Ruch Chorzów - Górnik Polkowice 1-0
to byl dopiero 1 mecz chlopaki nie czuli jeszcze tak pilki, licza sie 3 pkt..ale panie Kopel czy pan jest slepy nie widzi pan ze chopcy lubia techniczno gra chca grac ktorko po ziemi a ta murawa jest poprostu nie rowno.jest KRZYWO!!!!!!
Pulo chciol strzelic z dystansu to pilka my przed uderzeniem podskoczyla i poleciala w Omega na Dts-ka.........
trzeba cos z tym zrobic...
nie poeim Ruch miol najlepszo murawa jesli chodzi o murawy sterego typu kere bylu nie modernizowane wterd syynelismy z super murawy,ale teraz..................brrrrrrrr
Pulo chciol strzelic z dystansu to pilka my przed uderzeniem podskoczyla i poleciala w Omega na Dts-ka.........
trzeba cos z tym zrobic...
nie poeim Ruch miol najlepszo murawa jesli chodzi o murawy sterego typu kere bylu nie modernizowane wterd syynelismy z super murawy,ale teraz..................brrrrrrrr
-
- Kontakt:
Dla mnie postawa drużyny w meczu na duży + . Ciężko się bowiem gra kombinacyjnie kiedy przeciwnik broni się w 11 chopa na polu karnym. Natomiast zaangażowania i gry na 100 % nie można było odmówić - nawet obawiałem się po pierwszych 30 minutach, że w drugiej połowie gra siądzie ale nic takiego się nie stało.
Nie rozumiem oponentów gry Jezierskiego :shock: - strzelił bramkę na wagę 3 punktów - czego więcej wymagać od napastnika

Nie rozumiem oponentów gry Jezierskiego :shock: - strzelił bramkę na wagę 3 punktów - czego więcej wymagać od napastnika

[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
8)Kamil Witkowski (napastnik Górnika Polkowice): - Przed meczem trener uczulał nas, abyśmy się nie wystraszyli atmosfery na stadionie. Nie wiem, jak koledzy z drużyny, ale ja podszedłem do tego na spokojnie, bo grałem już wcześniej na Ruchu i oswoiłem się z trybunami.
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........
-
- Kontakt:
Chyba właziliscie przez płotpyehuR pisze:my wlazili o o 17:55 ... dokladnie pamietom i problemu z wejsciem nie bylo ... 2-3 min ? wiec ocb ...albina pisze:CHYBA NIE WIESZ CO SIE DZIALO KAJS 40 MIN PRZED MECZEM WIEC NAPEWNO WEJSCIE NA STADION NIE BYLO SPRAWNE

[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
Bo panowie sa otwarte 4 wejscia a nie 2 :-DuRodzony na sektoRze pisze:Chyba właziliscie przez płotpyehuR pisze:my wlazili o o 17:55 ... dokladnie pamietom i problemu z wejsciem nie bylo ... 2-3 min ? wiec ocb ...albina pisze:CHYBA NIE WIESZ CO SIE DZIALO KAJS 40 MIN PRZED MECZEM WIEC NAPEWNO WEJSCIE NA STADION NIE BYLO SPRAWNE![]()
Ja na ostatnim weszłem w 2 sekundy bo nikogo nie było, ale jak komus sie nie chce isc 30 metrów tylko woli poczekac 10 minut to jego sprawa :-D
-
- Kontakt:
dokladnie ja terz przeszlem i idealnie z gwizdkiem weszlem a przyszlem 2 min przed meczemMurzyn pisze:Bo panowie sa otwarte 4 wejscia a nie 2 :-DuRodzony na sektoRze pisze:Chyba właziliscie przez płotpyehuR pisze:my wlazili o o 17:55 ... dokladnie pamietom i problemu z wejsciem nie bylo ... 2-3 min ? wiec ocb ...albina pisze:CHYBA NIE WIESZ CO SIE DZIALO KAJS 40 MIN PRZED MECZEM WIEC NAPEWNO WEJSCIE NA STADION NIE BYLO SPRAWNE![]()
Ja na ostatnim weszłem w 2 sekundy bo nikogo nie było, ale jak komus sie nie chce isc 30 metrów tylko woli poczekac 10 minut to jego sprawa :-D

Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
- bara2
- Kontakt:
jo bol na jedyce i ani nie dowali krowek anie nie zbierali na nucleo..................Krowki napewno zjod jakis ciula zamiast dac dzieciom a Nucleo tam nie dotarlo bo wszyscy uwazaja jedynka za odmiencow bo nie umia sie zebrac do robienia dopingu......................
Kozdy chciolby cosik wciepnac kozdymu przeca podobo sie oprawa na meczach niech spiker poprostu naglosni temat przez glosniki i napewno wiecej ludzi wciepnie a tak taki chop co mo 55 lot mysli ze jakies malolaty zbieraja na browara niech kozdy wie ze ta kasa idzie tam kaj idzie i wtedy bydom wciepywac.
Kozdy chciolby cosik wciepnac kozdymu przeca podobo sie oprawa na meczach niech spiker poprostu naglosni temat przez glosniki i napewno wiecej ludzi wciepnie a tak taki chop co mo 55 lot mysli ze jakies malolaty zbieraja na browara niech kozdy wie ze ta kasa idzie tam kaj idzie i wtedy bydom wciepywac.
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobrze godo!!!adamo chorzow pisze:jo bol na jedyce i ani nie dowali krowek anie nie zbierali na nucleo..................Krowki napewno zjod jakis ciula zamiast dac dzieciom a Nucleo tam nie dotarlo bo wszyscy uwazaja jedynka za odmiencow bo nie umia sie zebrac do robienia dopingu......................
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
No wlasni mie to tyz deneRwuje komu zalezy na zanizaniu fRekwencjy na szpilach?Pytom sie komu?PRzeca jak nos belo 8-8,5 tyś to czemu tego nie pisać potem na nos godajom inny i sie smiejom ze nos tak malo pRzychodzi???Np: na głownyj stRonie jest 6,5 tyś http://www.ruch.chorzow.pl/index2.php a na stronie niebiescy-7,5 tyś ???http://www.niebiescy.pl/index.php?id=747harpo pisze:PS: na glownej podaja 6500, no ale przeca bylo 8tys
-
- Kontakt:
- ruchowiec71
- Kontakt:
oceny zawodników
Nowak - początek niepewny ale ogolnie na + (ciekawe czy w pucharze bedzie grał on czy Mioduszewski)
Makuch - niemrawy, nizdecydowany, może miec ciezko jak wróci po lekkiej kontuzji Nykiel a jest jeszcze Jakubowski (w pucharze ławka)
Baran - nic nie stracił ze swojej formy duzy +
Adamski - jakos nie dokoncamnie przekonał ale chyba nie mamy lepszego środkwoego obrońcy chyba ze Jikia
Osiński - duży + czuje rywalizacje, lepszy od Makucha
Grzybek - to jeszcze nie to + za asyste przy bramce ale można sie doczepaic do paru akcji (dałbym w pucharze pograc Małemu)
Pulkowski - najlepszy nasz zawodnik, dużó walki, pomysł na gre
Bonk - tu może pomine komentarz bo nie jest on mom ulubionym piłkarzem, ogolnie nie za dobrze ale to od niego zaczeła sie akcja na 1:0
Sokół - to jeszcze nie forma z jesieni, ale mysle ze bedzie coraz lepiej
Pepe - 1 połowa w jego wykonaniu dobra, szybki, ciag na bramke i niestety chimerycznosc, w 2 połowie zgasł
Jezierski - + za bramke i ogolnie mecz na plus, Lepszy w 2 połowie i na razie chyba pewne miejsce w składzie
Łudziński - taki jakis niemarwy choc pare razey pociagnał, najbliżej chyba jemu do 1 składu
Miki i Janoszka - za krótko grali, Miki niemrawy a Ecik waleczny
Murawa fatalna ale rok temu z Sosnowcem była jeszcze gorsza a potem jako tako wygladała
Doping jak gra 1 w tej rundzie, powinno byc tylko lepiej
Pozdro
Nowak - początek niepewny ale ogolnie na + (ciekawe czy w pucharze bedzie grał on czy Mioduszewski)
Makuch - niemrawy, nizdecydowany, może miec ciezko jak wróci po lekkiej kontuzji Nykiel a jest jeszcze Jakubowski (w pucharze ławka)
Baran - nic nie stracił ze swojej formy duzy +
Adamski - jakos nie dokoncamnie przekonał ale chyba nie mamy lepszego środkwoego obrońcy chyba ze Jikia
Osiński - duży + czuje rywalizacje, lepszy od Makucha
Grzybek - to jeszcze nie to + za asyste przy bramce ale można sie doczepaic do paru akcji (dałbym w pucharze pograc Małemu)
Pulkowski - najlepszy nasz zawodnik, dużó walki, pomysł na gre
Bonk - tu może pomine komentarz bo nie jest on mom ulubionym piłkarzem, ogolnie nie za dobrze ale to od niego zaczeła sie akcja na 1:0
Sokół - to jeszcze nie forma z jesieni, ale mysle ze bedzie coraz lepiej
Pepe - 1 połowa w jego wykonaniu dobra, szybki, ciag na bramke i niestety chimerycznosc, w 2 połowie zgasł
Jezierski - + za bramke i ogolnie mecz na plus, Lepszy w 2 połowie i na razie chyba pewne miejsce w składzie
Łudziński - taki jakis niemarwy choc pare razey pociagnał, najbliżej chyba jemu do 1 składu
Miki i Janoszka - za krótko grali, Miki niemrawy a Ecik waleczny
Murawa fatalna ale rok temu z Sosnowcem była jeszcze gorsza a potem jako tako wygladała
Doping jak gra 1 w tej rundzie, powinno byc tylko lepiej
Pozdro
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
NIEBIESKA ERKA
czym przejawiala sie walecznosc janoszki? ogolnie mowiac zauwazylem ze z niego wiele ludzi chce robic na sile gwiazde. co on takiego zagral w ruchu? ze iles torow strzelil w 3 lidze? robienie gwiazdy przez samo nazwisko. czemu nikt nie robil takiej gwiazdy z wawrzynczoka, lindnera czy foszmanczyka? przynajmniej cos grali w reprezentacji Polski juniorow, i tory strzelali a co tam pogrol janoszka? dla mnie to jakies nieporozumienie, ale zawsze musi byc upatrzona osoba do FOROWANIA, niektorzy za umiejetnosci, niektorzy za korzenie.
to sie odezwij jak cie wkurwiaja.... :roll:olej pisze:popieromchorzowskaR pisze:3 pkt. i jadymy dalyj.
A teroz do paru prymitywnych jelopow z sektora 10 !!!!! JAK WOM SIE DUPIĆ CHCE TO SE DUPCIE SWOJE BABY A JAK ICH NIE MOCIE TO SA JESZCZE BURDELE !!!!! to jest skandal zeby takie fajne frelki co poswiecaja sie w taki zimny wieczor prawie po nagu tancuja tworza ta atmosfera a jaden z drogim je odrazaja , wkurwio mnie takie cos :twisted: :twisted:
kadet tu sie z toba nie zgodza byda broniol Ecika............pozyjemy zoboczymy.a kiedy tak apropo miol on siew pokozac jak wloz na 2 minuty????W Ruchu jest teraz straszno konkurecja i nie ma forowania jak ty to godosz Wlecial jest zaduzym fachmanem zeby kogos forowac czy udupic to poprostu zawodowa druzyna kero mo jasno obrany cel a takie sam porownywanie kogos do kogos to psucie atmosfery......................Jkaby Ecik chciol syna promowac to go wciepnie do Gieksy kaj jest jakby nie bylo trocha latwiej jak w Ruchu..............
Poprostu synek naprawio blond Ojca i chce grtac w RUCHU ikonie slaskiej pilki kosztem chocby siedzenia na lawce.
Wiec skoncz dupcyc
Poprostu synek naprawio blond Ojca i chce grtac w RUCHU ikonie slaskiej pilki kosztem chocby siedzenia na lawce.
Wiec skoncz dupcyc