:lol: :lol: :lol:Stona pisze:mam dola, i to nie przez gre pilkarzy ale przez mlyn jesli mozna to tak nazwac??
pierwsza polowa jeszcze ujdzie, ale co sie dzialo w drugiej ? :roll:
stojąc dzisiej na 10 (tam bardzij po prawej stronie) miolech wrazenie, ze jestech na rodzinnym .. w hu* pikników, którzy jak nie dubali sloniola to godali jakies ciulstwa na pilkarzy .. LUDZIE PO CO PRZYCHODZICIE NA DZIESIONA JAK NIE MOCIE ZAMIARU SPIEWAC ?Kirek pisze: Co do kibiców: Jak przyszłem 2 lata temu na szpil mimo iż było nas z 3 tys na meczu... urzekła mnie 15latka atmosfera na 10 było to dlamnie cos wspaniałego. Teraz gdy już od ponad roku stanowie integralny element 10 po wspaniałej jesieni... przyszły wiosna te 2 szpile w których jest mi poprostu wstyd że tam dopinguje.
a Pepek to jakis niezastapiony jest?? Synek mo niecale 20 lot i nie godej mi ze nie mocie innych od prowadzenia dopingu. To co dzis wyprawialo sie na stadionie wplywa naegatywnie na ta cala otoczke wokol klubu. Jak budzie na Polonii w poniedzialek 2 koble to bydzie dobrze.ryjek pisze:nieobecnosc P tlumaczy w jakims stopniu bluzgi na naszym BlauArena
siemadis pisze:stojąc dzisiej na 10 (tam bardzij po prawej stronie) miolech wrazenie, ze jestech na rodzinnym .. w hu* pikników, którzy jak nie dubali sloniola to godali jakies ciulstwa na pilkarzy .. LUDZIE PO CO PRZYCHODZICIE NA DZIESIONA JAK NIE MOCIE ZAMIARU SPIEWAC ?Kirek pisze: Co do kibiców: Jak przyszłem 2 lata temu na szpil mimo iż było nas z 3 tys na meczu... urzekła mnie 15latka atmosfera na 10 było to dlamnie cos wspaniałego. Teraz gdy już od ponad roku stanowie integralny element 10 po wspaniałej jesieni... przyszły wiosna te 2 szpile w których jest mi poprostu wstyd że tam dopinguje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Rafal1920 i 42 gości