1/4 finału PP: RUCH Chorzów - GROCLIN 14.03.2007 godz. 20:30
- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tak strasze 3 zeta wiecyj ci szkoda dac :roll: zbiedniejesz synek od tego ludzie co majom karnet wyrobione tyz z tego co wim niy mogom no nie wlezc takze nie siej panikiRafi88 pisze:dokładnie ku*** CO TO MO BYĆ??Fami pisze:Niech mi ktoś wyjaśni dlaczego nie ma na ten szpil biletów po 12zł dla Klubu Kibica![]()
Co to ma byś do k***y nędzy
![]()
Po ch*j se wyrabiałem ta legita
![]()
UN'08
-
- Kontakt:
Spali jak żeś jest taki dziany, to powiedz mi kaj mom przyjść po te 3 zeta???bo przeca Ty nie zbiedniejeszSpali1920 pisze:tak strasze 3 zeta wiecyj ci szkoda dac :roll: zbiedniejesz synek od tego ludzie co majom karnet wyrobione tyz z tego co wim niy mogom no nie wlezc takze nie siej panikiRafi88 pisze:dokładnie ku*** CO TO MO BYĆ??Fami pisze:Niech mi ktoś wyjaśni dlaczego nie ma na ten szpil biletów po 12zł dla Klubu Kibica![]()
![]()
![]()
Jeśli zrobisz idiotę z jednego, cała reszta poczuje się lepiej
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
z tego co mi wiadomo to caly czas nazywa sie Dyskobolia, pierwotnie klub zalozyli jacys uczniowie (no, jeszcze nie klub ale jakies podstawy;)) ktorzy wspomnieli sie ze kiedys na lekcjach histori bylo o dyskobolu, postanowili nazwac swoja druzyne Dyskobolia Grodzisk Wielkoposki (albo samo dyskobolia, juz nie pamietam 

- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Akurat fajnie jakbysmy tak opanowali piosenki zebysmy mogli je spiewac w wersji blue-dolby (cos w stylu "Panie Janie"empisek pisze:pRzijdom najwieRniejszy i tym co pasiale wtedy moze byc konkRet doping chodzi o zgRanie a ni spiewanie na 5 glosow

A juz tak na serio to jesli bedzie nas mniej niz ostatnio to jest proste wyjscie: Spiewac dwa razy glosniej, pilkarze Groclinu muszą wchodzic na boisko z mokrymi plamami na przodzie spodenek :twisted:
Typera omijam zawsze szerokim łukiem ale wiem ze wygramy 2 bramkami (najlepiej 2:0)
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
- obronca
- Kontakt:
:shock: niych to pieron jasny szczeli a jo bylech w robocie i nie zdonzolch pocis po biletobronca pisze:ja po 15zlSzaRlin pisze:Czyli podsumowując - najtańsze bilety po 15 złoty, czy zaś ktoś sieje ferment?
jak jo byl kole 15:30 to na 10na juz biletow niy bylo![]()
:ruch_gool:
PozdRo
cza na 10 wbic siy na inkszy bilet

a co do wyniku to siy troszka martwia mom jakos tak rzadne przeczucia.
Ale powachom murawa i ten betonik z Cichyj 6 i chyba siy zle mysli rozwiejom.
Do zobaczynio na szpilu i targac gardlo na maksa!
- SzaRlin
- Kontakt:
zawsze mozesz kupic bilet choby na sektor 4obronca pisze:ja po 15zlSzaRlin pisze:Czyli podsumowując - najtańsze bilety po 15 złoty, czy zaś ktoś sieje ferment?
jak jo byl kole 15:30 to na 10na juz biletow niy bylo![]()
:ruch_gool:
PozdRo

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
- Rafi88
- Kontakt:
Spali1920 pisze:tak strasze 3 zeta wiecyj ci szkoda dac :roll: zbiedniejesz synek od tego ludzie co majom karnet wyrobione tyz z tego co wim niy mogom no nie wlezc takze nie siej panikiRafi88 pisze:dokładnie ku*** CO TO MO BYĆ??Fami pisze:Niech mi ktoś wyjaśni dlaczego nie ma na ten szpil biletów po 12zł dla Klubu Kibica![]()
![]()
![]()
A fto sam sieje panika?? Te karty były wyrabiane po to aby kupować bilety na klub kibica te 3 zł taniej a nie po to abym sobie mógł na nie popatrzeć. 3zł? podnieśli bilety o 5zł teraz nie ma po 12 ino som po 15 to juz jest 8 zł
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA
Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!