Netchuliganie jak byś sie od czasu do czasu na wyjazd przejechał to bys wiedzial że wszędzie jest po 10 zł na wyjeździe :?CyBoRg88 pisze:10zl??? fest ;/ kurw* gorole niych tyz 15 placa !
19 marca - RUCH Chorzów - POLONIA W. godz.18:30
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
Nykiel z tego co wiem wznowil treningi juz przed meczem z Groclinem, tyle ze za dlugo byl bez trenungu zeby gral. stluczony staw kolanowy ponoc juz zaleczony i na poniedzialek normalnie jest do gry, jesli znajdzie miejsce w kadrze meczowejscanerboy pisze:Jeśli jest tak, jak wynika z opisu, to na dzień dzisiejszy pewnie nie da się jednoznacznie przesądzić, czy bedzie w poniedziałek gotowy do gry - kolano to jest wredna kontuzja - niby sie goi, a wewnątrz może być miazga.Lukas89 pisze:Ruch Chorzów - Polonia Warszawa (18.30)
Sędzia: Grzegorz Stęchły
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szpil moim zdaniem bedzie podobny do tego z Polkowicami, tyle ze mam nadzieje ze lepszyw w naszym wykonaniu.
Trzeba zagrac ofensywnie 3 napastnikami i cisnac Polonistow od poczatku.
Ciekawe ja bedzie z frekwencja, nie pamietam keidy ostatnio zesmy grali w poniedzialek...
Trzeba zagrac ofensywnie 3 napastnikami i cisnac Polonistow od poczatku.
Ciekawe ja bedzie z frekwencja, nie pamietam keidy ostatnio zesmy grali w poniedzialek...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- swce
- Kontakt:
Jo byda na 100%
ino jeszcze oficjalno zgoda starych...i jada :niebiescy: trocha dziwnie że w poniedziałek...ale musi nos byc duzo zwłaszcza ze szpil bydzie w tv...te 6 tys. powinno byc a moze i 7...

Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Simone pisze:Obojetnie ile nas bedzie tylko prosze niech ten doping jakos wyglada i bez wiejskich zachowan ...
Po Grodzisku w ogole nie przejalem sie porazka tylko czyms innym . Mam nadzieje ze po meczu z Polonia bede sie cieszyl i z wyniku i z postawy kibicow
dokładnie tak ma byc
MŁODZI TRENUJCIE!!!
-
- Kontakt:
Z drugiej strony pelna dziesiona to wieksze podobienstwo ze bedzie wiecej najebanych ciuli :?buger23 pisze:wazne co by 10 i młyn byly pelne i tela mi styknie, no ale nie ma sie co czarowac co do frekwencji bo z pewnoscia niy bydzie ona oszalamiajaco, po piyrwsze tv, po drugie kiepski wystep z Groclinem, po trzecie poniedzialek...
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
- Martinezku
- Kontakt:
Jo już mom bilet ,tak że terozki ino do poniydziałku. I chopcy zmobilizujmy się do porzondnego dopingu a niy do taki wiochy jako była odstawiono we środa. Podejrzywom ,ze zaś bydzie pora takich apsztifikantów co majom parcie na szkło i bydom chcieli pokozać co to uoni som za kozoki i wszystkich bydom uod kur...w i takich tam wyzywać. Obych sie mylił.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak jo łaził z fatrym na szpile to bylo 20000 tys.ludzi i 10000 flaszek z gorzołom po szpiluFanatyk z Rudy pisze:atmosfera na 10 napewno nie jest dzieki tym ktorzy sa nadupceni.Wlasnie takie osoby psuja atmosfere bo wlacza im sie prowadzenie dopingu i jest potem dupa a nie ''atma''SODA's pisze:wezcie sie odjebejcie juz od tej 10 najebani sa wszedzie a tam jest przynajmniej atma
szły ku***,wyzwizka i inne ciulstwa
zreszta na meczu MaNu reszta Europy tyz buczeli na Gerarda i jakos nikt z tego problemu niy robioł a oglondoł to cały świat
RUCH Chorzów Polska