19 marca - RUCH Chorzów - POLONIA W. godz.18:30
-
- Kontakt:
dupicie jak stare baby na torgu... je*nijcie sie 6 piw i zaro bydziecie mądrzyj godac..Zescie za szybko byli w tej OE a teraz porazka i wom sie oczy otwierają. Jo i tak wierza i wiem! ze bydzie lepiej. Boja sie myslec co by sie stalo jakby Ruch nie awansowol (odklupac). Polowa z wos napewno by skokala na bandzi z bornsztajna bo byscie do łeby dostali. Nadeszła wiosna i lepsze czasy powróci KS Ruch Chorzów w szeRegi ekstRaklasy ( nie wiem czemu ale ino te slowa mi sie dzisiej na mysl nasuwają) !
Niebiescy
-
- Kontakt:
- Rafi88
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- art82
- Kontakt:
No posypało sie nieźlejaruch pisze:Mirek to jest ino fussbal !!!
jak ftoś groł chujowo to my kibice mamy prawo tak napisać i nikt nie bluzgo na nosz Ruch.
Nosz Ruch obrazili dziś kopacze którzy wdupcyli spiel i tyla !!!

a w fussbalu jak w kazdym sporcie zdarzają się porażki. Możecie sobie tu
narzekac obrażać i ch** wie co jeszcze, ale to i tak nic nie zmieni..
Jak rzech wspominął wcześniej sztuką bydzie się podnieść po porażce
i nie zmarnować tego wszystkiego co osiągneli my jesienią.
Polonia dziś okazała się lepsza i wygrała = proste.
Ta porażka niczego nie przekreślo.
Zoboczymy co bydzie po następnym szpilu.
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
- vinc84
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Żadna drużyna nie wygra wszystkich meczów - to jest jasne. I myślę, że nie najgiorsza w tym wszystkim jest porażka, bo to się może zdarzyć. Ale ważny jest styl, a tego dziś niestety w wykonaniu Ruchu nie było zadnego
Niemoc, bezradność i brak szybkości niestety. No i jak dla mnie dziwne zmiany. Ale nie można spuścić głów tylko wyciągnać wnioski . Oby było lepiej. Jesteśmy na pierwszym miejscu i mam nadzieję, że tak zostanie do 9 czerwca.

-
- Kontakt:
Dostali my klepy i trudno :roll: wto ich nie dostowo
:roll: nie podobol mi sie pomysl z dugimi balami na Cwielonga czy Ludzinskiego jak zawsze mieli na sobie juz 2 obroncow :? no ale trudno zdarzo sie :twisted: Godocie jak co oni zrobili :roll: jak mogli itd :x to moze sie teraz popatrzymy na siebie co my ze soba zrobili :? kaj sa te kibice z jesieni
wiyncy bluzganio i rycynio o du*** marynie niz pomaganio Ruchowi jak mu to jest nojbardzi potrzebne
Ruch przegrywo to polowa zacyno zric sloniol i godac jak to w doma mu cos chajcongi slabo grzeja :? Wlasnie wtedy po stracie bramy bol potrzebny nasz doping :? ale dobra pobluzgejcie sie dali
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE 

- sroka87
- Kontakt:
tyn zpil to tragedia ze szpilu na szpil coroz gorzi jo rozumia 2 slabe mecze zdarzo sie ale kur** 3;/ jak widza ze mie jednym skladym nieidzie pacz atka obrona to go zmiyniom a niy wymiyniom ino jednego zawodnika;/ czamu Miki niyszpilol od poczontku??;/ mom nadzieja ze w niydziela bydzie lepi;)
[img]http://img56.imageshack.us/img56/3558/pasekzorycopymt5.gif[/img]
[img]http://img149.imageshack.us/img149/9904/zory9hs.jpg[/img]
[img]http://i13.tinypic.com/4hx4znp.gif[/img]
[img]http://img149.imageshack.us/img149/9904/zory9hs.jpg[/img]
[img]http://i13.tinypic.com/4hx4znp.gif[/img]
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
brawo panie Wlecialowski rozpierdziela pan pomalu druzyna bylo ok to eksperymenta odpierdzielasz !!!!! za przygotowanie do sezonu tyz brawa wszyscy bez wyjatku ruszaja sie jak muchy w smole !!!!! Makuch grol wszystki mecze w Ruchu i grol dobrze a ty go na lawka sadzosz .adamski katastrofa to jest chop na 3 liga , Pulkowski nastympny walczak po Makuchu i tyz na lawce siedzi !!!!!! ku..rna niy strzimia tys je chyba slepy !!!! Bonk tragedia podobno mody Babiaz dobrze gro Dzikija stol pol meczu na srodku boiska , Grzybek tyz slaby Domzalski siedzie na lawie OBUDZ SIE WLECIALOWSKI !!!!!!
- mumin1920
- Kontakt:
tym za***istym kibicom to najlepiej wylazi udawanie maup i rycenie gorole raus no i je*** pzpn. hehe ZENADA.
dzis w modzie bylo lysy ch**. lysy ch**, bo co? bo wkrecal adamskiego tak ze podobno do teraz go jeszcze wykrecaja z tej murawy?
powinien dostac brawa za gre, co by tez chyba mobiilizowalo adamskiego i innych pilkarzy do lepszej gry! ale NIE, pokazmy do tv jacy jestesmy pierdolnieci,
potem sie dziwicie ze gadaja ze na ruchu wiocha na trybunach. szkoda ze nie spiewaliscie wlecialowski raus, i calo druzyna do wymiany
dzis w modzie bylo lysy ch**. lysy ch**, bo co? bo wkrecal adamskiego tak ze podobno do teraz go jeszcze wykrecaja z tej murawy?
powinien dostac brawa za gre, co by tez chyba mobiilizowalo adamskiego i innych pilkarzy do lepszej gry! ale NIE, pokazmy do tv jacy jestesmy pierdolnieci,
potem sie dziwicie ze gadaja ze na ruchu wiocha na trybunach. szkoda ze nie spiewaliscie wlecialowski raus, i calo druzyna do wymiany
- Simone
- Kontakt:
Akurat dzisiaj doping w porownaniu z Grodziskiem byl wrecz za***isty
Moze mam zly punkt odniesienia ale widac poprawe przynajmniej , a to wazne
Jak narazie nikt z nowych nie jest wzmocnieniem , mam nadzieje ze Wlecial wroci do skladu z jesieni a reszta bedzie musiala sobie na wejscie do niego bardzo zapracowac
Adamski do rezerw , niech sie ogarnie
Moze mam zly punkt odniesienia ale widac poprawe przynajmniej , a to wazne
Jak narazie nikt z nowych nie jest wzmocnieniem , mam nadzieje ze Wlecial wroci do skladu z jesieni a reszta bedzie musiala sobie na wejscie do niego bardzo zapracowac
Adamski do rezerw , niech sie ogarnie
Polonia jest druga w tej rundzie (po Dyskobolii) kera zagrala pressingiem i nasi sie zas zupelnie pogubili. Niedokladnosc, niedokladnosc i jeszcze raz niedokladnosc. W ogole nie ma wyjscia na pozycje. Jak oni maja grac do przodu jak zaden pilkarz nie robi ruchu bez pilki. Wszyscy stoja w miejscu i czekaja na zbawienie boskie. Motorycznie to jest tragedia. Zaden pilkarz nie potrafi na szybkosci minac rywala. Kilka udanych akcji w przeciagu 90 minut to za malo na druzyne ktora miala zdominowac rozgrywki II-ligowe w kraju Piszesz ze Sokolowski zagral dobrze. Biorac pod uwage co prezentowal na jesienii to dzis prezentowal sie slabo, zreszta jak wszyscy nasi gracze. Grzyb staral sie ciagnac i walczyl.
Jesli na tym etapie przygotowac wyglada to tak slabo motorycznie to swiezosc zaczna lapac kajs dopiero w kwietniu. Pytanie tylko czy po szpilach w Opolu, w Wroclawiu czy u siebie z Zaglebiem i Polonia beda jeszcze na miejscu dajacym awans. Nadzieji nie traca bo wiem ze w zeszlej ruundzie dopiero w 8 kolejce na wiosna zlapali rytm. Tylko czy walczac o awans momy tyla czasu na to?? Smiem watpic tym bardziej ze na koniec rundy bedziemy mieli piekielne wyjazdy do Gdanska i Bialegostoku. Jesli momy szukac punktow to muszemy ich szukac juz teraz. Za tydzien szpil w Opoli. Z taka gra jak dzisiaj tam nie wygromy. Jo wierza ze tam sie przelamia. Jedyne co je teraz potrzebne druzynie to spokoj i treningi czysto pilkarskie. Fizycznie nie ma teraz za bardzo co pracowac bo to moze pogorszyc sytuacja
Co do bluzgania jestem calkowicie na nie. Gra to jedno ale zachowanie na trybunach to drugie. Kibicowsko jestesmy przecietni. Jesli chodzi o kultura to chamy i tyla
Jesli na tym etapie przygotowac wyglada to tak slabo motorycznie to swiezosc zaczna lapac kajs dopiero w kwietniu. Pytanie tylko czy po szpilach w Opolu, w Wroclawiu czy u siebie z Zaglebiem i Polonia beda jeszcze na miejscu dajacym awans. Nadzieji nie traca bo wiem ze w zeszlej ruundzie dopiero w 8 kolejce na wiosna zlapali rytm. Tylko czy walczac o awans momy tyla czasu na to?? Smiem watpic tym bardziej ze na koniec rundy bedziemy mieli piekielne wyjazdy do Gdanska i Bialegostoku. Jesli momy szukac punktow to muszemy ich szukac juz teraz. Za tydzien szpil w Opoli. Z taka gra jak dzisiaj tam nie wygromy. Jo wierza ze tam sie przelamia. Jedyne co je teraz potrzebne druzynie to spokoj i treningi czysto pilkarskie. Fizycznie nie ma teraz za bardzo co pracowac bo to moze pogorszyc sytuacja
Co do bluzgania jestem calkowicie na nie. Gra to jedno ale zachowanie na trybunach to drugie. Kibicowsko jestesmy przecietni. Jesli chodzi o kultura to chamy i tyla
Ostatnio zmieniony 19 mar 2007, o 21:36 przez bogas1985, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kirek
- Kontakt: