Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Spali1920
-
Kontakt:
heli pisze:co do organizacji, to czy przypadkiem nei zachęcali do przyjścia wcześniej bo bramy niby miały być otwarte dwie godziny przed meczem, a z tego co żech widzioł to jeszcze na godzine przed nie były,
jak niy byly otwarte jak jo wlazil od strony AL.BOWiD chyba o 17.10 i niy widzolem zodnyj zawartyj

UN'08
-
heli
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
no to może była jakaś chwilowa przerwa, w każdym bądź razie jak przełaziłech około godziny 17,25 to bramy były pozamykane
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
gerhat
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Jo też nie mioł problemów z wejściem na 3 min przed początkiem meczu, była trocha buła ale można był spoko wejść, zwłaszcza że ochraniarze byli bardzo obyci. Zamiast obmacywać zapytał się tylko mnie czy mam cos niebezpiecznego :lol:
Odpowiedziałem że kałacha zostawiłem w samochodzie i po sprawie.
Widac że uczą się od celników kultury, którzy podobnie pytaja tylko czy masz cos do ocelnia a co dziesiątego trzepią.
To się chwali.
-
NRŚL
-
Kontakt:
nie no ale richtig jakies dziwne te ochroniarze !!! jakies taki miłe heheh
"Policjanci w toku wykonywania czynności służbowych mają obowiązek respektowania godności ludzkiej oraz przestrzegania i ochrony praw człowieka."
art. 14 ust. 3 Ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 roku o Policji

-
Buger
gerhat pisze:co dziesiątego trzepią
No to jo najwyraznij jo byl tym co dziesiatym, bo sie gosciu na mnie ewidentnie uparl i przeszukiwol mnie dluzszo chwila...

jak sie kapnal ze nic niy mom do oclenia, to jak juz chciol sie isc to wzial jeszcze mi szlaik z reki, zoboczyl czy tam nic nie chowom pod tym szalem jak go trzymolech w reku i dopiero potym mnie puscil...

-
adamo chorzow
autor: adamo chorzow » 12 mar 2007, o 21:11
a jo chciol poruszyc pare spraw zwiazanych z Komentatorem na Ruchu i wywolywaniem nazwisk naszych kochanych chlopakow...................
1 Po co ponad pol godziny przed meczem komentator tonuje imiona zawodnikow liczac ze publika bedzie wrzeszczec nazwiskami????skoro wiadomo ze kibice jeszcze nie sa przygotowani do dopingu??????Przynajmniej nie na takim meczy z Polkowicami jak w piatek................
2 jesli juz to niech to robi dajmy na to dwie minuty przed meczem na zasadzie przypomnienia o skladach...............
tak jest np.na OInterze.............
oficjalne sklady podawane sa predzej a przed samym meczem.szybciutko podaje sklady gosci po czym jest chwila ciszy i komentator ryczy na caly glos====INTER====
wtedy san siro wydaje glosny ryk potem pokoleji numery i nazwiska lub czasem nawet bez numerow,ale publika jest juz do dopingu przygotowana i na kazdego zawodnika reaguje zywiolowo jak my na Wisle...
niech nasz komentator se to poczyta..............ale zeby sam ktos nie napisol ze narzekom bo ogolnie komentator na stadionie zajebistyyyyy tylko ta mala klorekta:):):)
-
Spali1920
-
Kontakt:
gerhat pisze:Jo też nie mioł problemów z wejściem na 3 min przed początkiem meczu, była trocha buła ale można był spoko wejść, zwłaszcza że ochraniarze byli bardzo obyci. Zamiast obmacywać zapytał się tylko mnie czy mam cos niebezpiecznego :lol:
Odpowiedziałem że kałacha zostawiłem w samochodzie i po sprawie.
Widac że uczą się od celników kultury, którzy podobnie pytaja tylko czy masz cos do ocelnia a co dziesiątego trzepią.
To się chwali.
co do ochroniarzy to dupa a nie ochrona jakos 3 sezony tymu zaroz po zimie szedlech na mecze prosto po budzie z plecokiem no i wiadomo mi go obszukol i nic nie znaloz a jak potym chowalem bilet go kabzy z plecoka to wyczulem kilka niespodzianek w tyj kabzie mianowicie dupny śruboktynt dupny scyzoryk i maly nozyk ktore zawsze jak jezdza w gory na snowboard biera ze soba bo nigdy niy wiadomo co sie wydazy na trasie
UN'08
-
uRodzony na sektoRze
-
Kontakt:
autor: uRodzony na sektoRze » 12 mar 2007, o 23:53
buger23 pisze:gerhat pisze:co dziesiątego trzepią
No to jo najwyraznij jo byl tym co dziesiatym, bo sie gosciu na mnie ewidentnie uparl i przeszukiwol mnie dluzszo chwila
Widocznie wygladamy jak potencjalni chuligani
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
-
Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Jesli chodzi o wejscie na estadio to mile sie zaskoczylem. 30min przed szpilem wszedlem bez zadnego problemu do tego z plecakiem, co pare lat temu bylo baardzo ciezkie

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
Buger
uRodzony na sektoRze pisze:Widocznie wygladamy jak potencjalni chuligani
Ty wiesz ze jak sie teraz zastanowic, to mogl miec ochroniarz takie wrazenie.... moze bez to mnie tak przeszukiwol...

-
duchu1991
Możliwe że mógł myśleć że będziesz robił dymy na stadionie a pozatym nawet jakby to i tak wynik 1:0 cieszy i to jest istotne:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], scaneRboy, Stasiu19R20 i 87 gości