1/4 finału PP: RUCH Chorzów - GROCLIN 14.03.2007 godz. 20:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Spali1920
Kontakt:

#256 Post autor: Spali1920 » 15 mar 2007, o 18:53

A jo mom ino pora sugesti(nie wszyscy sie musza ze mna zgodzic):
-młyn powinien wrocic tam kaj byl czyli obecnie Sektor 8
-wiadomo stadion to niy teatr wiec nie obejdzie sie bez przeklanstw ale po co najezdzac na Świerszcza :?: giekse legie nie mowiac o murzynie za co moga byc kary(np.wjazdy lechii na fusbalerow pogoni sz.) jak jestesmy dodatkowo roz na jakis czas pokazywani w tv
-Wleciał i fusbalery dostoli kubel zimnyj wody i mysla ze to podziala mobilizujaco
-proponuja zawrzec temat

Jezierski, Bonk, Osa, Sokól- ława
Pulo,Makuch,Grzybek,Baran-strasznie zawiedli zupelnie niy tyn powiom co prezentuja zwykle ale powinni grac
Adams-nigdy niy bylem jego zwolennikiem ale wczorej chyba nojlepiej
Mioduszewski-pewny ale musi sie zgrac
Jikija,Łudziński na boisko

cos jeszcze miołech pedziec ale zapomniałech

aha wirm

Niewiem ale mom przeczucie ze moze nam zabraknoc środkowego obroncy i tu chyba bledem bylo oddanie Balula lub brak wzmocniena

ALE BYDZIE DOBRZE WSZYSCY NO SZPIL Z POLONIA
NASZO WIARA NIY ZACHWIANO :!:
UN'08

empisek

#257 Post autor: empisek » 15 mar 2007, o 19:27

Simone pisze:Wy troszeczke przesadzacie ...

Gra sie tak jak przeciwnik pozwala a Groclin pozwolil nam dzisiaj na bardzo malo

W kazdym razie w 2 lidze z tak silnym i dobrze poukladanym zespolem juz nie zagramy

Odstajemy szybkosciowo to racja ale mysle ze w tym wzgledzie Wlecial akurat wie co robi

Swiezosc pewnie ma przyjsc za jakis czas

Aha na koniec Grodzisk to nie zaden sredniak ligowy tylko scisla czolowka aktualnie

To ze z roznych wzgledow zawalili poprzedna runde aktualnie nic nie zmienia jak sie z nimi gra
DobRze pedziane z optymistycznym paczeniem.Mie sie wydaje ze foRma majom nasi gRajki tylko w gowach cos siedzi.Psychicznie muszom sie odblokowac!!!

empisek

#258 Post autor: empisek » 15 mar 2007, o 19:43

simone pisze:No prosze mozna zachowac klase mimo ze bylo sie w chamski sposob obrazany caly mecz bez przyczyny ...
GKSu Katowice (1989-1993) gRol to poczul Respekt pRzed niebieskimi i zRozumiol ze sam byc chamem ni oznaczo ze musi sie wypowiadac jak cham :shock:.Bo jak gRol w pRzezlosci na boisku to kozdy wie i wiela mo czeRwonych kaRtek na koncie :!: cyt:"Świerczewski jest zawodnikiem uważanym przez wielu za boiskowego brutala, jest bardzo często karany żółtymi kartkami za ostre zagrania przeciwko zawodnikom drużyny przeciwnej. Wielokrotnie otrzymywał niezbyt chlubne miano najczęściej faulującego zawodnika meczu, zdarzało mu się również uderzyć przeciwnika w ferworze boiskowej walki." z wilkipedi http://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_%C5%9Awierczewski

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#259 Post autor: 19HKS20 » 15 mar 2007, o 19:54

Jezierski, Bonk, Osa, Sokól- ława
Pulo,Makuch,Grzybek,Baran-strasznie zawiedli zupelnie niy tyn powiom co prezentuja zwykle ale powinni grac

tu się z tabą nie zgodza Jezierski po 2 szpilach chcesz go oceniać? Bonk moim zdaniem z Groclinem spoko gRoł (ładny strzał z dystansu) Osa też nieźle ciągnoł lewą stRoną, Sokół nie Roz pokazał że umie gRoć coś mu wczoRej nie wyszło.
A do Reszty to sie zgodza.
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

Spali1920
Kontakt:

#260 Post autor: Spali1920 » 15 mar 2007, o 20:18

19HKS20 pisze:Jezierski, Bonk, Osa, Sokól- ława

tu się z tabą nie zgodza Jezierski po 2 szpilach chcesz go oceniać? Bonk moim zdaniem z Groclinem spoko gRoł (ładny strzał z dystansu) Osa też nieźle ciągnoł lewą stRoną, Sokół nie Roz pokazał że umie gRoć coś mu wczoRej nie wyszło.
A do Reszty to sie zgodza.
Ja zostana przy swoim Sokól najwyrazniej odczuwo trudy przygotowan i przydal by mu sie troch odpoczynku, Bonk juz w polkowicami nie grol dobrze za duzo strat brak dobrych podan i odbiorow jak kiedys bywalo, Osa to samo chociaz z polkowicami dobry mecz, Jezierski nie przemawio do mnie moze jak sie zgro to bydzie lepiej :wink: Mozna sprobowac zagrac trocha mlodszymi fusbalerami a nie mowie ze ta czworka juz na zawsze na ława ale odpoczynek sie im przido
POZDRO
UN'08

Elmer
Kontakt:

#261 Post autor: Elmer » 15 mar 2007, o 20:19

Jakbym moją bratową, nawiedzoną studentkę resocjalizacji, słyszał. Szkoda, że jej "misje" kończą się wyśmianiem i wyszydzeniem, a nijak poprawą.
wyśmianiem przez Ciebie? Lepiej mić wszystko w d... i pozwolić małolatom na wszystko. Kończyłem resocjalizację i za nawiedzonego się nie uważam. Jednak wszystkiego są jakieś granice.
Wczoraj na meczu byłem z żoną, która przyszła na mecz po raz pierwszy od 3 maja 2004 roku (sławetny mecz ŁKS). Myślałem, że bede mógł "pochwalić" sie jak to Ruch ma świetnych kibiców i super gra. Niestety wstyd mi było za niektórych kibiców, za ich hasła i piosenki.

A co do Świerczewskiego. Z wiekiem każdy mądrzeje, nawet taki człowiek jak Świerczewski. Pamiętam jak na jednym z meczów z derbowych przywalił z "liścia" Bednarzowi. Świerczewski, Ledwoń, Kucz... Heh, to były czasy.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

duchu1991

#262 Post autor: duchu1991 » 15 mar 2007, o 20:29

No nareszcie panowie pozytywne nastawienie:)) co neie które komentarze są mądre i bardzo przemyślane

adamo chorzow

#263 Post autor: adamo chorzow » 15 mar 2007, o 20:36

Fakt Swierczewski nigdy aniolkiem nie byl som pamietom jak zawziecie walczol i kopol naszych w meczach z Gks.............
ale wedlug mnie te jechanie wczoraj po nim tylko go zmobilizowalo do lepszej gry i na efekt nie czekalismy dlugo.
Czasem lepiej dwa razy pomyslec niz zrobic cos glupiego.

slavo
Kontakt:

#264 Post autor: slavo » 15 mar 2007, o 20:41

Elmer pisze: wyśmianiem przez Ciebie? Lepiej mić wszystko w d... i pozwolić małolatom na wszystko. Kończyłem resocjalizację i za nawiedzonego się nie uważam. Jednak wszystkiego są jakieś granice.
1. spójrz może łaskawie do czego odnosi się cytat do którego Ty się z kolei odnosisz
2. Twierdzę, że szeroko rozumiana resocjalizacja to lewacki mit i nie ma to jakiegokolwiek związku z Tobą
3. Grzeczne i miłe nawracanie ci małolaci mają serdecznie w du***, zresztą małolaci tylko komuś wtórują, a ci z kolei ("wzorce ") nie są zainteresowani sprzedaniem paru klapsów małolatom, bo na tym ucierpi ich popularność. A gdzie jej mają szukać jak nie pośród bajtli. Komu zaimponuje 88 w nicku ? Tobie ? Mnie ? Gerhatowi ?
Wczoraj na meczu byłem z żoną, która przyszła na mecz po raz pierwszy od 3 maja 2004 roku (sławetny mecz ŁKS). Myślałem, że bede mógł "pochwalić" sie jak to Ruch ma świetnych kibiców i super gra. Niestety wstyd mi było za niektórych kibiców, za ich hasła i piosenki.
mnie też, co nie oznacza, że uważam za sensowne górnolotne apele do ich... czego właśnie ? ..rozumów ? sumień ? godności ? rozsądku chociażby ?

Ligowiec

#265 Post autor: Ligowiec » 15 mar 2007, o 20:49

Oglądałem Wasz mecz w TV i pozwólcie, że wypowiem się jako fan piłki nożnej patrzący jednak z boku na poczynania w tym przypadku Ruchu.

Wasze śpiewy były słyszalne i wjeżdzanie na legie i świerczewskiego nie wypadło zbyt medialnie. Czy kolesia zmobilizowało to do lepszej gry, to nie wiem, ale jego strzał był tak fartowny, że aż mi się szkoda Ruchu zrobiło... Coś z gatunku strzał życia, kopnięty na oślep, akurat wpadło...

Nie rozumiem tutaj pisania Sokół na ławę, bo wśród Waszych piłkarzy, którzy nie za bardzo czuli piłkę był jedynym, podkreślam JEDYNYM zawodnikiem, który potrafił przyjąć piłkę aby ta mu nie odskoczyła i minąć. Bonk zagrał fatalnie. Nie dość, że nie potrafił się zastawić i tracił piłkę, to nie dograł ani jednej celnej piłki.

Może Was moje następne słowa zabolą, albo się nie zgodzicie, ale uważam, że Piotr Ćwielong nie był i nigdy nie będzie gwiazdą. Kilka spotkań mu się udało, ale końcówka zeszłej rundy i początek bieżącej jest żałosna w wykonaniu tego zawodnika. W ogóle nie czuje gry chaotycznie biegając od piłki.

Mioduszewski hmm... nie wiem czy nie lepiej było trzymać tańszego Paśnika...

Jezierski? On w ogóle nie ma kondycji... Dostaje piłkę na 40 metrze i ma pełne gacie strachu. Postanawia biec do przodu i się przewraca :shock:

Pozdrawiam Was Niebiescy. Będzie dobrze :wink:

LukaseQ89_19/R\20

#266 Post autor: LukaseQ89_19/R\20 » 15 mar 2007, o 21:31

No to sie jo tera wypowiem
temat gra:
Jezierski Out wogule nie czuje gry...
Ćwielong brak formy...
Mioduszewski 1 zawalol kilka fajnych wyjsc
Bonk 0 gry
reszta w miara
Jak na 1 ligowca jakim je groclin nie zagrali my tak fatalnie.. grali my tak jak nom na to pozwolili pamietejcie ze my momy oczatek sezonu..
w rewanzu wygromy 2:1 ;)
Kibicowsko:
Niepotrzebne te wasze "łułułu" jakis palant zacznie czy tam 2 i zaaro kozdy jak "gupi" za nim powtarzo.. tyczy sie to bajtli-co chcecie zaszpanowac czy jaki hu..:/? (godom bajtlli choc som mom 18) ale jak nazwac to zachowanie? wiadomo rasizm byl jest i bedzie.. ale po hu.. te bluzgi na stadionie? jak przyjdzie nom z pogoniom grac to co? polowa Brasilian (nagrejcie sie te wasze "łułułu" na megafon i puscie na caly szpil)
słabitki doping... mlyn koniecznie powrocic musi na 8! jak mlyn spiewo i 1 czesc 10 to srodek za hu** niewie co mo spiewac i potem jest jak jest:/ tym bardzij jak mlyn i 10 co innego spiewaja:/
2 polowa na mlynie megafonem bawil sie jakis nawalony kolo? jak sie nei myla? tez wiocha trocha zrobiol:/
Świerczewski: nie potrzebne az tyle tych wciep bylo.. :/ chopok sie zmotywowol i GOOOOOOL!
Tyla mom do pedzeia... tera mozecie pomnie jechac

chorzowski_rsl
Kontakt:

#267 Post autor: chorzowski_rsl » 15 mar 2007, o 21:35

niedojsc ze przegrali to jo straciol na meczu klucze :?
NRŚL GANG

Harpo

#268 Post autor: Harpo » 15 mar 2007, o 22:37

chorzowski_rsl pisze:niedojsc ze przegrali to jo straciol na meczu klucze :?
No tak, to byl klucz do wygranej Wleciala :lol:

Proponuje zakonczyc temat: bezsensowne jest udawanie kto jest kim, ktory kibic jest lepszy itp.
Ruch zagral slabo, kibice sie nie popisali i tyle w tym watku. Trzeba trzymac kciuki na rewanzu-moze bedzie jak na Wisle?

PS. Dobrze, ze przynajmniej nie klocilismy sie o ilosc widzow na trybunach. Na moje oko bylo... [----] :wink:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#269 Post autor: Simone » 15 mar 2007, o 23:27

Harpo a widzisz to ciekawe , wedlug Ciebie i chyba klubu tez z Polkowicami bylo tylko ok 1 tys osob wiecej :D

Czyzby ... :wink:

Ale nie wchodzmy w polemike ... mam nadzieje tylko , ze ktos u nas pewnego pieknego dnia nauczy sie liczyc

A teraz deser :

http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36006,3990690.html

Brawo , kozacka akcja cisnac w autobus kamieniem i uciec ...
Jakos nie sadze ze to nie nasi kibice ... niestety

on_niebieski
Kontakt:

#270 Post autor: on_niebieski » 16 mar 2007, o 16:50

Simone pisze:Harpo a widzisz to ciekawe , wedlug Ciebie i chyba klubu tez z Polkowicami bylo tylko ok 1 tys osob wiecej :D

Czyzby ... :wink:

Ale nie wchodzmy w polemike ... mam nadzieje tylko , ze ktos u nas pewnego pieknego dnia nauczy sie liczyc

A teraz deser :

http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36006,3990690.html

Brawo , kozacka akcja cisnac w autobus kamieniem i uciec ...
Jakos nie sadze ze to nie nasi kibice ... niestety
je*bane cwele!! tacy ludzie sie kur*a nazywaja kibicami to sa ch*je a nie kibice!
P.S. sorka za slowka ale sie wquriwlem:/
Ostatnio zmieniony 16 mar 2007, o 17:51 przez on_niebieski, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ