A 14.03.07 to nie jest środa? Mam tu gryfny kalendarz z goła frelką i stoi jak wół 14.03 to jest środa!!!simonsays pisze:Nie widze, zeby ktos juz zalozyl taki temat, wiec jazda.
Date meczu wzialem z niebiescy.pl ale szczerze powiedziawszy wydawalo mi sie, ze meczyk mial byc w srode.
Zapraszam do dyskusji :)
1/4 finału PP: RUCH Chorzów - GROCLIN 14.03.2007 godz. 20:30
Re: 1/4 finału PP: Ruch Chorzów - GROCLIN 14.03.2007 godz. 2
- Radvan
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
Wydaje mi sie że bydzie feest ciynżko... :? ale domy rada i wygromy te skromne 1-0...jak sie nom z Wisła udało to czymu by niy z Groclinem...ino kuzwa niy moga byc na tym szpilu...bo to za późno dla moich starych :x
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
- fRyta
- Kontakt:
Podstawa to nie stracic bramki, myśle że w tym szpilu powinien dostać szanse Mioduszewski - najbardziej doświadczony bramkarz w naszej ekipie.
W ataku mógłby zagrać Łudziński z Mikim, Jezierski jakos mnie nie przekonuje. Na szkrzydle Grzybka moze w 2 polowie zmienic Domzalski, szybki i ambitny.
Groclin z Legia mial sporo sytuacji i slaba skutecznosc, wiec musimy na nich uwazac. Ciekawe czy zagra Adamski...
Jesli wygramy 1-0 bedzie duza szansa zeby powalczyc o awans.
Wszyscy na Cicha 6 i na NIEBIESKO
W ataku mógłby zagrać Łudziński z Mikim, Jezierski jakos mnie nie przekonuje. Na szkrzydle Grzybka moze w 2 polowie zmienic Domzalski, szybki i ambitny.
Groclin z Legia mial sporo sytuacji i slaba skutecznosc, wiec musimy na nich uwazac. Ciekawe czy zagra Adamski...
Jesli wygramy 1-0 bedzie duza szansa zeby powalczyc o awans.
Wszyscy na Cicha 6 i na NIEBIESKO
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
-
- Kontakt:
- ch-R
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Fami
- Kontakt:
No Groclin niby w dopiero w środku tabeli Orange ale widać, że się rozkręcają (remis z Widzewem i wygrana na Łazienkowskiej). My dopiero zaczęliśmy sezon i jak gra wyglądała w meczu z Górnikiem wszyscy widzieli, wygraliśmy ale ze skutecznością i czuciem piłki nie było tak do końca dobrze. Stawiam na wynik 1:1 po ciężkim boju. Wszyscy w środę na Cichą, ma być łogień (Niebieski oczywista) na trybunach :twisted:
- bara2
- Kontakt:
pytanie chopy ... czy szpil bedzie emitowany na tvp ? bo jak ja to powiem swojej zeby nagrala mi na dvd , bo niestety isc nie moga bo zajob , na drugi dzien sie zobocza ...
edit : jednak IDA :lol:
edit : jednak IDA :lol:
Ostatnio zmieniony 12 mar 2007, o 22:58 przez bara2, łącznie zmieniany 1 raz.
- SzaRlin
- Kontakt: