PREZENTACJA
- wolfik
- Kontakt:
Piłka nożna dla kibiców 8)
Przepelniona hala na prezentacji, 2 tys. ludzi na sparingu, z tego klub powinien sie tylko cieszyc i starac sie maksymalnie sie to wykorzystywac, bo nie zawsze moze byc tak pieknie. Narazie to tylko kibice sie nakrecaja na wszystko co zwiazane co z Ruchem, a klub nijak sie nie promuje
Przepelniona hala na prezentacji, 2 tys. ludzi na sparingu, z tego klub powinien sie tylko cieszyc i starac sie maksymalnie sie to wykorzystywac, bo nie zawsze moze byc tak pieknie. Narazie to tylko kibice sie nakrecaja na wszystko co zwiazane co z Ruchem, a klub nijak sie nie promuje
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
Dla mnie to jest oczywista sprawa, że ludzie, którzy zawsze chodzą na mecze są odpowiedzialni za promocje klubu i meczów, czy im się to podoba, czy nie. Jak jesteś kibicem, który chodzi na mecze, to zastanów się, jak odbierają Cię inni (rodzin, koledzy w pracy, szkole itd.), czy uchodzisz za głupka, który się podnieca durną piłką, czy za faceta z pasją, który potrafi zarazić nią innych...wolfik pisze:Piłka nożna dla kibiców 8)
W szeroko rozumianym marketingu bardzo ważny jest PR, czyli co inni mówią na mój temat. Myślę, że tylko my, bywalcy na Cichej możemy to zrobić - oczywiście współpracując z Zarządem. Pamiętajmy, że pomimo postępu nie jesteśmy bogatym klubem i musimy wykorzystywać takie siły, którymi dysponujemy.
-
Wszystko sie okoze po 1 meczu jak bydzie wszystko wygladac, narazie momy same rewolucje do ktorych chyba nikt nie jest przyzwyczajony. Jesli mom czekac 1h przed szpilem bo byda wzmozone kontrole co by nikt tasakow nie brol to nie ma problymu, ale jak mom stac godzina ino po to zeby osobom wczesnij rekfirowali wszystko co z oprawa zwiazane, to sie zaczna zastanawiac na tym wszystkim nieco bardzij...
- L.G
- Kontakt:
A wg. mie zrobiyli gupio i naiwnie. Smierć frajerom :-)(choć w tym wypadku raczej polaczkom-cwaniaczkom).uRodzony na sektoRze pisze: Czyli wedlug Ciebie wszyscy Ci którzy przyjechali na prezentacje bo mysleli ze wejdą zrobili źle? :roll: [/color]
No ale co tam zarząd jest do bani, bo klub spłaco długi i inwestuje w drużyna ale niy zbudowoł jeszcze stadionu jak Alianz Arena.
Zarzond jest do dupy, bo niy rozumi że "niebieske serce" jeśli chce wy***ać drzwi, abo nadupić pokemonom to po to, żeby poprawić Klimkowi PR, pozytywnie nastawić do niego media, miasto i ewentualnych sponsorów.
Zarzond je do rzici bo niy rozumi, że to łon i drużyna powinni działać jak MU, zaś "kibice" mogą dali od***rdalać Ułan-Bator ewentualnie polaczka-cwaniaczka
Zarzond jest do niczego, bo informuje, że włazi sie za darmowymi wejsciówkami i karnetami i jak godo tak robi. (oczywiście, że ochrona dała dupy bo ze strachu w pewnym momyncie no ale winny jest Klimek).
Na zachodzie miyszkają imbecyle co numerują zice i gupie kibice co siadają na swoich zicach, przez to na BULI niy ma ani atmosfery i frekwencji, a sponsorzy pitaja kaj pieprz rośnie.
Aż cały sie czynsa z niecierpliwości i radości we oczekiwaniu jak te wszywske spece łod organizacji imprez, budowy stadionów i prowadzynia drużyny wykupiom wrescie akcje łod Klimka i bydymy chodzić na druge arena auf schalke z biletym za piynciok łoglondać i kibicować Kace, Ronaldinio i Szewczence, a żeby niy było nudno w przerwie nowy zarzond ufunduje pora karnistrow z bynzyną, żeby w ramach piro spolić jakoś trybuna, potym prezes poprowadzi spiyw heili-hailo i ufunduje nowo dupno czerwowno sektórówka ze swastyką. Zaś po meczu klub zorganizuje ustawka z pokemonami.
Acha i za te bilety za piynciok płacić bydą ino pikniki bo przeca każdy prawdziwy kibic takimi ciulstwami sie przejmowac niy bydzie, co to jakoś Chelsea czy co :-)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
Murzyn co ty bajtel dupisz.Jaki zachód byłeś ty kiedyś zagranicom czy czerpiesz wszystko z filmów .DYMY BYŁY SĄ I BĘDOM I NIE SĄ TYLKO W POLSCE CZY NA ŚLONSKU ALE W CAŁEJ EUROPIE!!!!!
Tych chyba nie wiesz co sie dzieje na swiecie chodzy terozki w Francji,Holandii,Grecji,Serbii Niemczech,Włoszech nawet w Anglii itp WSZEDZI TAM REGULARNIE DOCHODZI DO DYMÓW.
Efekty politpoprawności na kstałtowanie kibica na stadionach coraz bardziej wychodza na wierzch!!!!.
Do tego dochodza konflikty etniczne z rok na rok narastające.
Juz nie chca godac zeby sie przejśc do muzułmanskiej czy kolorowej dzielnicy we Francji ,Niemiec Anglii czy Holandii moze tam i wejdziesz ale juz niy wyjdziesz bo cie ciulnom kosom pod zebra oni tam honoru nie mają i przekopiom kazdego białego w 30 na 1 bo oni sa ino mocni w grupie a w pojedynke i bez sprzętu to tchórze.
Tych chyba nie wiesz co sie dzieje na swiecie chodzy terozki w Francji,Holandii,Grecji,Serbii Niemczech,Włoszech nawet w Anglii itp WSZEDZI TAM REGULARNIE DOCHODZI DO DYMÓW.
Efekty politpoprawności na kstałtowanie kibica na stadionach coraz bardziej wychodza na wierzch!!!!.
Juz nie chca godac zeby sie przejśc do muzułmanskiej czy kolorowej dzielnicy we Francji ,Niemiec Anglii czy Holandii moze tam i wejdziesz ale juz niy wyjdziesz bo cie ciulnom kosom pod zebra oni tam honoru nie mają i przekopiom kazdego białego w 30 na 1 bo oni sa ino mocni w grupie a w pojedynke i bez sprzętu to tchórze.
- L.G
- Kontakt:
Wyższo kultura cywilizacyjno to niy lepsi ludzie i ino lepsze prawo i inno myntalność.maskot pisze:zachód w europie pokazał wczorajszy mecz Valenci z Intrem .... Kultura europejczyków są tacy jak i my jak ktos Ci da w morde to Ty tez mu dasz !!!!!
[/color]
Tam jak tym grajkom teraz dowalom kary, to nikt niy bydzie ani zdziwiony, ani niy bydzie sie nad nimi litowoł i solidaryzoł.
Tam, bydzie to potraktowane na zasadzie: puściyły chopcom nerwy - bydzie kara - normalka
A unos ? Unos mynczynników by z nich zrobiyli i ofiary nieludzkiej niysprawiedliwości.
Tako jest róznica pomiyndzy mongolizmym, a kulturą zachodu
- wolfik
- Kontakt:
Nikt nikomu nie na***al i nikt niczego nie wyjebal, ty bys chcial zeby bylo inaczej czy jak? No a w mediach zauwazyli to skandaliczne zachowanie kibicow i ostro po nas pojechali :lol:łowca goroli pisze: Zarzond jest do dupy, bo niy rozumi że "niebieske serce" jeśli chce wy***ać drzwi, abo nadupić pokemonom to po to, żeby poprawić Klimkowi PR, pozytywnie nastawić do niego media, miasto i ewentualnych sponsorów.
Jak dla mnie to raczej buduje pozytywny wizerunek klubu, podobnie zreszta bylo po slawetnym sparingu z Widzewem, gdzie kazda gazeta zachwycala sie kibicami Ruchu, czemu tego nie zauwazasz?Dziennik Zachodni pisze: Takich tłumów w hali Miejskiego Ośrodka Rekreacji i Sportu w Chorzowie nie było chyba jeszcze nigdy. Prezentację piłkarzy Ruchu oglądało około dwóch tysięcy widzów i nie byli to wcale wszyscy chętni do zobaczenia graczy lidera II ligi po zimowej przerwie. Kilkuset kibiców, którzy nie zaopatrzyli się wcześniej w bilety na tę tradycyjnie organizowaną przez klub imprezę, wydarzenia na parkiecie oglądało na ustawionym na zewnątrz hali telebimie.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
No cóż. Każdy ma swój rozum. Jedni rozumieją, że wyciągnięcie klubu z zapaści, budowanie, przekonywanie kosztuje wiele wysiłku, pracy rąk wielu ludzi, czasu, cierpliwości, nerwów, załatwiania, rozmawiania i pieniędzy. A inni mają mentalność murzyna z paryskich slamsów lub araba w strefie gazy, który ma mózg wielkości orzeszka, nie może sobie znaleść miejsca w życiu, nigdy w życiu nie pracował, potrafi ewentualnie coś ukraść, a najlepszą rozrywką jest podpalanie samochodów i bijatyki, bez większego znaczenia o co. Pewnie sobie nawet nie zdajesz sprawy z tego, ze na głupie plastikowe krzesełko na trybunie, ktoś wczesniej musiał zapracować, potem przychodzi pan kibic ZYCHA i rozpieprza wszystko w pył.DJ ZYCHA pisze:Murzyn co ty bajtel dupisz.Jaki zachód byłeś ty kiedyś zagranicom czy czerpiesz wszystko z filmów .DYMY BYŁY SĄ I BĘDOM I NIE SĄ TYLKO W POLSCE CZY NA ŚLONSKU ALE W CAŁEJ EUROPIE!!!!!
Ostatnio zmieniony 7 mar 2007, o 13:05 przez scanerboy, łącznie zmieniany 1 raz.
- L.G
- Kontakt:
He:-). Dobrze wiysz, że jo niy ale tak samo dobrze wiysz, że conajmi kilkunastu takich by sie znodłowolfik pisze: Nikt nikomu nie na***al i nikt niczego nie wyjebal, ty bys chcial zeby bylo inaczej czy jak?
zauważom. Zauważ jednak, że ta pochlebna opinia jest po (wg. większości tutejszych wpisów) źle i nieprofesjonalnie zorganizowanej imprezie.Jak dla mnie to raczej buduje pozytywny wizerunek klubu, podobnie zreszta bylo po slawetnym sparingu z Widzewem, gdzie kazda gazeta zachwycala sie kibicami Ruchu, czemu tego nie zauwazasz?Dziennik Zachodni pisze: Takich tłumów w hali Miejskiego Ośrodka Rekreacji i Sportu w Chorzowie nie było chyba jeszcze nigdy. Prezentację piłkarzy Ruchu oglądało około dwóch tysięcy widzów i nie byli to wcale wszyscy chętni do zobaczenia graczy lidera II ligi po zimowej przerwie. Kilkuset kibiców, którzy nie zaopatrzyli się wcześniej w bilety na tę tradycyjnie organizowaną przez klub imprezę, wydarzenia na parkiecie oglądało na ustawionym na zewnątrz hali telebimie.
Bo wg. nich profesjonalnie byłby jak by kogoś w ścisku zadeptali, jakby zarzond poszoł na konflikt z przepisami abo jakby wojewoda sie wto wmiyszoł. Wtedy bołby full profesjonal wypas
- L_M
- Kontakt:
dlugo sie wstrzymywalem ale to sa juz brednie - gadasz o czyms czego nie bylo, wpychasz komus w usta cos czego nie napisal a na koniec mowisz ze wiesz ze ktos komus chcial na***ac w liczbie osob kilkunastu. wszystko ubierasz w elokwentne i entelegentne zdanka a w nastepnym poscie bedziesz sie podawal za cierpietnika tlamszonego na forum przez wstretnych zlodziei chuliganow i innej masci azjatow stowarzyszonych w jednej klice pod znakiem wąsa rogali :lol: toz to juz smieszne jest.łowca goroli pisze:He:-). Dobrze wiysz, że jo niy ale tak samo dobrze wiysz, że conajmi kilkunastu takich by sie znodłowolfik pisze: Nikt nikomu nie na***al i nikt niczego nie wyjebal, ty bys chcial zeby bylo inaczej czy jak?
zauważom. Zauważ jednak, że ta pochlebna opinia jest po (wg. większości tutejszych wpisów) źle i nieprofesjonalnie zorganizowanej imprezie.Jak dla mnie to raczej buduje pozytywny wizerunek klubu, podobnie zreszta bylo po slawetnym sparingu z Widzewem, gdzie kazda gazeta zachwycala sie kibicami Ruchu, czemu tego nie zauwazasz?Dziennik Zachodni pisze: Takich tłumów w hali Miejskiego Ośrodka Rekreacji i Sportu w Chorzowie nie było chyba jeszcze nigdy. Prezentację piłkarzy Ruchu oglądało około dwóch tysięcy widzów i nie byli to wcale wszyscy chętni do zobaczenia graczy lidera II ligi po zimowej przerwie. Kilkuset kibiców, którzy nie zaopatrzyli się wcześniej w bilety na tę tradycyjnie organizowaną przez klub imprezę, wydarzenia na parkiecie oglądało na ustawionym na zewnątrz hali telebimie.
Bo wg. nich profesjonalnie byłby jak by kogoś w ścisku zadeptali, jakby zarzond poszoł na konflikt z przepisami abo jakby wojewoda sie wto wmiyszoł. Wtedy bołby full profesjonal wypas
impreza ktora wypadla fajnie, ktorej minusem byl fakt ze bardzo ograniczona zostala ilosc widzow jaka mogla ja obejrzec zostala wlasnie przez Ciebie sprowadzona do idiotycznej przegadywanki i kolejnej 'dyskusji' z cyklu 'chamstwo' vs 'inteligencja'. To dopiero PR - gratuluje... Łowco Goroli :lol:
Jak pisałem, każdy ma swój rozum. Nie będę wnikał, z kim się ciulałeś i jaki to miało wg Ciebie sens. Tylko że my tu dyskutujemy co zrobić, żeby był awans, żeby był stadion, żeby były zawsze pełne trybuny, żeby były pieniądze na oprawy... Podejrzewam, że Cię nie przekonam, ale wg mnie ciulanie kogokolwiek i mówienie, że to za Ruch - to jest krecia robota.DJ ZYCHA pisze:scanerboy gwarantuja ci ze jak łaza na Ruch (A CHODZA JUZ PONAD 20 LOT) to zech zadnego krzesełka na Cichej nie wyrwoł i nigdy zech sie nie ciepnał na zadnego piknika bez wzgledu jaki klub reprezentuje jakzech sie ciulał to z takimi co tyz to robili WIĘC MNIE NIE OCENIEJ JAK NIE WIESZ.
- L.G
- Kontakt:
Lukas tu mosz coś czego ktoś nie napisoł, a coś czego ktoś "niy pedzioł" usłyszołbys jakbyś stoł pod "telebimym" ale pewno byłżeś w środku beztoż tyż wiysz, "że do profesjonalizmu daleko" ino niy podzielisz sie czymu dalekoNo trocha nos tam było... Ale potym już coroz mnij.
Do tego czasu, jak my chcieli wyj**ć drzwi, to cołkiem pokaźno sumka.
Trocha pośpiewali i tyla...
Te, a widzioł ktoś ta akcja, co tyn synek dostoł w pysk pora razy?
co mu potym szalik Ruch-Widzew wzięli :>
O Żabskich coś tam łaziło chyba...
W sumie nie wiem czymu... Tam na wiyrchu było dość miejsca,
A z tego powodu, że nos nie wpuścili, to teraz im drzwi szwankują
Ich strata
Co do robiynio czegoś z siebie, to mosz pecha, niczego siebie robić niy musza. Nikomu niy musza sie przichlybiać i niczego udować niy musza. Tym samy niy musza solidaryzować ani wspólczuć frajerom co to bez wejsciówek sie wybrali a teraz łzy leją. Niy musza uczestniczyć w wiecu potympiającym zarzond. Nic niy musza bo zech jest niezależnym czowiekiem i niy szukom kolegów poprzez włażynie im do rzici i kadzynie, a poprzez świadomy wybór konkretny osoby co pasuje mi poglondami i charakterym. Moga pisać tak jak uważom, a niy wbrew tymu.
W odróżniyniu.
Współczuja i pozdrawiom
- L_M
- Kontakt:
1. Ile razy pisales ze na forum jest klika, ktora robi tak jak jej 'ktos' kaze, rozczulales sie sam nad soba ze ktos Ci kasuje posty za poglady?łowca goroli pisze:Co do robiynio czegoś z siebie, to mosz pecha, niczego siebie robić niy musza. Nikomu niy musza sie przichlybiać i niczego udować niy musza. Tym samy niy musza solidaryzować ani wspólczuć frajerom co to bez wejsciówek sie wybrali a teraz łzy leją. Niy musza uczestniczyć w wiecu potympiającym zarzond. Nic niy musza bo zech jest niezależnym czowiekiem i niy szukom kolegów poprzez włażynie im do rzici i kadzynie, a poprzez świadomy wybór konkretny osoby co pasuje mi poglondami i charakterym. Moga pisać tak jak uważom, a niy wbrew tymu.
W odróżniyniu.
Współczuja i pozdrawiom
2. Widzisz na tym to polega - ja sie solidaryzuje z tymi ludzmi w tym temacie mniej lub bardziej to znaczy ze nie mam swoich pogladow. Ty jestes w jakiejstam opcji ktora sadzi inaczej, wiec Ty masz swoje zdanie :lol:
3. ciekawe - jako w pewnym sensie wspolpracownik klubu znalazlem sie jednoczesnie w grupie ktora uczestniczy w wiecu potepiajacym zarzad (to jest wlasnie przyklad lowca na to ze cos chcesz wmowic), a ja tylko uparcie twierdze ze trzeba sie nastepnym razem postarac o to, by ludzie nie musieli stac poza jakims wydarzeniem, tylko w wiekszej liczbie w nim uczestniczyc. i nie nazywam ludzi ktorzy przyjechali pod hale frajerami bo wiem ze nie przyjechali pod hale wy***ac drzwi tylko przywitac druzyne przed nadchodzaca runde
4. ja nie moge, jak bym mogl pisac jak uwazam to bym sie musial czasem zbanowac po zacytowaniu Twojego posta