święte słowa

duzo was sie wybiera macie jakies zbiurki kibicow na ten mecz hmm ??Daughterofdevil pisze:Heh też bym chciała tam być, ale ciałem w Polkowicach, duchem na Cichej
Daughterofdevil pisze:Nasz klub nie lubi kibiców i nie organizują nam zbiórek, mało tego, ja odczytałam to tak po rozmowie z kierownikami, iż działacze nie życzą sobie kibiców, (nie wszyscy wyznają zasadę Piłka Nożna Dla Kibiców). Cóż, taka jest prawda. Jeśli ktoś by jechał, to tylko ja i moja ekipa ewentualnie, ale niestety, mecz jest w piątek, a ja mam zajęcia i nie dam rady dojechać na czas. Nie tym razem.
Oj a szkoda ... Nie zdarza sie zbyt czesto,zeby stadion na Cichej goscil tak ladne kibicki druzyny przyjezdnych !Daughterofdevil pisze:Nasz klub nie lubi kibiców i nie organizują nam zbiórek, mało tego, ja odczytałam to tak po rozmowie z kierownikami, iż działacze nie życzą sobie kibiców, (nie wszyscy wyznają zasadę Piłka Nożna Dla Kibiców). Cóż, taka jest prawda. Jeśli ktoś by jechał, to tylko ja i moja ekipa ewentualnie, ale niestety, mecz jest w piątek, a ja mam zajęcia i nie dam rady dojechać na czas. Nie tym razem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 145 gości