PREZENTACJA
- swce
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo wiem jedno jo już sie dzisiej zdążył wnerwić, bo miałech mieć karnet dotego czasu, a sie zaś okazało że nie zrobili jeszcze i nie mom, a przez to, że żech niby mioł mieć ten karnet nie załatwiołech zaproszenia(mimo, że włąśnie w czwartek byłech w klubie i załatwioł karnet), jak bedą robić problemy przy wejściu z góry pisza, że sie wnerwia, bo tak być nie może. Bo jak nie wiedzą ile im zajmuje wyrobienie karnetów to niech godają maksymalny termin jaki bedą na pewno zastrzegając, że może być wcześniej, a niech nie godają, ze bedzie wtedy czy wtedy, a później nie ma..
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
jo wiem jedno jo już sie dzisiej zdążył wnerwić, bo miałech mieć karnet dotego czasu, a sie zaś okazało że nie zrobili jeszcze i nie mom, a przez to, że żech niby mioł mieć ten karnet nie załatwiołech zaproszenia(mimo, że włąśnie w czwartek byłech w klubie i załatwioł karnet), jak bedą robić problemy przy wejściu z góry pisza, że sie wnerwia, bo tak być nie może. Bo jak nie wiedzą ile im zajmuje wyrobienie karnetów to niech godają maksymalny termin jaki bedą na pewno zastrzegając, że może być wcześniej, a niech nie godają, ze bedzie wtedy czy wtedy, a później nie ma..
Jo mom to samo powiedzieli mi że majom problymy na linii klub - drukarnia
Jo mom to samo powiedzieli mi że majom problymy na linii klub - drukarnia
- Simone
- Kontakt:
Mam to samo, ale się nie przejmuje, zależy mi na meczach. Swoją drogą, to ja odniosłem wrażenie, że w naszym klubie jest atmosfera barrrdzo senna. Ludzie pracują tak, jakby - delikatnie mówiąc - zapomnieli sobie rano kawę strzelić.heli pisze:jo wiem jedno jo już sie dzisiej zdążył wnerwić, bo miałech mieć karnet dotego czasu, a sie zaś okazało że nie zrobili jeszcze i nie mom, a przez to, że żech niby mioł mieć ten karnet nie załatwiołech zaproszenia(mimo, że włąśnie w czwartek byłech w klubie i załatwioł karnet), jak bedą robić problemy przy wejściu z góry pisza, że sie wnerwia, bo tak być nie może. Bo jak nie wiedzą ile im zajmuje wyrobienie karnetów to niech godają maksymalny termin jaki bedą na pewno zastrzegając, że może być wcześniej, a niech nie godają, ze bedzie wtedy czy wtedy, a później nie ma..
- fRyta
- Kontakt:
- NRŚL
- Kontakt: