Brak kultury na stadionie...
- L.G
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Mam nadzieje że kiedyś nauczymy się dopingu tylko dla Naszej drużyny. Nawet jak przyjedzie legia gieksa czy sosnowiec to bluzgi świadczą tylko o naszej słabości i kompleksach. Doping przede wszystkim powinien być wtedy kiedy Naszym nie idzie, grają słabo. Nie jest problemem być z drużyną jak jest dobrze i wygrywamy po 3-0 po pięknym meczu ale być wtedy kiedy coś nie idzie albo idzie źle. My powiniśmy sieskupić na dopingu dla Naszej drużyny a nie bluzganiu innych. Niketórzy znają tylko "legia to stara kur... albo gorole raus gorole won ... " ale żeby np. zaśpiewać Niebieska erka na niebie się mieni... albo Wczoraj obiecałaś mi napewno ...." to już połowa tesktu nie zna.
Mamy dążyć do profesjonalizmu we wszystkich dziedzinach takze kibicowskich. Dlatego nie zawacham się użyć dość ryzykownego stwierdzenia.
BLUZGI = KOMPLEKSY
Śpiewajcie dalej na sosnowiec legie pulonie gorolów ale to jest tylko oznaką kompleksów. A już teksty w stylu "a mi się dupić chce" dla mnie są poniżej krytyki. żenada.
Na plus powiem tyle że w ubiegłym sezonie było gorzej więc jest jakaś poprawa.
Mamy dążyć do profesjonalizmu we wszystkich dziedzinach takze kibicowskich. Dlatego nie zawacham się użyć dość ryzykownego stwierdzenia.
BLUZGI = KOMPLEKSY
Śpiewajcie dalej na sosnowiec legie pulonie gorolów ale to jest tylko oznaką kompleksów. A już teksty w stylu "a mi się dupić chce" dla mnie są poniżej krytyki. żenada.
Na plus powiem tyle że w ubiegłym sezonie było gorzej więc jest jakaś poprawa.
- L.G
- Kontakt:
To napinej się dali, moze zorganizuj jakoś akcja z banami, jakoś powtórka 3-go maja. Bydymy mieć w ci*** sponsorów, bydziesz się "wiernie" kicoł z setką podobnych palantów na B-klasa i napinoł przed kibicami LKS Łąka.DJ ZYCHA pisze:CI NAJWIERNIEJSI PIKNIKU O KTÓRYCH GODOSZ TO NA Ruch ŁAZILI I JEZDZILI NA WYJAZDU ZAWSZE W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE I 99%PIKNIKÓW TZW.KIBICOW SUKCESU
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
Łowca - święte słowa !!! Tylko gdzie jest granica pomiedzy kibicowaniem a hilwą? Ja rozróżniam to po tym, że kibic nie szkodzi swojemu klubowi, robi wszystko, żeby klub rósł w siłe. A hilwa - to są głupki - szkodniki, taki co to kupi bilet za 15 zł, a narobi szkód za parę mln zł (np. poprzez skuteczne wypraszanie ze stadionu innych kibiców i sponsorów!!)łowca goroli pisze:pomiyndzy piknikym, a hilwą jest bardzo szyroko przestrzyn, no ale widza że nikerzy na siła chcom na Ruchu frekwencja 200 "wiernych" - third may's boysDJ ZYCHA pisze:PIKNIK BOYS :lol: Widza ze niektórza na sila chcą pikniku na Ruchu.
- Bytom20
- Kontakt:
Ja najlepiej to jest nadupić się przed szpilem bo na trzeźwo nie można obejżeć meczu, poryczeć na legie w meczu z groclinem, krzyknąć że się dupić chce, krzyknąć na goroli, wygwizdać Naszych jak słabo grają, wyje.....bać szybe w tramwaju w drodze powrotnej żeby dac upust swoim kompleksom. Potem na podwórku opowiedzieć kolegom jakim to jest się dupnym Psychofanem.DJ ZYCHA pisze:CI NAJWIERNIEJSI PIKNIKU O KTÓRYCH GODOSZ TO NA Ruch ŁAZILI I JEZDZILI NA WYJAZDU ZAWSZE W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE I 99%PIKNIKÓW TZW.KIBICOW SUKCESU
Zacznijmy od tego ze
JAK KTOŚ JEST NAPRAWDE CAŁYM SERCEM ZA RUCHEM, TO:
1. DZIAŁA TYLKO NA KORZYSC KLUBU
2. DOPINGUJE PRZEDE WSZYSTKIM RUCH
3. NIE CHWALI SIE TYM CO ON "NIE ROBIŁ" NA MECZU BO DLA NIEGO TO NIE JEST ZADEN POWOD DO DUMY TYLKO ZWYKŁA CZYNNOSC i nie mówie tu o biciu sie bo prawdziwy kibic idzie na mecz dla piłki a nie dla spiewania na policje.
Kozacza tylko "dzieci" dla których powodem do dumy nie jest wynik ich piłkarzy tylko to czy sobie pośpiewali na policje,czy przestraszyli jakiegos dziadka w tramwaju i czy klata wystarczajaco napieta.
A załoze sie, ze "wiekszymi" kibicami od gimnazjalistów zasiadajacych na młynie jest 90% ludzi z prostej.
Poprostu w młodych umysłach ukształtowało sie coś takiego ze "jestem kozak bo na Ruchu siedze w młynie".
A spytajcie sie takiego o to z kim gramy nastepny mecz, z kim gralismy ostatnio, niech podadza wam 5 zawodników.
A najbardziej smiesza mnie ludzie którzy uwazaja sie za wielkich kibiców bo sobie kupili bluze z Ruchu czy jakies inne ubranie, a naleza do grupy przedstawionej wyzej.
Ja nie mam takiej bo szczerze mówiac mnie nie stac ale troche nieskromnie uwazam sie za wiekszego kibica niz tamci.
Pozatym swego czasu chodziłem na młyn i musze przyznac ze nie-wszyscy ale duza grupa ludzi naprawde prezentuje niska kulture i inteligencje.
Zaznaczam nie wszyscy ale wiekszosc nalezy do tzw.napinaczy. Oczywiscie znajda sie tez kibice z ktorymi mozesz porozmawiac o Ruchu i widac ze znaja sie na rzeczy ale tych ejst jak na lekarstwo.
To tyle ode mnie :-)
JAK KTOŚ JEST NAPRAWDE CAŁYM SERCEM ZA RUCHEM, TO:
1. DZIAŁA TYLKO NA KORZYSC KLUBU
2. DOPINGUJE PRZEDE WSZYSTKIM RUCH
3. NIE CHWALI SIE TYM CO ON "NIE ROBIŁ" NA MECZU BO DLA NIEGO TO NIE JEST ZADEN POWOD DO DUMY TYLKO ZWYKŁA CZYNNOSC i nie mówie tu o biciu sie bo prawdziwy kibic idzie na mecz dla piłki a nie dla spiewania na policje.
Kozacza tylko "dzieci" dla których powodem do dumy nie jest wynik ich piłkarzy tylko to czy sobie pośpiewali na policje,czy przestraszyli jakiegos dziadka w tramwaju i czy klata wystarczajaco napieta.
A załoze sie, ze "wiekszymi" kibicami od gimnazjalistów zasiadajacych na młynie jest 90% ludzi z prostej.
Poprostu w młodych umysłach ukształtowało sie coś takiego ze "jestem kozak bo na Ruchu siedze w młynie".
A spytajcie sie takiego o to z kim gramy nastepny mecz, z kim gralismy ostatnio, niech podadza wam 5 zawodników.
A najbardziej smiesza mnie ludzie którzy uwazaja sie za wielkich kibiców bo sobie kupili bluze z Ruchu czy jakies inne ubranie, a naleza do grupy przedstawionej wyzej.
Ja nie mam takiej bo szczerze mówiac mnie nie stac ale troche nieskromnie uwazam sie za wiekszego kibica niz tamci.
Pozatym swego czasu chodziłem na młyn i musze przyznac ze nie-wszyscy ale duza grupa ludzi naprawde prezentuje niska kulture i inteligencje.
Zaznaczam nie wszyscy ale wiekszosc nalezy do tzw.napinaczy. Oczywiscie znajda sie tez kibice z ktorymi mozesz porozmawiac o Ruchu i widac ze znaja sie na rzeczy ale tych ejst jak na lekarstwo.
To tyle ode mnie :-)
- kamilos
- Kontakt:
Stadion to nie Kółko Różańcowe
Owszem pewnych zachowań nie popieram ( wiadomo jakie) ale nie popadajmy od razu w takie skrajności. Można się starać pewne zachowania ograniczyć ale wyplewić, usunąć się tego nie da. Taka jest rzeczywistość. Z tym trzeba się nauczyć żyć a nie od razu po jednej małej wpadce ( siednięcie dopingu itp) wyciągać tak daleko idące wnioski.
Weźcie pod uwaga że narazie my grali z Polkowicami i Grodziskiem a nie Polonią B. czy też Sosnowcem.
Niech każdy weźmie po kilka głębokich oddechów
I jeszcze raz powtarzam - STADION TO NIE JEST KÓŁKO RÓŻAŃCOWE

Weźcie pod uwaga że narazie my grali z Polkowicami i Grodziskiem a nie Polonią B. czy też Sosnowcem.
Niech każdy weźmie po kilka głębokich oddechów

I jeszcze raz powtarzam - STADION TO NIE JEST KÓŁKO RÓŻAŃCOWE

Wierność wymaga szacunku !!!
-
- Kontakt: