pilkarzy w wczesniejszych postach, ale na pewno nie wyzywalem ich od "ciuli", "frajerow" czy innych "chujow". Jo jest ciekaw co taki Grzyb czy inny Cwielong sobie mysla gdy slysza z trybun takie teksty. Zagrali slabo to fakt ale sa ciagle na 1 miejscu w tabeli i z osadami na meczu mozna sie wstrzymac. Ale przecietnemu kibicowi lepiej jest jak powyzywa sie na pilkarzy, kery przez jesien sprawial tyla radosci.
Prawda jest taka ze spiewac potrafimy tylko "Gorole Raus", "Legia (gieksa i kazda inna druzyna) to stara", "Lysy ch**" porobic "łułułułu" na murzyna. krzyknac do niego "asfalcie" i nic wiecej. Inne przyspiewki sa ogolnie omijane na naszym stadioniue. Gdy nie idzie to kibice wylaza w przerwie (byli tacy) lub pod koniec meczu. Teraz jest troszke gorsza passa i juz pilkarze sa be. Frekwencja znowu powoli stabilizuje sie na poziomie 4 tys a moze byc jeszcze gorzej. Na chwile obecna takie żabki kultura, dopingiem i frekfencja bija nas na glowe. Tylko niech nikt nie dupi, ze jak mi sie nie podoba to mam isc na zaboli bo jestech Chorzowski z pradziada na dziada, ale u nas na stadionie jest wielka wiocha. Tyla na ten temat
AMEN...
Niestety ale trzeba sie pod tym podpisac....

i mam jeszcze pewne zastzrezenie.... oczywiscie wszyscy wiedza ze mamy jasno okreslony cel czyli awans.... ale czy to jest powod zeby juz przed runda to tak naglasniac ? na papierze mozna miec najlepszych zawodnikow ale wszysctko weryfikuje boisko.... według mnie troche za duza presja na nich wisi :/ obym sie mylil....

pozdRo
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

chorzowski_rsl
Kontakt:

#203 Post autor: chorzowski_rsl » 19 mar 2007, o 23:14

powiem krotko i na temat ch*** gramy od poczatku rundu!z taka gra niema co liczyc na awans :? w niedziela wszyscy ale do opola :evil:
NRŚL GANG

ishateR

#204 Post autor: ishateR » 19 mar 2007, o 23:21

mie ino jedno zastanawio... jak mlyn sie przeniosl na dziesiona to na dole Bogas probowol prowadzic doping przeez megafon i ryczy TO MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.... na to w odpowwiedzi dziesiona milczy i spiewo z 30 chopcow co przyszli z dziewiony za Bogasem ;/
zdowało mi sie ze stare chopy z dziesiony kpiom z niego! bo on zaczyno NIEBIESKA ERKA.... i zas najebani z dziesiony spiewajom.... HEJ DZIESIONA HEJ :|
no i podobalo mi sie ze przynajmij my od czasu do czasu zaczeli spiewac mimo ze bylo 0-2 ...
bo latwo sie spiewo jak sie wygrywo z 3-0 ani jak sie przegrywo...
pozdRo

aju
Kontakt:

#205 Post autor: aju » 19 mar 2007, o 23:26

pyehuR pisze:krotko zwiezle : kaj Pepek , kaj Bogas , kaj megafon na ktory dalem 30zł ? to co sie dzisiaj dzialo to byla porazka pelna geba (mowa o trybunach) ... co wy do ch*** chcecie od pilkarzy jesli sami nie potraficie sie zachowac i zagrzac grajkow do walki ? czego wy chcecie od pilkarzy do ch*** :? ?! zrobic porzadek na trybunach a pozniej miec czelnosc cos ryczec na pilkarzy :? ... Ruch zagrol zle ale akurat o to ich nie obwiniam , bo to ze zagrali jak z dupy to tylko i wylacznie wina kibicow ! je***e mnie, dawajcie mi bany ...

masz swieta racja nic w kierunku kibicowskim sie nie rusza....GDZIE NOWE PIOSENKI!!!
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Lukas89
Kontakt:

#206 Post autor: Lukas89 » 19 mar 2007, o 23:28

Trzeba sie podnieść po tych dwóch porażkach i nastepny mecz wygrać..bo może być źle..Wg mnie Miki powinien wejść od początku w następnym meczu..a Pepe do pomocy...ale dzisiaj skończyła sie "przegrana passa" i od następnej kolejki wygrywamy ! i "Trza w to wierzyć jak jo wierza ! Trza mieć wiary pełne serce trza nie myśleć o porażkach ino o tym co najlepsze !!" :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#207 Post autor: Simone » 19 mar 2007, o 23:34

Bylem fest wkur ... iony po meczu ale teraz ochlonalem i prawda jest taka ze zdaza sie

Teraz my kibice musimy pokazc swoja sile i pomoc zawodnikom ...

Dobry wyjazd do Opola i 10 tys na Polonii Bytom ...

Aha i przeniescie ten mlyn tam gdzie byl bo teraz nie dosc ze jest ch***wy efekt to jeszcze mam wrazenie ze to nam pecha przynosi :lol:

Pamietacie porazke ze Slaskiem Wroclaw ? No , w tej rundzie byla nim Polonia a co bylo pozniej kazdy wie ... :wink:
Ostatnio zmieniony 19 mar 2007, o 23:36 przez Simone, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
obronca
Kontakt:

#208 Post autor: obronca » 19 mar 2007, o 23:35

Goscioo pisze:Mogli se wieksze te nazwiska na koszulkach wydrukowac.... jak prawdziwe gwiazdy, szkoda ino ze nazwiska nie graja
i nie pisza tego bo PRZEGRALI, tylko dlatego bo hu** ZAGRALI w 3 ostatnich szpilach

Dzis wyszli i mysleli chyba ze szpil som sie wygro, przynajmiej takie miolch odczucie po 1 polowie, w drugiej juz to trocha lepiej wyglodalo ale i tak fatalnie, zero pomyslu na gre w przodzie

jak sie chce wygrywac to trzeba to wylotac i wywalczyc...a nei ciulac pietkami podania bo w tv szpil transmituja

Wlecial nie neguje cos zrobil z ta druzyna ale bys sie przynajmiej nie osmeiszal wypowiedziami jak dzis na konferencji...

co do kibicow myslolch ze z wzrostem cen biletow zmaleje patologia a zwiekszy sie ilosc piknikow, a tu skutek calkiem odwrotny kto by sie spodziewol

do nastepnego, oby zwycieskiego zeby sie gorko niy zrobilo
100% recht :roll:
dać Polsce Gůrny Ślůnsk to tak, jak małpie dać zegarek...Dawid Lloyd George

empisek

#209 Post autor: empisek » 19 mar 2007, o 23:39

Cza gRac swojo gRa a jak naRozie to mie sie zdaje jakby ouni sie pRzestraszyli gRaz w fussball???Co to ma byc ku...a Kozdy niebieski kibic se zadowo pytanie??Co to za gRa??Cza gRac swojo pilka ale z jakoms poukladanym fusbalem!!Momy paRu baRdzo doswiadczonych gRajkow a wychodzom na boisko i zZero ich tRema jak bajtlow co by debiutowali!!!Tak ni mozna gRac jak sie chce liczyc na awans.Sciepcie te nazwiska z koszulek!!!Kaj je Druzyna Chopcy zamknijcie sie kajs w izbie i szczeRze pogodojcie abo twoRzycie zespol abo dejcie se pokoj z takim fusbalem.Cza jakiejs mondryj Rzeczowej godki czemu tak a nie inaczej gRomy!!!Zgrupowanie w GRecji pokozalo ze idymy w dobRym kieRunku a po pRzyjezdzie atmosfeRa sie zepsula.Co jest pRzyczyna tego!!!PRzelomcie sie psychicznie a bydzie dobRze wieRza w wos jaki wszyscy niebiescy fani na Slonsku.NIEBIESCY jestesmy z Wami jestesmy z Wami NIEBIESCY JESTESMY Z WAMI :!: :!: :!: :!: Cza zapomniec jak najszybciej o tym szpilu.I jeszcze Roz powtaRzom wescie sie w gaRsc gRajki bo GRocie o swojo kaRieRa o OE!!!ONA daje wom pRzepustka do tego wklupcie to sobie do gowy i z takom myslom wylzcie na kozdy szpil kiery kozdy je o miszczostwo 2 ligi!!!Grzybek i Wlecial to od wos wiela zalezy od atmosfery w manszafcie a mottem powinno byc "JEDEN ZA WSZYSTKICH WSZYSCY ZA JEDNEGO"!!!DO BOJU NIEBIESCY MARSZ MARSZ MARSZ DO BOJU MARSZ....... A młyn niech wRoci kaj byl wczesnij!!!!.

bogas1985

#210 Post autor: bogas1985 » 19 mar 2007, o 23:40

2 szpile w TV i 2x wp***dol. Co gorsza nosz szpil w Opolu tez leci w TV :roll:
Ostatnio zmieniony 19 mar 2007, o 23:47 przez bogas1985, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ