Ruch Chorzów - Górnik Polkowice 1-0
- karolinka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
niepojawili sielinkaRTS pisze:ja to tak zapytam, oczywiście nie czytałam 17 stron tego wątku :oops: więc wybaczcie... ale czy kibice Górnika się pojawili ? jesli tak to w jakiej ilości ?
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
- bara2
- Kontakt:
nie ma to jak z WiRku piechty do ChoRzowa isc 
policja pojebano jakos... chca z laskom przelyz na drugo strona zeby isc od strony hali po bilet a ten mi pałkom po nogach ciulo i pado ze my som w grupie
padom ze ida po bilet i ze mie żodno grupa nie obchodzi... po poru sekundach jak widziol ze i tak nic mu to nie do a jo zostaja przy swoim a jego kumple z policji go mieli w du*** i poszli dalij odpuscił i zech sie z laskom poszoł
nic ino czyste frajerstwo bo inaczej tego nie idzie nazwac!
tak samo jak chopcy chcieli na bana czekac zeby jechac to sie ciepiom ze nie pojademy ino momy isc piechty po***ani...
wolny kraj moga robic co chca i nikt mi nie bydzie godol czy sie moga banom jechac czy sie mom isc z rudy na Ruch piechty!
CHWDP!
kto był wczoraj na zbióRce ten wie

policja pojebano jakos... chca z laskom przelyz na drugo strona zeby isc od strony hali po bilet a ten mi pałkom po nogach ciulo i pado ze my som w grupie

padom ze ida po bilet i ze mie żodno grupa nie obchodzi... po poru sekundach jak widziol ze i tak nic mu to nie do a jo zostaja przy swoim a jego kumple z policji go mieli w du*** i poszli dalij odpuscił i zech sie z laskom poszoł
tak samo jak chopcy chcieli na bana czekac zeby jechac to sie ciepiom ze nie pojademy ino momy isc piechty po***ani...
wolny kraj moga robic co chca i nikt mi nie bydzie godol czy sie moga banom jechac czy sie mom isc z rudy na Ruch piechty!
CHWDP!
-
- Kontakt:
dokładnie padali że jak zachciało nom sie iś to tera pudymy wszyscyishateR pisze:nie ma to jak z WiRku piechty do ChoRzowa isc
CHWDP!
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.
-
- Kontakt:
Moze to zalezalo od sektoru, ale niektore laski tez maja teksty :?'PYJTER' pisze: 6. Odnośnie zbierających dziewczyn na oprawy oki ale stare cepy na***ane wiadomo bije na dekiel.
Do starszego lysego goscia, "niech sie pan dorzuci bo tak ladnie sie panu glowa swieci" - poprostu chyba cos z glowa nie tak

I jeszcze druga uwaga, wiem ze te dziewczyny sie poswiecaja i zbieraja ta kase choc wcale nie musza, ale strasznie dziwnie wyglada jak laska idzie w jednej rece puszka a w drugiej slonecznik je.
Moze sie czepaiam niepotrzebnie, no ale widzialem ze nie tylko ja na to zwrocilem wczoraj uwage.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo wciepnoł do bisky i ta dziołszka mi dała .... z rynki słoniolakibic1920 pisze:'PYJTER' pisze: I jeszcze druga uwaga, wiem ze te dziewczyny sie poswiecaja i zbieraja ta kase choc wcale nie musza, ale strasznie dziwnie wyglada jak laska idzie w jednej rece puszka a w drugiej slonecznik je.
Mecz - 41 pkt hurra, ale przed Donleciałem jeszcze sporo roboty
Ktoś tu wspomniol o grillu, jo tyz to zauważył że facet w I połowie zadymił pół boiska, całe szczyńście to totalny amator zarobkowania bo juz w przerwie nie mioł wurstu i ludzie sie pytali po wiela wongiel.
Nastympnym razym niech stanie na zawietrznej albo się przestawi na grill elektryczny. Mom nadzieja że w OE nie bydzie już czegoś takliego jak grill na Cichej bo to obciach nie z tej ziemii. :lol:
-
- Kontakt:
Polkowic jak mi zdaje niy było... a na sektor gości (znaczy sie zaroz obok) byli wpuszczeni Ci co sie niy zmieścili na Sektor Rodzinny... jak sie myla to mie poprowcielinkaRTS pisze:ja to tak zapytam, oczywiście nie czytałam 17 stron tego wątku :oops: więc wybaczcie... ale czy kibice Górnika się pojawili ? jesli tak to w jakiej ilości ?

-
- Kontakt:
- Anmael
- Kontakt:
a ja wszedlem jak juz grali od 5-10 minut - a bylem pod wejsciem 18.20, nad tym jeszcze musi klub popracowac zeby sprawniej to szlo'PYJTER' pisze:Byłem tak 25-30 min przed i pierwsza bramą właziłem i nie zajęło to dłużej niż 3 minutalbina pisze:5. Wejście na stadion było bardzo sprawne i za to duży +++
CHYBA NIE WIESZ CO SIE DZIALO KAJS 40 MIN PRZED MECZEM WIEC NAPEWNO WEJSCIE NA STADION NIE BYLO SPRAWNE
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Co do szpilu liczą się trzy punkty.
Co do dopingu. Na obecnym sektorze nr7 dziesiona było słychać rewelacyjnie, jednak mom dwie uwagi co do młynu.
1. Jeśli jest użyty bęben to powinien on nadawać rytm do śpiywki, niestety koleś kery w niego klupie nie mo wyczucia rytmu przez co efekt jest taki sobie, dziesiona konczy spiewać a młyn jest w połowie spiywki.
2. Chopy jak ryczycie "wszyscy wstają i śpiewają" to miejcie juz coś ugranego do spiewania nojlepij jakies 3 spiywki pod rząd zawsze te same, a nie konczy sie "Do boju Niebiescy" i cisza i kożdy siado nazot. Taki potencjał niy moze być zmarnowany.
Co do dopingu. Na obecnym sektorze nr7 dziesiona było słychać rewelacyjnie, jednak mom dwie uwagi co do młynu.
1. Jeśli jest użyty bęben to powinien on nadawać rytm do śpiywki, niestety koleś kery w niego klupie nie mo wyczucia rytmu przez co efekt jest taki sobie, dziesiona konczy spiewać a młyn jest w połowie spiywki.
2. Chopy jak ryczycie "wszyscy wstają i śpiewają" to miejcie juz coś ugranego do spiewania nojlepij jakies 3 spiywki pod rząd zawsze te same, a nie konczy sie "Do boju Niebiescy" i cisza i kożdy siado nazot. Taki potencjał niy moze być zmarnowany.
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........
- wolfik
- Kontakt:
Zgadzam sie tez wchodzilem jakies 25 przed meczem i mimo ze ludzi dosc sporo bylo to wszystko poszlo szybko i sprawnie. Gorzej bylo z wychodzeniem po meczu, czy nie mozna tych wszystkich bramek otworzyc? :roll:'PYJTER' pisze: 5. Wejście na stadion było bardzo sprawne i za to duży +++
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt: