1/4 finału PP: RUCH Chorzów - GROCLIN 14.03.2007 godz. 20:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
scanerboy

#46 Post autor: scanerboy » 13 mar 2007, o 11:41

simonsays pisze:
DjMaciar pisze: canal + pusci jeden szpil i to wszystko loni sie potem dziwia ze ludzie przestaja sie pilka interesowac
jak nikaj tego nie idzie lobejrzec
Swieto racja. Tak zech sie kiedys zastanawiol czy by sie ogolnodostepne stacje nie mogly razem sciepnac kasom i przebic kwotowo c+ albo jakies inne gowno, wtedy moglyby sie dzielic meczami miedzy soba wg uznania a skroty by pokazywali wszyscy. Bo kiedys se mozna bylo na tvp poogladac jakis mecz I ligi, a teroz to pokazuja moment jak pilkarze wchodza i schodza z murawy, trocha kibicow i jeden wywiad, a to wszystko w 1,5 minuty. Tak jakby kibicowi w polsce styklo 1,5 minuty materialu na tydzien. A potem se jeszcze c + robi reklama w ktorej sie z tego smieja, to juz jest na prawde zenujace. Nigdy nie kupilem i nei kupie jakiegos tam dekodera, bo moim zdaniem pilka to nie jest sport dla wybrancow.
Jedna uwaga: telewizja ogólnodostępna tak, telewizja państwowa nie. Już jakiś czas mam C+ i mam inne zdanie. TVP już nie ogladam wcale, po prostu nie da się na to patrzeć, bo albo się człowiek wk***ia, albo śpi - innej opcji nie ma. Osobiście bardziej ubolewam, że nie stać wszystkich na telewizję płatną, niż nad tym, że ligi nie ma w TVP.

Awatar użytkownika
ch-R

#47 Post autor: ch-R » 13 mar 2007, o 11:47

scanerboy pisze:
simonsays pisze:
DjMaciar pisze: canal + pusci jeden szpil i to wszystko loni sie potem dziwia ze ludzie przestaja sie pilka interesowac
Swieto racja. Tak zech sie kiedys zastanawiol czy by sie ogolnodostepne stacje nie mogly razem sciepnac kasom i przebic kwotowo c+ albo jakies inne gowno, wtedy moglyby sie dzielic meczami miedzy soba wg uznania a skroty by pokazywali wszyscy. Bo kiedys se mozna bylo na tvp poogladac jakis mecz I ligi, a teroz to pokazuja moment jak pilkarze wchodza i schodza z murawy, trocha kibicow i jeden wywiad, a to wszystko w 1,5 minuty. Tak jakby kibicowi w polsce styklo 1,5 minuty materialu na tydzien. A potem se jeszcze c + robi reklama w ktorej sie z tego smieja, to juz jest na prawde zenujace. Nigdy nie kupilem i nei kupie jakiegos tam dekodera, bo moim zdaniem pilka to nie jest sport dla wybrancow.
Jedna uwaga: telewizja ogólnodostępna tak, telewizja państwowa nie. Już jakiś czas mam C+ i mam inne zdanie. TVP już nie ogladam wcale, po prostu nie da się na to patrzeć, bo albo się człowiek wk***ia, albo śpi - innej opcji nie ma. Osobiście bardziej ubolewam, że nie stać wszystkich na telewizję płatną, niż nad tym, że ligi nie ma w TVP.
No mosz racja TVP ostatnio przerwala dwie transmiske jedna hokejowo a drogo mecz poloni i teraz uwaga ......KURIEREM bo ku*** kurier musieli puscic wiec przerwali transmisja szok :twisted:

scanerboy

#48 Post autor: scanerboy » 13 mar 2007, o 11:54

chorzowskaR pisze:
scanerboy pisze:
simonsays pisze:
No mosz racja TVP ostatnio przerwala dwie transmiske jedna hokejowo a drogo mecz poloni i teraz uwaga ......KURIEREM bo ku*** kurier musieli puscic wiec przerwali transmisja szok :twisted:
I to jest różnica, C+ nada godzinny wstęp do meczu, a później szczegółowo omówią mecze, których nie pokazali z obszernymi fragmentami. Zrozumiał bym jeszcze przerwę w transmisji jakby tsunami zalało Wenecję, BIN LADEN zaatakował Kreml atbo ktoś wreszcie zastrzelił Giertycha, a tu co: przerywaja transmisje tylko po to, żeby pokazać konferencję prasową z zakazaną mordą leppera albo zabójstwo jakiejś zdziry przez pijanego konkubenta... Oto TVP!!!

CyBoRg88

#49 Post autor: CyBoRg88 » 13 mar 2007, o 11:59

idzcie w hu*...z tvp Polonia W. pokazywali ostatnio i w 80min wylaczyli :d
A jak dobrze pamietom to kiedys tvn pokazywol mecze wisly i sie patrzalo jak niebiescy grali z nimi ;)
Jutro wszyscy na szpil ,bilety sa i goodd :]

ruby z kaliny

#50 Post autor: ruby z kaliny » 13 mar 2007, o 12:38

jo wom godom bydzie dobrze
aha moga wziasc z 10 chopa na szopy bo jada po szpilu prosto do roboty

Siemce_R
Kontakt:

#51 Post autor: Siemce_R » 13 mar 2007, o 15:52

jo sie nie zastanawiom czy wygramy z groclinem i puchar Polski. Ja juz myśla z kim Ruch zagra w pucharze UEfA :p

Awatar użytkownika
Fami
Kontakt:

#52 Post autor: Fami » 13 mar 2007, o 16:33

Niech mi ktoś wyjaśni dlaczego nie ma na ten szpil biletów po 12zł dla Klubu Kibica :?: :!: Co to ma byś do k***y nędzy :?: :!: Po ch*j se wyrabiałem ta legita :evil:

riquelme
Kontakt:

#53 Post autor: riquelme » 13 mar 2007, o 16:41

na dziesiona juz bilety poszly ale jest jeszcze duzo na inne sektory wiec bez roznicy - wszyscy jutro na mecz - mam nadzieje ze bedzie 10tys :)

Awatar użytkownika
kamilos
Kontakt:

#54 Post autor: kamilos » 13 mar 2007, o 17:03

[quote="riquelme"]na dziesiona juz bilety poszly ale jest jeszcze duzo na inne sektory wiec bez roznicy - wszyscy jutro na mecz - mam nadzieje ze bedzie 10tys :)[/quote]

Skącz siać człowieku ferment - w przedsprzedaży nigdy nie mosz całej puli biletów :!: :!: :!:
Wierność wymaga szacunku !!!

Awatar użytkownika
ch-R

#55 Post autor: ch-R » 13 mar 2007, o 17:22

No jo sie spokojnie jutro po robocie kupia bo jaky nie bylo jest w ci*** czasu do szpilu i ci z dziesiony co im sie dupic zawsze chce jeszcze przed szpilem moga sie dupnac z jakas baba bo na szpilu nie chca juz slyszec obelg na frelki :evil:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#56 Post autor: Simone » 13 mar 2007, o 17:23

Oby doping byl jutro dobry , na Polonii bylo nas jak kot naplakal ale doping szedl konkretnie i bez przerwy

Ciekawe ile wiernych sie jutro stawi na Cichej ...

Zreszta ile nie przyjdzie i tak nas pewnie bedzie " 6 tys " :lol: - tym razem jednak bylby to dobry wynik

Awatar użytkownika
Rafi88
Kontakt:

#57 Post autor: Rafi88 » 13 mar 2007, o 17:24

Fami pisze:Niech mi ktoś wyjaśni dlaczego nie ma na ten szpil biletów po 12zł dla Klubu Kibica :?: :!: Co to ma byś do k***y nędzy :?: :!: Po ch*j se wyrabiałem ta legita :evil:
dokładnie ku*** CO TO MO BYĆ?? :evil: :evil:
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!
Obrazek

kamix
Kontakt:

#58 Post autor: kamix » 13 mar 2007, o 19:36

Arka Gdynia 1:1 Wisła Płock heh jutro pojedziemy z Groclinem (fajnie by bylo) ale raczej bedzie ciezko stawiam 1:0 dla nas

pozdro
Bo Królem jest zawsze najsilniejszy, nie tylko dzięki samej sile, ale dzięki sile, sprytowi i szczęściu. Królem wśród szczurów.

DuLoK

#59 Post autor: DuLoK » 13 mar 2007, o 19:51

Bydom bilety przed szpilem ??? czy wszystkie wykupione w przedsprzedaży ???? (bo jak bydom, to znaczy ze mnie wkrecali :lol: )

on_niebieski
Kontakt:

#60 Post autor: on_niebieski » 13 mar 2007, o 20:01

dzisiej na dziesiona juz nie bylo:D:D bo kumpel tak godol ale nie wiem czy to prowda;)

ODPOWIEDZ