19 marca - RUCH Chorzów - POLONIA W. godz.18:30
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Nie wiem co Wlecial z nimi zrobil ale narazie to jeste tragedia z ta szybkoscia
Polonia 2 do 3 razy szybsza ...
Celownikow tak rozregulowanych nie mieli tez bardzo dawno
Ile w drugiej polowie bylo setek , piec ?
Adamski to jest gora na 3 lige a obrona bez Barana nie istnieje - tak jak wspominalem
Wlecial sciaga najlepszego Ludzinskiego i chociaz starajacego sie biegac Pepka
Miki to nie jest zawodnik na zmiane jak trzeba gonic , powinien grac od poczatku albo na utrzymanie wyniku
Mam nadzieje ze juz gorzej grac nie mozemy
Wielki szacunek dla Sokola
Polonia 2 do 3 razy szybsza ...
Celownikow tak rozregulowanych nie mieli tez bardzo dawno
Ile w drugiej polowie bylo setek , piec ?
Adamski to jest gora na 3 lige a obrona bez Barana nie istnieje - tak jak wspominalem
Wlecial sciaga najlepszego Ludzinskiego i chociaz starajacego sie biegac Pepka
Miki to nie jest zawodnik na zmiane jak trzeba gonic , powinien grac od poczatku albo na utrzymanie wyniku
Mam nadzieje ze juz gorzej grac nie mozemy
Wielki szacunek dla Sokola
-
- Kontakt:
no i z dosyc duzyj przewagi zrobila sie ino 4 pkt. (jak sie myla to przeproszom ale chyba 4-5pkt).....Jak tak bedom grac to w 1 lidze bedymy jak nom zrobiom reforma Lig i bydzie jak w angli 1=Premiership, 2=1....Zaroz mie ktos zjedzie zapewne ze ich krytykuja ale tako jest prowda jak sie nie zmobilizuja to koniec
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]
jak grzyb byl najlepszy z naszych to my chyba na innym meczu byli.
a sokolowski bardzo zle? no to my chyba byli serio na innym szpilu.
a co do jezierskiego. pogrol 15 minut akcji za duzo nie miol, ale pi***olicie na niego chocby 5 setek zjebol.
polowa to tu ku*** chyba nie mo pojecia o fusbalu. jak slysza na trybunach: to nie momy szans juz na awans, to nie wiem skad sie wzial taki ciul, ktorych neistety bardzo duzo.
nie dziwia sie ze ruch tak gro jak mo tak po***anych kibicow.
SZACUNEK dla tych, ktorzy sa na dobre i zle i nie robia tragedii przez ten mecz. kazdemu sie zdarza, moze podziala jak kubel zimnej wody.
wlecialowski dziwi po***anymi zmianami. przy stanie 2:0 czemu nie wciepuje 3 napastnika i sciaga obronce? i tak nie bylo nic do stracenia.
a sokolowski bardzo zle? no to my chyba byli serio na innym szpilu.
a co do jezierskiego. pogrol 15 minut akcji za duzo nie miol, ale pi***olicie na niego chocby 5 setek zjebol.
polowa to tu ku*** chyba nie mo pojecia o fusbalu. jak slysza na trybunach: to nie momy szans juz na awans, to nie wiem skad sie wzial taki ciul, ktorych neistety bardzo duzo.
nie dziwia sie ze ruch tak gro jak mo tak po***anych kibicow.
SZACUNEK dla tych, ktorzy sa na dobre i zle i nie robia tragedii przez ten mecz. kazdemu sie zdarza, moze podziala jak kubel zimnej wody.
wlecialowski dziwi po***anymi zmianami. przy stanie 2:0 czemu nie wciepuje 3 napastnika i sciaga obronce? i tak nie bylo nic do stracenia.
- vinc84
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bylo fatalnie, chyba wszyscy widzieli. Jedyny pozytyw:
Rok temu jak Wleciał przychodzil wisone zaczeli tak samo beznadziejnie, u siebie Sosnowiec, wyjazd w Jaowrznie. Potem to sie rozkrecilo
Dzisiejsza pilka to przede wszystkim przygotowanie fizyczne i nawet z cudowna taktyka bez wybiegania meczu sie nie wygra. Narazie wygladaja na zajechanych po tej zimie. Miejmy nadzieje, ze zlapia swiezosc i taki finisz jak ostatnio rozpoczna torche wczesniej, a skoncza tak samo
Rok temu jak Wleciał przychodzil wisone zaczeli tak samo beznadziejnie, u siebie Sosnowiec, wyjazd w Jaowrznie. Potem to sie rozkrecilo
Dzisiejsza pilka to przede wszystkim przygotowanie fizyczne i nawet z cudowna taktyka bez wybiegania meczu sie nie wygra. Narazie wygladaja na zajechanych po tej zimie. Miejmy nadzieje, ze zlapia swiezosc i taki finisz jak ostatnio rozpoczna torche wczesniej, a skoncza tak samo
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
Przestoncie dupic ze Pepe cos grol???Nie rozumiecie ze On jest za maly na obroncow po metr,90.........niestety bedzie przegrywal z nimi kazdy pojedynek taka prawda............Miki powinien wejsc za pepka po 30 minutach gry............
wogole gra sie nie klei Bonk mial w 2 polowie fajna akcje,ale zmascil.............................nie wiem jak to okreslic .....
Polonia grala jak grala,ale powiem tak dzisiejsza Polonia z Ruchem z meczu jesiennego z Zawisza nie miala by szans!!!!!!!
Mamy szczescie ze pozostali tez traca punkty...ale jak dlugo???jak dlugo bedzie ten zasrany gril kopcil mi w pysk????a tyn flaps.....brrrrrrrrrr narzekac mozna w nieskonczonosc,ale po co czy to cos zmieni???chcemy do Oe....???ale z czym z tym stadionem???to mozemy isc najwyzej do muzeum
wogole gra sie nie klei Bonk mial w 2 polowie fajna akcje,ale zmascil.............................nie wiem jak to okreslic .....
Polonia grala jak grala,ale powiem tak dzisiejsza Polonia z Ruchem z meczu jesiennego z Zawisza nie miala by szans!!!!!!!
Mamy szczescie ze pozostali tez traca punkty...ale jak dlugo???jak dlugo bedzie ten zasrany gril kopcil mi w pysk????a tyn flaps.....brrrrrrrrrr narzekac mozna w nieskonczonosc,ale po co czy to cos zmieni???chcemy do Oe....???ale z czym z tym stadionem???to mozemy isc najwyzej do muzeum
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
dla wszystkich kierzy bronia tak pilkarzy po dzisiejszym szpilu, nie mozna przejsc obojetnie obok tego co sie dzieje w tyj druzynie-to wlasnie bylby gwozdz do trumny
cza reagowac bo to dzisiej nie byla wpadka ino narastajaca obnizka formy
i zeby nie bylo ze naleza do lozy szydercow bo zech dzisiej darl ryja pomimo 39 stopni goraczki i zech wyszol jako jedyn z ostatnich :roll:

GŮRNY ŚLŮNSK