19 marca - RUCH Chorzów - POLONIA W. godz.18:30
- cisiu
- Kontakt:
1)jakiś netfan pisoł czymu gorole płacom 10zł za bilet!! a ty widac hu** jeździsz na szpile na wyjazdy bo wszyndzie jest do gości za dycha!!!!
2)ktoś pisoł że dobrze ze bydom goście...tyż zgodzom sie ale już widza jak bydom przywitane: gorole raus...;/:/
3) licza na dobry doping a niy na wyzywanie Gieksy...czy czegoś innego jutro gro Ruch a niy wto inny!!
4) co do transmisji to na hu* to je na tvp sport jak tego żodyn niy mo?? trza jutro na szpil jechać i tyla!! A do tych co narzekajom ze w poniedziałek że bydzie mało ludzi ze robota...a jak grajom w piontek to co to ludzie niy robiom w piontek?? z polkowicami jakoś bylo 7 tyś!!!!
2)ktoś pisoł że dobrze ze bydom goście...tyż zgodzom sie ale już widza jak bydom przywitane: gorole raus...;/:/
3) licza na dobry doping a niy na wyzywanie Gieksy...czy czegoś innego jutro gro Ruch a niy wto inny!!
4) co do transmisji to na hu* to je na tvp sport jak tego żodyn niy mo?? trza jutro na szpil jechać i tyla!! A do tych co narzekajom ze w poniedziałek że bydzie mało ludzi ze robota...a jak grajom w piontek to co to ludzie niy robiom w piontek?? z polkowicami jakoś bylo 7 tyś!!!!
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
- Kontakt:
bilety mozna bylo kupowac w piatek od 10-16 sobota i niedziela przerwa w sprzedazy biletow i w poniedzialek zas sprzedajalojo pisze:ja od 10:00 do 16:00 jak sie niemylaBartek pisze:Można dziś kupić już bilet
od godziny 10 w kasie od strony DTŚ a dwie godziny przed szpilem otwieraja wszystkie kasy
UN'08
-
- Kontakt:
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja jestem ciekawy, jak chopcy dzis zagrają, często się zdarzało, że wszystkie drużyny z czołówki traciły punkty w jednej kolejce. Mam nadzieję, że tak nie będzie, bo takie "przypadki" działają bardzo zniechęcająco na kibiców.
Swoją drogą, to układ tabeli zaczyna się kształtować bardzo ciekawie, bytom i Sosnowiec są tuż za nami, a z jednym i drugim gramy u siebie... chyba nie musze dodawać, że nie mogę się doczekać, nie mogę się doczekac również, żeby Ruch grał tak jak na jesień....
Swoją drogą, to układ tabeli zaczyna się kształtować bardzo ciekawie, bytom i Sosnowiec są tuż za nami, a z jednym i drugim gramy u siebie... chyba nie musze dodawać, że nie mogę się doczekać, nie mogę się doczekac również, żeby Ruch grał tak jak na jesień....
-
- Kontakt: