tramwajami 7, 13, 36, 37 spod samego dworcakapusta pisze:mam pytanie. z katowic najlepiej jak dojechać? tamwajem 6 czy autobusem 6. a może jakoś inaczej?
19 marca - RUCH Chorzów - POLONIA W. godz.18:30
- wolfik
- Kontakt:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- heR Fik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
liczą sie tylko punkty
na efektowną grę i 3 punkty przyjdzie czas potem
pamiętajcie że nie ma szans aby zespół utrzymał super formę przez całą rundę!
więc albo zacząć dobrze ale stracić na końcu albo zacząć słabiej i iść coraz lepiej (jak ostatnio)
pamiętajcie również że przerwa między rozrywkami trwa krótko i to przygotowanie z zimy procentuje na cały rok
ja o formę jestem spokojny bo prędzej czy później nasi znowu odzyskają BLASK
tylko żeby za dużo nie potracic z początku
więc albo zacząć dobrze ale stracić na końcu albo zacząć słabiej i iść coraz lepiej (jak ostatnio)
pamiętajcie również że przerwa między rozrywkami trwa krótko i to przygotowanie z zimy procentuje na cały rok
tylko żeby za dużo nie potracic z początku

nigdy nie jest za późno
Dokładnie o to chodzi, dlatego na każda pozycję są zmiennicy. Punkty sa bardzo ważne, bo może ich w pewnym momencie braknąć, tym bardziej, że coraz wiecej zespołów myśli o awansie. Pojawiła się szansa, żeby odskoczyć od stawki, gdyby się udało, zyskalibyśmy spokój, nie byłoby takiego ciśnienia, większa pewność, możliwość drobnych "eksperymentów" itd. Jak dla mnie, dzisiejszy mecz jest bardzo ważny, no chyba że... awans mamy juz w kieszeni????arcio pisze:liczą sie tylko punkty
tylko żeby za dużo nie potracic z początku ;)
- Grzegorz
- Kontakt:
mam nadzieję ze wygramy ... tylko z przodu muszą być zmiany. Przemek Łudziński powinien grać. Jezierski na ostatnie 30 minut. Pepetyż niech se dychnie.
Mam nadzieję ze nasza obrona bez Barana nie bedzie głupich błędów robiła . Jak Jikija będzie grał to można sie spodziewać małego chaosu i efektownych wślizgów
A może strzeli brama z kiepy
Zastanawiam sie czy nie powinni zamniast Bonka na defensywnego pomocnika dać tego mlodego haftkowskiego. Byłby groźny przy rogach
Mam nadzieję ze nasza obrona bez Barana nie bedzie głupich błędów robiła . Jak Jikija będzie grał to można sie spodziewać małego chaosu i efektownych wślizgów

A może strzeli brama z kiepy
Zastanawiam sie czy nie powinni zamniast Bonka na defensywnego pomocnika dać tego mlodego haftkowskiego. Byłby groźny przy rogach
-
- Kontakt:
-
Ci co niy mogom dzisiej być na szpilu transmisjo live je w radiu http://www.niebiescy.pl/radio.php
- SzaRlin
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie ma co wygramy dzisiaj
mecze u siebie to klucz do awansu....dzis mozemy odskoczyc zaglebiu,lechii,jagiellonii i trzeba to wykorzystac 
murawa bedzie dzis w zlym stanie,wiec pewnie bedzie duzo niedokladnosci...
Nowak,Jikija,Ludzinski moze Miki moze Klaczka zagraja od pierwszych minut
chce widziec inny Ruch niz w meczu z Groclinem
a przede wszystkim chce widziec Ruch wygrywajacy :lol:
nie ma co gadac---wszyscy na mecz!!!!!!

murawa bedzie dzis w zlym stanie,wiec pewnie bedzie duzo niedokladnosci...
Nowak,Jikija,Ludzinski moze Miki moze Klaczka zagraja od pierwszych minut

nie ma co gadac---wszyscy na mecz!!!!!!

-
- Kontakt:
W Polonii nie zagra Ci, Ci, Ci, Citko. jednak uważam, że i tak są mocni. Dla nas to lepiej. Wygramy 3:1, tak czuję w kościach. Mm nadzieję, że dzisiaj będzie kulturalniej niż w środę.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).