PREZENTACJA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
slavo
Kontakt:

#436 Post autor: slavo » 6 mar 2007, o 22:10

buger23 pisze:co by nie godac, teksty ze wszyscy wleza godali du*ni 'dzialacze' co to łoni do klubu nie robia...
Przypominamy, że wstęp na halę MORiS będą mieli jedynie Ci sympatycy, którzy zdążyli zaopatrzyć się w zaproszenia, jakie można było otrzymać kilka dni temu w siedzibie klubu. Na imprezę wejdą również posiadacze karnetów na rundę wiosenną, którzy zdążyli odebrać je w siedzibie klubu. Pozostałych kibiców zapraszamy pod halę, gdzie na wielkim telebimie, specjalnie dla nich, będzie transmitowana cała impreza.

http://www.ruch.chorzow.pl/news.php?id=3327

Buger chyba wiesz czegoś co ja nie wiem. Mamy jakiś konkurencyjny podziemny zarząd ? (aż boję się myśleć kto w nim zasiada :-)

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#437 Post autor: 19r20 » 6 mar 2007, o 22:19

na stronie www.goRny.slask.prv.pl jest już galeria zdjęć z pRezentacji
Obrazek
Zapraszamy!

PS Filmy wkrótce
Ostatnio zmieniony 6 mar 2007, o 22:20 przez 19r20, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Buger

#438 Post autor: Buger » 6 mar 2007, o 22:20

downij sam byla godka co kto nie robi do klubu, jakie to z nich wierni kibice aktywnie wspomagajacy ruch itd, a niedawno widziol i slyszol teksty ze wszyscy wzleza, nikt nie mo sie bac o wejsciowki bo inaczyj nad*piom pokemonom i tak czy owak byda w hali... no nic, kiedy byda fotki na gorny.slask ... ? :D

edit: foty juz sa... ;)
Ostatnio zmieniony 6 mar 2007, o 22:21 przez Buger, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#439 Post autor: Ozor » 6 mar 2007, o 22:20

Jak zwykle Gerhat dupcysz fleki :evil:

NP07
Kontakt:

#440 Post autor: NP07 » 6 mar 2007, o 22:21

adamo chorzow pisze:Poprostu stajemy sie znow profesjonalnym klubem i tyle brawo tak powinno byc..............byly jasne zasady wejsciowka=wstep!!!
Oby jak kolega napisal brakowalo tez biletow na 2 liga na kozdy szpil to byda zadowolony na kozdym meczu moga stoc i patrzec przez plot byle dobre czasy nastaly dla Ruchu
Jak profesjonalny klub to czemu wejsciówki nie były rozdzielane prfesjonalnie ?? bo czegoś tu nie rozumia ?? Moim zdaniem z tymi wejściówkami to wielki niewypał :!: A swoją droga dużo ludzi i tak weszło bez :wink:

Roson_Ruda_1
Kontakt:

#441 Post autor: Roson_Ruda_1 » 6 mar 2007, o 22:25

simi1988 pisze:
Roberet pisze: "Cza w To Wierzyc Jak Jo wieRza , Cza miec Wiary pełne Serce " :!: Wlezemy jo w to wieRza
jo tyz wierzyl i sie przejecholech z łazisk pod hala i nazot :/
a co dopiero miał powiedzieć Roberet :lol: pitnoł z swoich urodzin postać sie pod hala i jechać spowrotem do dom :lol:
ogólnie do dupy taki "telebim" :evil: minus dla organizatorów :evil: przed telebimem wogule nie było czuć tej atmosfery, a spokojnie na hali pomieścilibyśmy sie
Ostatnio zmieniony 6 mar 2007, o 22:32 przez Roson_Ruda_1, łącznie zmieniany 1 raz.
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!

slavo
Kontakt:

#442 Post autor: slavo » 6 mar 2007, o 22:28

buger23 pisze:downij sam byla godka co kto nie robi do klubu, jakie to z nich wierni kibice aktywnie wspomagajacy Ruch itd, a niedawno widziol i slyszol teksty ze wszyscy wzleza, nikt nie mo sie bac o wejsciowki bo inaczyj nad*piom pokemonom i tak czy owak byda w hali..
a możesz sprecyzować, kto się niby deklarował że "nadupi" tym ? pokemonom ? Zientek, Klimek, Mirek Mosór czy Kaśka Sobstyl ?

Buger

#443 Post autor: Buger » 6 mar 2007, o 22:31

przecierz nie pisol du*nie dzialacze ino dolech w cudzyslow, czytej uwaznie, nie miol na mysli w/w, godka o prezentacji jest...

Murzyn

#444 Post autor: Murzyn » 6 mar 2007, o 22:32

Czemu piłkarze nie wyszli jak zwykle do zdjec,autografów tylko "uciekli" do szatni??

staRvin
Kontakt:

#445 Post autor: staRvin » 6 mar 2007, o 22:34

tera mocie pretenssje o wejsciowki ze ni bylo do wszystkich i dupne z wos kibice a kaj zescie byli jak na szpile lazilo po 1000-2000 osob? w doma siedzieli albo w szynku bo szkoda kasy na Ruch jak slabo grol co ni?

a co do prezentacji to moim zdaniem rok tymu byla lepszo :]

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#446 Post autor: cisiu » 6 mar 2007, o 22:56

staRvin pisze:tera mocie pretenssje o wejsciowki ze ni bylo do wszystkich i dupne z wos kibice a kaj zescie byli jak na szpile lazilo po 1000-2000 osob? w doma siedzieli albo w szynku bo szkoda kasy na Ruch jak slabo grol co ni?

:D :D

i kołko sie zamyko jedyn na drugego ehhh... olyjcie juz to co było i w piontek trza zedrzić gardła na Stad de Cicha
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

geRalt74
Kontakt:

#447 Post autor: geRalt74 » 6 mar 2007, o 23:00

slavo pisze:
gerhat pisze:Jo się bardzo Ciesza że nie wszyscy weszli bo w końcu jest to objaw jednej z normalniejszych rzeczy jakie zdarzają się w porządnych klubach.
Jeszcze bardziej byda się cieszył jak na mecze II ligi będzie ticket Ausverkauf.
Swiete słowa Gerhat. Niektórym to się wydaje, że Klimek ma budować profesjonalny klub, zaś organizacja imprez ma być na poziome burdelu Rogali. Ciekawe, że nie mają pretensji do tych "kozaków" co to wypisywali w necie: "pi***olić wejściówki, wszyscy wlezą".
Frajerskie rozumowanie "i tak wleza", a potem łzy i nerwy. Jestem bardzo ciekawy czy gdyby to nie była Polska, ktoś by się zdecydował na jechać na imprezę na którą nie ma wejściówki, z pełnym przekonaniem że wejdzie
Nie byłem na pRezentacji i się nie wypowiadam. Cieszy mnie Wasz optymizm w kwestii tego jak "noRmalni i poRządny" staje się Nasz klub. Pamietajcie jednak !!! Jeśli w piatek zostaną otwaRte dwie bRamy a wejscie na stadion będzie tRwało 40 minut, to nikt i nic mnie nie pRzekona że to jest "noRmalne" bo ten temat pRzeRabiam od dawna. PozdRo i do zobaczenia na Cichej w piątek.

loveparadee

#448 Post autor: loveparadee » 6 mar 2007, o 23:07

slavo pisze:
buger23 pisze:co by nie godac, teksty ze wszyscy wleza godali du*ni 'dzialacze' co to łoni do klubu nie robia...
Przypominamy, że wstęp na halę MORiS będą mieli jedynie Ci sympatycy, którzy zdążyli zaopatrzyć się w zaproszenia, jakie można było otrzymać kilka dni temu w siedzibie klubu. Na imprezę wejdą również posiadacze karnetów na rundę wiosenną, którzy zdążyli odebrać je w siedzibie klubu. Pozostałych kibiców zapraszamy pod halę, gdzie na wielkim telebimie, specjalnie dla nich, będzie transmitowana cała impreza.

http://www.Ruch.chorzow.pl/news.php?id=3327

Buger chyba wiesz czegoś co ja nie wiem. Mamy jakiś konkurencyjny podziemny zarząd ? (aż boję się myśleć kto w nim zasiada :-)
slavo zamilcz bo jeszcze mnie barzij wkurwiosz

jo byl osobiscie na Ruchu w pokoju bodajze 204 siedziol gosciu przy laptopie i godol ze wszyscy wlezom...

brak słow...

a ten co pisze kilka postow wyzej kaj MY byli jak Ruch grol... na Ruchu dupny kibicu...

slavo
Kontakt:

#449 Post autor: slavo » 6 mar 2007, o 23:13

loveparadee pisze: slavo zamilcz bo jeszcze mnie barzij wkurwiosz
jo byl osobiscie na Ruchu w pokoju bodajze 204 siedziol gosciu przy laptopie i godol ze wszyscy wlezom...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

- jaki to pociąg ?
- niebieski
- ale dokąd :?::!:
- do połowy :lol:

to tyle tytułem komentarza, a wczoraj w Silesii na pietrze na fotelach koło cinema-city siedział facet z palmtopem i powiedział mi, że w sobotę wszyscy wchodzą na wszystkie filmy i seanse za darmo. Jedź ale pssss ..nie mów nikomu :-)

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#450 Post autor: wolfik » 6 mar 2007, o 23:22

gerhat pisze:Jo się bardzo Ciesza że nie wszyscy weszli bo w końcu jest to objaw jednej z normalniejszych rzeczy jakie zdarzają się w porządnych klubach.
No i zeby kazdy siedzial na swoim krzeselku caly mecz i bron Boze z niego nie wstawal :roll:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

ODPOWIEDZ