Cracovia - RUCH 2 - 1
ostatnie haje to jedna rzecz, ale ja widzę większy problem
Widze co tak: Mamy naszą społecznosć "niebieskich" do której należy wiele osób - pf, ultrasi, pikniki, małodzi i wiele innych ludzi. WSZYSCY którzy mają niebieskąkrew i eRke w sercu. Zawsze wydawało mi się, ze podział między kibicami, to jest najmniej istotna sprawa, bo wszyscy należymy do tej samej rodziny. Koleś, którego widziałem w szalu, lub koszulce był już znajomym, bo należał do naszej rodziny.
a tutaj napierdalanie na siebie. Mówienie o "debilach", "bezmózgach" z jednej strony i o elitarnosci bojówki z drugiej.
Swoją drogą bojówka jest chyba od tego między innymi, by bronić słabszych kibiców Ruchu na wyjazdach. Nie wszyscy nadają siena haje - co nie znaczy, ze nie mogą jeździc na wyjazdy, albo muszą sie czuć gorsi od bojówy.
TO JEST CHYBA NAJWIEKSZY NASZ PROBLEM I OBY NIE STAŁ SIE POCZATKIEM KRYZYSU, OBY NIE ZACZĘŁO SIE ODSÓWANIE SIE KIBICÓW OD KLUBU Z POWODU ANIMOZJI MIEDZY KIBICAMI
PS jeszcze jedno - spory to jest cecha poloczków, a nie nasza - Ślązoków
Widze co tak: Mamy naszą społecznosć "niebieskich" do której należy wiele osób - pf, ultrasi, pikniki, małodzi i wiele innych ludzi. WSZYSCY którzy mają niebieskąkrew i eRke w sercu. Zawsze wydawało mi się, ze podział między kibicami, to jest najmniej istotna sprawa, bo wszyscy należymy do tej samej rodziny. Koleś, którego widziałem w szalu, lub koszulce był już znajomym, bo należał do naszej rodziny.
a tutaj napierdalanie na siebie. Mówienie o "debilach", "bezmózgach" z jednej strony i o elitarnosci bojówki z drugiej.
Swoją drogą bojówka jest chyba od tego między innymi, by bronić słabszych kibiców Ruchu na wyjazdach. Nie wszyscy nadają siena haje - co nie znaczy, ze nie mogą jeździc na wyjazdy, albo muszą sie czuć gorsi od bojówy.
TO JEST CHYBA NAJWIEKSZY NASZ PROBLEM I OBY NIE STAŁ SIE POCZATKIEM KRYZYSU, OBY NIE ZACZĘŁO SIE ODSÓWANIE SIE KIBICÓW OD KLUBU Z POWODU ANIMOZJI MIEDZY KIBICAMI
PS jeszcze jedno - spory to jest cecha poloczków, a nie nasza - Ślązoków
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
konczymy ta dyskusja na temat pf nie ma co dalej ja ciagnac kazdy ma swoje zdanie je wyrazil i tyle i go nie zmieni.mecz z cracovia to juz historia trzeba teraz przyjsc na mecz kszo i pomoc pilkarzom.a co do tych podzialów to w zupelnosci zgadzam sie z przedmowca ale mam nadzieje ze to tylko tu na forum ze w rzeczywistosci na meczu nikt nie bedzie patrzal ze ktos ma inne zdanie lecz na to ze jest kibicem Ruchu.bo jesli rzeczywiscie mialoby byc inaczej to bedzie to niepokojace conajmniej
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
-
- Kontakt:
Wiecie co zauwazyłem wracając z meczu z Krakowa... że podział już jest... "ja jestem bojówka Ty jesteś piknik", "ja się biję ze ciebie", "ja mam prawo do darmowego wyjazdu", "ja mam prawo siedzieć ty nie"... hmmm... a gdzie prawo kibica który za to wszytsko zaplacil? :roll:
btw. To nie jest żadne pi***olenie, mowię co widzialem i słyszałem. Nie podoba mi się coś takiego... :roll:
btw. To nie jest żadne pi***olenie, mowię co widzialem i słyszałem. Nie podoba mi się coś takiego... :roll:
-
- Kontakt:
LYSY - sorki... Mowie tutaj tesh do wszystkich innych kibicow ktorych nie przeuscilem komentarzy n/t craxy, mimo ze nie bluzgali...
Komentarzy byl nawal i ciagla wojna na slowa pomiedzy craxa a Ruchem... postanowilem usuwac wszystkie komentarze, bo nie dosc ze musialbym z kazdego wycinac po 1/3 bluzg, to jeszcze tylko zaogniloby to konflikt...
Komentarzy byl nawal i ciagla wojna na slowa pomiedzy craxa a Ruchem... postanowilem usuwac wszystkie komentarze, bo nie dosc ze musialbym z kazdego wycinac po 1/3 bluzg, to jeszcze tylko zaogniloby to konflikt...
-
- Kontakt:
jr z calym szacunkiem ale czy ja pisalem cos do ciebie na temat meczu z piastem,a co to do tego bajtla to sie nie dziwie.Jr pisze:USH w Krakowie niebyłem ale z Piastem siedziałem w sektorze koło piasta
i niechodzi kto zaczoł ale byłem z łebkiem i co młody tylko strachu się najadł a ma tylko 7 lat
pozdro dla ciebie jr
-
- Kontakt:
Jak do tej pory jeszcze nikt z zarządu klubu nie wystosował nawet protestu. Przecież 400 kibiców zostało z biletami w ręku, nie wpuszczeni na mecz, kto teraz nam zwróci koszty przejazdu i koszty biletów. Czekając na bilety rozmawialiśmy z przedstawicielem. Craxy który stwierdził "czy wy zawsze tak licznie jeździcie na wyjazdy"...... "to dlaczego z Chorzowa przyszło zamówienie na 500 biletów przecież można było zamówić więcej i potem je nam zwrócić jak by zostały"..... "i przygotowali byśmy więcej autobusów" Więc może ktoś w klubie nie chce żeby jeździć na wyjazdy może ktoś na CICHEJ zawalił sprawę. Myślę że jest to temat który trzeba wyjaśnić.
- radzion
- Kontakt:
hmm tak sie zastanawialem gdzie to wkleic!!!ale jako ze temat o craxie to wklejam to tu!
jak sie okazalo :Na jednym z krakowskich osiedli od uderzenia nożem zginął nocą 23-latek – dowiedziało się RMF. Został zaatakowany przez dwóch młodych mężczyzn. Nie ma praktycznie wątpliwości, że morderstwo jest efektem wojny pomiędzy pseudokibicami.
Trzech młodych ludzi stało ok. północy przed klatką schodową swojego bloku. Zachowywali się spokojnie, po prostu rozmawiali. W pewnym momencie do grupy podeszło dwóch mężczyzn. Jeden z nich miał nóż, drugi – kij bejsbolowy.
Po chwili padło pytanie, komu kibicują. Zaczepieni młodzi ludzie odpowiedzieli. W tym samym momencie jeden z napastników wyciągnął nóż i ugodził nim w klatkę piersiową 23-letniego Filipa. Ostrze trafiło prosto w serce. Kilka minut później chłopak już nie żył.
Policja poszukuje mordercy w całej Nowej Hucie. Jest to młody, ok. 20-letni chłopak, ma krótkie, ciemne włosy. Ubrany był na czarno.
craxa i wszystko jasne!!info z forum www.wislakrakow.com
no to macie k.u.r.w.y. litościwe swoją cracovię, drechów trzeba izolować, a najlepiej zaminować staion i w.y.p.i.e.r.d.o.l.i.ć. wszystko w kosmos
miałem się k.u.r.w.a. nie wypowaidać, do czasu oficjalnej informacji
zadano mu tylko 2 pytania:
czy jest ze Strusia?
i czy jest za Wisłą?
dwie twierdzące odpowiedzi, choć druga zupełnie bezsensowna - to był mój kumpel, ostatni mecz na jakim byliśmy razem był w 1997 r., w ogóle nie zaangażowany w działalność kibicowską, nawet k.u.r.w.a. meczów w TV nie oglądał
i młodociany psychopata wbił mu kosę w klatkę piersiową, chciał wbić jeszcze drugiemu kolesiowi, ale ten zdążył uciec, trzeciego pogonił ten z bejzbolem
nie chce mi się nawet o tym gadać - tragedia
-
- Kontakt:
Pierdoleni psychopaci qr** mac!
Ja niewiem, do ch*** CO popycha tych "ludzi" do takich dzialan? qr** sorry za te bluzgi ale slow mi brak... A potem sie wypowiada jeden z drugim ze ze zabil z milosci do barw i klubu...
ch** w oko tym i im podobnym "kibicom" Zycze takim z calego serca zeby ich dopadly psy i zeby wyrok brzmial DOZYWOCIE .
Ja niewiem, do ch*** CO popycha tych "ludzi" do takich dzialan? qr** sorry za te bluzgi ale slow mi brak... A potem sie wypowiada jeden z drugim ze ze zabil z milosci do barw i klubu...
ch** w oko tym i im podobnym "kibicom" Zycze takim z calego serca zeby ich dopadly psy i zeby wyrok brzmial DOZYWOCIE .
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: