Cracovia - RUCH 2 - 1
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bolek masz rację właśnie mnie przekonałeś że nie mozna być pewnym spokoju na wyjazdach i dzieki że mi to uświadomiłeś, wcześniej wystarczył dla mnie jeden koment. "bedzie spokój" i byłem już spokojny. Ale już tego nie powtórzę dzięki tobie. Dziękx za to. Współczucia dla twojego brata, napisz jak z nim.
Nie wiecie czy na meczu z kszo bedzie otwarta 10 ? na meczu z piastrem otwarli 10 i wtedy było dopiero super, bo wtedy było widać że jest cały zapełniony :) Pozdo
Nie wiecie czy na meczu z kszo bedzie otwarta 10 ? na meczu z piastrem otwarli 10 i wtedy było dopiero super, bo wtedy było widać że jest cały zapełniony :) Pozdo
Kibice Crakowi nie powinni sie nazywac ludzmi (przynajmniej czesc).
te ci*** nie wiedza co to jest sport. Nie maja honoru. po prostu zwierzeta. Zamknac ich najlepiej do klatki i zostawic na pastwe losu. Niech umra z pragnienia.
Kondolencje dla rodziny chlopaka ktory zginal. Kurde on nawet kibicem nie byl!!!
te ci*** nie wiedza co to jest sport. Nie maja honoru. po prostu zwierzeta. Zamknac ich najlepiej do klatki i zostawic na pastwe losu. Niech umra z pragnienia.
Kondolencje dla rodziny chlopaka ktory zginal. Kurde on nawet kibicem nie byl!!!
- radzion
- Kontakt:
hmm chyba bedzie otwarta,za duzo osob strzelalo z dupy ze jest zamknietA ITD!!!szkoda ze by blo jakby byla otwarta!!na piascie bylo duzo ludzi wiec mozna bylo zrobic fajna oprawe i pozniej otworzyc 10 bo i tak bylo full ludzi!!!na kszo watpie w to zeby bylo podobnie!jesli chodzi o liczbe osob!!!a waidomo ze jesli nie bedzie tyle osob co ostatnio ze jesli bedzie otwarta 10 to wtedy nie bedzie takiej oprawy co ostatnio!!Łukasz pisze:Nie wiecie czy na meczu z kszo bedzie otwarta 10 ? na meczu z piastrem otwarli 10 i wtedy było dopiero super, bo wtedy było widać że jest cały zapełnionyPozdo
ale moge zapewnic ze w mlynie napewno bedzie bardzo dobra prezentacja!!tak wiec kazdy kto mzoe niech przyjdzie na mecz!!do mlynu lub na krzeselka!stworzmy taka atmosfere jaka byla na piasce!!
aha powie tylko tyle ze slyszalem od kilku pilkazry ze doping bylwtedy naprawde super,tak samo oprawa!ponoc nalepsza od czasu emczuz interem!!!panowie i panie!jak sie chce to mozna zrobic cos dobrze!
powtorzmy to w sobote na meczu z kszo!!!!
radzion masz racje, co do tgo że może byc mniej kibiców, ale z tego co wiem to jest dużo kibiców co zawsze chodzili na 10 i dalej by tam chcieli chodzic. kiedy 10 była otwarta to byłem tam lub na krzesełkach ale kiedy kierowali mnie do młyna byłem troche wkurzony aż do 1 gwizdka, kiedy zaczął sie dopink w młynie zawsze jest dobra atmosfera, ale na 10 też czasam nieźle doping prowadzą. Pozdro.
- radzion
- Kontakt:
ja moge ze swojej strony tylko powiedziec ze w sobote oprawa bedzie bardzo dobra!czy to z zamknieta czy otwarta 10!!chodzi tu tylko o to ze gdy est zamknieta 10 to wtedy jest full ludzi na krzeselkach a wtedy mozna zrobic cos rowniez tam,tak jak to bylo na piascie!!a jak nie bedzie ludzi na stolkach bo wszyscy pojda na 10 to wtedy nic nie da sie tam zrobic!!
tak wiec decyzja tez nalezy do tych co hcodza na 10!!
tak wiec decyzja tez nalezy do tych co hcodza na 10!!
mi tam obojetnie zeby ino mlyn sie zapelnil bo poznij jzu 2 polowa z piastem nie wyglondalo tak kolorowo, ale za to na 10 poszlo trocha ludzi i kilka piesni znakomicie wypadlo, moze dopiero na II polowa otworzyc, no moim zdaniem juz na kilku innych szpilach lepiej my spiewali ale wtedy grajki nie potrafili wygrac 

Jak dla mnie to 10 moze byc zamnknieta oni spiewaja ino wtedy gdy ruch szczeli bramke albo jak dobrze graja a tak to jest cicho !!!!!!!!i jo juz nie stoja tam aby nie wpuszczac ludzi na 10 bo to sa jakies nietryby i mozna do nich godac a oni swoje!!!!!!!!!!!szkoda nerwów i tyle musza sie zaklepacjakies inne miejsce:):):):):)
- L_M
- Kontakt:
ja tez jestem zeby 10 byla zawarta choc kiedys za bajtla tez ciagle tam lazilem bo do mlyna sie balem :lol:
Pablo tam siedzi sama stara gwardia , ludzie ktorzy w latach 80 jezdzili , dymili itd. pamietam jeszcze niektorych jak byli ardzo aktywni, zreszta jak byla wija z legia u nas to tez wyskoczyli na murawe choc juz za czesto sie nie udzielaja:)
pozdRo
Pablo tam siedzi sama stara gwardia , ludzie ktorzy w latach 80 jezdzili , dymili itd. pamietam jeszcze niektorych jak byli ardzo aktywni, zreszta jak byla wija z legia u nas to tez wyskoczyli na murawe choc juz za czesto sie nie udzielaja:)
pozdRo
-
- Kontakt:
Hmm a ja mam mieszane uczucia...
Ludzie placa chca isc usiasc/postac tam gdzie zawsze to robili, spotkac sie w starym gronie, a tu ich ktos ZMUSZA do zmiany upodoban.
Jasne ze doping jest lepszy gdy 10 jest zamknieta, ale mimo to...
Ponadto nie zgodze sie ze 10 spiewa tylko wtedy gdy Ruch wygrywa... Ile bylo meczow w koncowce ubieglego sezonu, kiedy to 10 nadawala rytm i zachecala reszte stadionu, przy biernej postawie mlynu?
Moja propozycja 10 jest zamknieta do 18.50 po czym jest otwierana. Kazdy kto chce jednak przejsc na 10 moze to dobrowolnie zrobic, a mysle ze w tym momencie sporo osob uda sie jednak zatrzymac na krzeselkach czy to w mlynie
Ludzie placa chca isc usiasc/postac tam gdzie zawsze to robili, spotkac sie w starym gronie, a tu ich ktos ZMUSZA do zmiany upodoban.
Jasne ze doping jest lepszy gdy 10 jest zamknieta, ale mimo to...
Ponadto nie zgodze sie ze 10 spiewa tylko wtedy gdy Ruch wygrywa... Ile bylo meczow w koncowce ubieglego sezonu, kiedy to 10 nadawala rytm i zachecala reszte stadionu, przy biernej postawie mlynu?
Moja propozycja 10 jest zamknieta do 18.50 po czym jest otwierana. Kazdy kto chce jednak przejsc na 10 moze to dobrowolnie zrobic, a mysle ze w tym momencie sporo osob uda sie jednak zatrzymac na krzeselkach czy to w mlynie
- radzion
- Kontakt:
tu nie chodz o to czy ktos ich zmusza czy nie!!!to co bylo w poprzednim sezonie to jzu przeszlosc!!w tym sezonie nie bedzie tak ze bedziemy sobie wybierac te lepsze mecze do oprawy!na kazdym meczu bedziemy chcieli zrobic fajny doping i oprawe!!!
ale ci ludzie ktorzy chodzili na 10 tez nam musza w tym pomoc!!!moga pomoc i w sumie nic nie robic!usiasc na krzeslka i tam sie bawic!!kazdy kto byl na poprzednich meczach gdy 10 byla zamknieta widzial ze ci ludzie potrafia sie takze bawic i na krzeselkach!!!!!
te osoby pewnei tez chca zeby na akzdymmeczu byla fajna oprawa,zeby zyl caly stadion!!!ale niech nam tez w tym pomoga!!!!tyle chyba moga zrobic!!!
to tyle w temacie
ale ci ludzie ktorzy chodzili na 10 tez nam musza w tym pomoc!!!moga pomoc i w sumie nic nie robic!usiasc na krzeslka i tam sie bawic!!kazdy kto byl na poprzednich meczach gdy 10 byla zamknieta widzial ze ci ludzie potrafia sie takze bawic i na krzeselkach!!!!!
te osoby pewnei tez chca zeby na akzdymmeczu byla fajna oprawa,zeby zyl caly stadion!!!ale niech nam tez w tym pomoga!!!!tyle chyba moga zrobic!!!
to tyle w temacie