nie wiem czy wiesz ale poza dopingiem z trybun i sympatia kibiców na zawodników czeko jeszcze inny rodzaj gratyfikacji...o obowiązku wobec pracodawcy juz nie wspomna... placa 15 zet i chca widzieć walka...jakos idea w grze, cokolwiek...mom prawo klnąc na dupiaty film w kinie za kiery zech zaplacil...recht?pyehuR pisze:w takim razie po co narzekac na swoich grajkow :? ? ... idac tym tropem to mozna powiedziec ze Odra ch*** gra , kibicow tez nie ma najlepszych ... ale jakos nikt tak nie narzeka jak my :? ... wiec ponawiam pytanie na co my wogole narzekamy ? mnie by sie grac nie chcialo przy takich trybunach a jesli chcecie narzekac to brac sie za porzadek ...jajo pisze:
ja, recht płaca-wymagomScypion pisze:nie wiem czy wiesz ale poza dopingiem z trybun i sympatia kibiców na zawodników czeko jeszcze inny rodzaj gratyfikacji...o obowiązku wobec pracodawcy juz nie wspomna... placa 15 zet i chca widzieć walka...jakos idea w grze, cokolwiek...mom prawo klnąc na dupiaty film w kinie za kiery zech zaplacil...recht?pyehuR pisze:w takim razie po co narzekac na swoich grajkow :? ? ... idac tym tropem to mozna powiedziec ze Odra ch*** gra , kibicow tez nie ma najlepszych ... ale jakos nikt tak nie narzeka jak my :? ... wiec ponawiam pytanie na co my wogole narzekamy ? mnie by sie grac nie chcialo przy takich trybunach a jesli chcecie narzekac to brac sie za porzadek ...jajo pisze:
Kozdy kibic przeboleje porazka ale poWALCEMik20 pisze:porażka w lidze i co z tego w lebach widze ze sie co niektórym po przewracalo jestescie przyzwyczajeni do zwyciestw i nagle co porazka wow tragedia taki jest sport i tyle. Dwa moim zdaniem co widzę juz 3 mecz z rzedu jedyne co im brakuje jest szybkosci.
Brawo dla Sokola wydaje mi sie ze ten chop od poczatku jest Niebieski na +
pozdRo
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 86 gości