1/4 finału PP: RUCH Chorzów - GROCLIN 14.03.2007 godz. 20:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
siemadis
Kontakt:

#166 Post autor: siemadis » 14 mar 2007, o 23:40

Stona pisze:mam dola, i to nie przez gre pilkarzy ale przez mlyn jesli mozna to tak nazwac??
:lol: :lol: :lol:

pierwsza polowa jeszcze ujdzie, ale co sie dzialo w drugiej ? :roll:

Ryjek
Kontakt:

#167 Post autor: Ryjek » 14 mar 2007, o 23:40

bajtel_R pisze:a co sie stałow dopingiem w drugiej połowie??Młyniorz poszoł i doping był koszmarny
nieobecnosc P tlumaczy w jakims stopniu bluzgi na naszym BlauArena

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#168 Post autor: Kirek » 14 mar 2007, o 23:41

Sądze że 3 - 4 próby strzałów z dystansu dały by nam bramke ich torman był beznadziejny a my nie umieliśmy tego wykorzystac.

Nie wątpliwie potrzebne są korekty w składzie, ale nie nowak za miodka bo to są chyba jedyni zawodnicy którzy graja bez zarzutu. Przedewszystkim nie możemy gra dwoma bajtlami z przodu i posylac im piłki na głowe. Myśle że Wlecial musi cos zmienic bo nie można sie trzymac cały czas składu z jesieni który teraz poprostu gra słabo.

Co do kibiców: Jak przyszłem 2 lata temu na szpil mimo iż było nas z 3 tys na meczu... urzekła mnie 15latka atmosfera na 10 było to dlamnie cos wspaniałego. Teraz gdy już od ponad roku stanowie integralny element 10 po wspaniałej jesieni... przyszły wiosna te 2 szpile w których jest mi poprostu wstyd że tam dopinguje.

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#169 Post autor: Anmael » 14 mar 2007, o 23:45

SzaRlin pisze:Mumin a skąd Ty wiysz, po wiela bilet na gksa? :D
Wie i juz :wink: :wink:
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#170 Post autor: Simone » 14 mar 2007, o 23:45

No chyba nie tlumaczy , jak nikt dopingu nie prowadzi to proponuje komus kto tam rzadzi kazac poprostu siedziec im cicho

Zdecydowanie lepsze to niz ta wiocha ktora odwalili

Powiem szczerze ze po meczu z Polkowicami i Grodziskiem zaczynam zalowac ze kupilem karnet na dziesiatke

Naszczescie moge na niego isc na prosta i chyba tak nastepnym razem zrobie Posiedze z piknikami bo nerwowo nie wytrzymam

siemadis
Kontakt:

#171 Post autor: siemadis » 14 mar 2007, o 23:47

Kirek pisze: Co do kibiców: Jak przyszłem 2 lata temu na szpil mimo iż było nas z 3 tys na meczu... urzekła mnie 15latka atmosfera na 10 było to dlamnie cos wspaniałego. Teraz gdy już od ponad roku stanowie integralny element 10 po wspaniałej jesieni... przyszły wiosna te 2 szpile w których jest mi poprostu wstyd że tam dopinguje.
stojąc dzisiej na 10 (tam bardzij po prawej stronie) miolech wrazenie, ze jestech na rodzinnym .. w hu* pikników, którzy jak nie dubali sloniola to godali jakies ciulstwa na pilkarzy .. LUDZIE PO CO PRZYCHODZICIE NA DZIESIONA JAK NIE MOCIE ZAMIARU SPIEWAC ?

Harald
Kontakt:

#172 Post autor: Harald » 14 mar 2007, o 23:49

pierwsze minuty szpilu------>>> http://www.sendspace.com/file/jf0jwz

foty:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
19 R 20 Oberschlesien - Kattowitz

bogas1985

#173 Post autor: bogas1985 » 14 mar 2007, o 23:50

ryjek pisze:nieobecnosc P tlumaczy w jakims stopniu bluzgi na naszym BlauArena
a Pepek to jakis niezastapiony jest?? Synek mo niecale 20 lot i nie godej mi ze nie mocie innych od prowadzenia dopingu. To co dzis wyprawialo sie na stadionie wplywa naegatywnie na ta cala otoczke wokol klubu. Jak budzie na Polonii w poniedzialek 2 koble to bydzie dobrze.

aju
Kontakt:

#174 Post autor: aju » 14 mar 2007, o 23:50

siemadis pisze:
Kirek pisze: Co do kibiców: Jak przyszłem 2 lata temu na szpil mimo iż było nas z 3 tys na meczu... urzekła mnie 15latka atmosfera na 10 było to dlamnie cos wspaniałego. Teraz gdy już od ponad roku stanowie integralny element 10 po wspaniałej jesieni... przyszły wiosna te 2 szpile w których jest mi poprostu wstyd że tam dopinguje.
stojąc dzisiej na 10 (tam bardzij po prawej stronie) miolech wrazenie, ze jestech na rodzinnym .. w hu* pikników, którzy jak nie dubali sloniola to godali jakies ciulstwa na pilkarzy .. LUDZIE PO CO PRZYCHODZICIE NA DZIESIONA JAK NIE MOCIE ZAMIARU SPIEWAC ?

w dodatku kupa pajaców co chwytają głupie teksty i sieją wioche
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#175 Post autor: Lutz » 14 mar 2007, o 23:50

Aż nom kiedy dodupiom za te "maupy" tak że pomylimy na dychaniu i łobudzymy sie z rynkom w nachtopie !!.
Chyba, że niy wiecie jakie som kary za naśladowanie tych zwierzoków?

Wto mie zno i czyto czasami forum to wiy że jo tam niy dupny Fan ciemnoskórych i tym podobnych turków, ale na szpilach dalibyście sie z tym pokój. Szkoda by boło stracić to co do ty pory momy. Tako "policjo stadionowo" złożono z kibiców by sie przidała co by zapobiegała takiymu czymuś, bo jak godom kiedyś sie łobudzymy, i bydymy mieć 20 punktów mniyj.

Harpo

#176 Post autor: Harpo » 14 mar 2007, o 23:52

Simone pisze:W ogole cos zlego stalo sie z kibicami po rundzie jesiennej Banda piknikow - anemikow jest teraz na stadionie
wole piknikow-anemiko, niz bande, co "dopinguje" Ruch wyzywajac innych i przeklinajac na SWOICH graczy!. Zenada.

19Lipiniorz20

#177 Post autor: 19Lipiniorz20 » 14 mar 2007, o 23:54

puchar byl nasz....... :roll: Pilkarze przeszli obok meczu,szkoda tej sytuacji Grzybka bo wtedy to my by prowadzili i gralo by sie lepij.Pozostaje liga.dobrze ze momy tyle przewagi co do niektorych na stadionie to..... :cry:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#178 Post autor: Simone » 14 mar 2007, o 23:56

No to chyba chodzi mi o to ze piknikow - anemikow bo nie dopinguja a powinni

A wyzywanie innych , gorole raus , i nasladowanie dzwiekow malpy to juz zupelnie inny temat duzo bardziej bolesny

Byla kiedys gadka o hilwie , hilwa wciaz zywa Wstyd mi dzisiaj

aju
Kontakt:

#179 Post autor: aju » 14 mar 2007, o 23:56

dawniej to był młyn nawet w nielicznej grupie. Pan X znany wszystkim(szacunek) porządek by zrobił momentalnie
a dzis zero .....
same bluzgi, polowa nie śpiewa, nich sie tym ktoś zajmie..... czas na zmiany :evil:
MŁODZI TRENUJCIE!!!

czaReq

#180 Post autor: czaReq » 14 mar 2007, o 23:57

Mecz slaby. Telewizja na Cichej a kibice ( niektorzy robia wioche) Kur.... czy my gramy z gieksiarzami czy zabolami czy bytomiem ?? rozumia jedna spiewke walnac ale nie zeby prawie cala 2 polowe.... Co juz nie macie innych pomyslow. Jo nie wiem co sie stalo z Pepkiem i Bogasem w 2 polowie.... ale Ci co prowadzili byli daremni.... wiecej bluzgania niz dopingu....:( tak slabego dopingu to ja nie pamietam przy takiej ilosci kibicow. Nastepnie czy megafon sluzy do bluzkgania ?? Ludzie opanujcie sie i nie robcie wiochy na Cichej....

Nie wiem czy to jest dobry pomysl z przeniesieniem mlyna. Teraz mlyn jest pusty. Wszyscy ida na 10. Wtedy jak byl na 7 przynajmniej sily jakos byly rozlozone. A dzis tragedia. Zero zgrania .... eh.... Trzeba z tym cos zrobic.

Jesli chodzi o nasz zespol to jak dla mnie mimo ze Adamski ponoc zawalil brama to jednak czyscil i to jest plus.
Mioduszewki pewny chodz sie za duzo kiwal.
Reszta bardzo przecietnie.
No coz to jest jednak pierwsza liga , widac ze wygrana groclinu z legia nei byla przypadkiem.... zobaczymy jak bedzie w rewanzu. A teraz trzba sie skupic na lidze bo awans jest najwazniejszy.

Jednak gdybysmy awans mieli a puchar nie, to bysmy i tak sie za***iscie cieszyli. A gdyby puchar byl a awansu nie .... to znow 2 liga. Znow budowanie wszystkiego niejako od poczatku.... znow druga liga....

ODPOWIEDZ