Czy Bizacki powinien zagrać z Kszo?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Ruch-Chorzów.de

#16 Post autor: Ruch-Chorzów.de » 19 sie 2003, o 13:46

Bizak ma zawsze wzloty i upadki. Myślę, że trzeba dać mu szansę jeszcze z KSZO. Mario i Bajera oraz Lines z tyłu - dobra mieszanka.
Zobaczymy w weekend.

Pozdrowienia dla wszystkich kibiców Ruchu z miasta Huty Florian oraz innych.

Jr

#17 Post autor: Jr » 19 sie 2003, o 14:15

19PABLO20 teroz już wiem zy ty to zes jest młody a młodym trza wybaczyc ale zgadzom sie z Tobą że nie roz mecz jet już sprzedany w szatni a ludzi za ciula robią jo już trocha lot na ruch jedza i na własnym przkladzie wiedziałem wynik przed meczem ale to było pare latek temu

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#18 Post autor: vahanara » 19 sie 2003, o 14:45

19PABLO20 pisze:... koniec juz sie nie wypowiadom w tym temacie!!!!!!!!
Oby, będzie normalniej...

19PABLO20

#19 Post autor: 19PABLO20 » 19 sie 2003, o 15:09

MIOLECH JUZ NIE PISAC ALE vahanara MNIE DO TEGO ZMUSIL BO CO ZACZYNASZ GŁUPIE GADKI???????JAK CI SIE NIE PODOBA TO CO PISZE TO NIE CZYTAJ A JESLI CHCESZ ZEBY BYLO NORMALNIEJ TO SAM ZACZNIJ PISAC NA TEMAT I NIE GLUPIE DOCINKI !!!!!!!!!!

MY JESTESMY MLODZI FANI RUCHU CHORZOW CHULIGANI KTO NIE WIERZY NIECH ZOBACZY JAK PSYCHO FAN WALCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO WSZYSTKICH POWSTRZYMCIE SIE PRZED TAKIMI POSTAMI JAK TEN WYZEJ!!!!!!!!!!!!

DjMaciar
Kontakt:

#20 Post autor: DjMaciar » 19 sie 2003, o 15:52

m skromnym zdaniem niech gro ale mo grac nie statystowac
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: Konrad » 19 sie 2003, o 16:18

Miałem już nie pisać w tym temacie, a.le poczytałem troche postów i mnie nosi......
W zeszłym sezonie było jęczenie (do którtego sam sie przyłączyłem), że mandrysz jest zły, że pewne rzeczy trza zrobić tak, a nie inaczej.. Dajcie do jasnej cholery popracować Jurkowi Wyrobkowi!! Tak sie na wszystkim znacie??? Powiem tyle - skoro Jurek widzi Bizaka w składzie to do ch*** tak ma być!!
Proponuję zacząć oceniać Wyrobka po zimie, po WŁAŚCIWYM okresie przygotowaczym, kiedy tak naprawdę będzie można powiedzieć czy sprawdził się jego warsztat, czy z Bizaka,m czy ze Śrutwy da się jeszcze coś wykrzesać...
Ludzie.. ku*** opanujcie się- ku*** to dopiero pierwszy niewypał, tym bardziej, że Jurek ma swoistą spóściznę po super trenerze mandryszu!!! Djacie mu spokojnie poracować!!
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Gość

#22 Post autor: Gość » 19 sie 2003, o 16:47

Konrad pisze:[...]Jurek ma swoistą spóściznę po super trenerze mandryszu!!! Djacie mu spokojnie poracować!!
Co do spokojnej pracy zgadzam się, ale jesli chodzi o spóścizne po Mandryszu to chyba lekka przesada ;) Wyrobek przejął Niebieskich prawie zaraz po sezonie, miał czas na okres przygotowawczy i na przeprowadzenie "swoich transferów". Mam nadzieję ze Jurek potrząśnie tymi którzy nie zawsze grają na 100%.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#23 Post autor: vahanara » 19 sie 2003, o 16:50

Konrad. O czym mamy pisać? O "dymach"??? Nikt tu nie zwalnia Wyrobka, nikt mu tu nie daje wskazówek co ma robić. Forum służy wymianie poglądów, parę osób doszło do wniosku że Bizak jest słaby i tyle. Co się tak podniecasz?
Poza tym Wyrobek chyba sam widzi że Bizak jest słaby skoro go zdjął w Krakowie a na konferencji stwierdził że z przodu mamy tylko nazwiska. Przecież nie mówił tego o Bajerze...

Gość

#24 Post autor: Gość » 19 sie 2003, o 16:56

trudno mi oceniać Bizaka po meczu z Cracovią (siedzialem na sektorze gości i trudno było obserwować całe spotkanie na spokojnie), ale po meczu z Piastem musze powiedzieć ze mimo przepieknej bramki jaką zdobył "Biza" nic nie pokazal, mozna nawet powiedzieć że większośc tego meczu po prostu przechodził po murawie. Może to za wcześnie albo przesadzam ale niektórym zawodnikom przydałby się psycholog.

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: hanys1920 » 19 sie 2003, o 17:00

panowie bez przesady to jest forum dyskusyjne o Ruchu Chorzów i tematy np.o Bizaku sa jak najbardziej na miejscu .kazdy moze tu podywagowac wyrazic swoje zdanie a trener Wyrobek i tak ma racje i tak podejmie on decyzje bez zadnych nacisków.ale to ze my nie mamy na to wplywu to nie znaczy ze nie mozna wyrazic swego zdania na ten temat lub cos w tym stylu.jesli kogos to nie interesuje czy Bizak zagra czy nie niech tu sie nie wpisuje w tym temacie i tyle.to tyle slowem wstepu :D .a co do bizaka to uwazam ze codziennie J.Wyrobek go widzi na treningu .na cracovii mu nie szlo z tego co czytam ale uwazam ze najwiecej zalezy od tego nie jak Bizak sie prezentuje lecz jego ewentualni nastepcy na pozycji.jest to bardziej wybor z dwojga zlego....ale i tak wygramy z kszo :D
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: Konrad » 19 sie 2003, o 17:07

Lysy! Jak najbardziej mozesz mieć prawo do swojego zdania - jak pamietasz jeszcze z nethitu - nigdy nie negowałem tego co mówisz- ba,nawet prywatnie chciałem wymienić kilka zdań z Toba nt. wolności, odrębności Śląska ale jakoś nigdy nie odpowiedziałeś na moje propozycje prywatnej gadki nt. temat... było minęło....
mówisz, ze może Bizak powinien odpocząć.. zgoda, może powinien - ja jednak ufam Wyrobkowi - chyba on jest do cholery najbardziej RUCHOWSKIM, ŚLĄSKIM trenerem w naszym Klubie, na przestrzeni lat?
Skoro go wystawia do skłądu, to do cholery chyba tak ma być!?? ku*** kumu zaufacie jeśli nie jemu????? Chyba Wyrobek się lepiej zna od Was?

WojtekO! Nie jestem specjalistą, ale chyba nie sądzisz, że w przeciągu jednego miesiąca cudotwórca Wyrobek naprawi to co spierdolił mandrysz??

vahanara! Ja nie Twierdzę, że zwalniacie Wyrobka - poprostu zaufajcie trenerowi!! Za krótko pracuje z naszymi chłopakami, żeby mu podpowiadać....
Pozdrawiam Was wszystkich......
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

KK
Kontakt:

#27 Post autor: KK » 19 sie 2003, o 18:12

Spokojnie panowie;) Pierwsza wpadka, ktorej wcale nie musialo byc... Chlopcom mecz nie wyszedl, ale ja osobiscie widze duza poprawe w sprawie woli walki, checi do gry...
Podobalo mi sie np. ze przed meczem wszyscy nasi grajkowie, ze sztabem szkoleniowem, rezerwowymi, zrobili koleczko, zmotywowali sie...
Mam kilka opinii bezposrednio od pilkarzy na temat atmosfery. Jest ona o niebo lepsza niz za mandrysza... Wiekszosc grajkow mowi ze jest za***iscie...
Tak wiec spokojnie poczekajmy na KSZO... Jestem pewny ze wygramy ten mecz. KSZO podobno w ostatnim meczu (wygranym 4:1) rownie dobrze moglo w takim stosunku przegrac...
DLatgeo spokojnie poczekajmy. Nadal jestesmy w scislej czolowce.
Cieszy mnie skuteznosc naszych grajkow... Bajera moze byc niewidoczny przez 90 minut, ale chwila nieuwagi i pilka jest w siatce.
Mam nadzieje ze rozstrzelaja sie na dobre rowniez Bizak i Mario. Wroci do zdrowia Lines i Wlecial i wyniki powinny byc;)

blumen

czy BIZA zagra ?

#28 Post autor: blumen » 19 sie 2003, o 20:00

Otym czy Biza zagra czy nie będzie decydował Jurek Wyrobek i zaufajmy mu. Natomiast patrząc realnie na grę Bizy trzeba przyznać rację tym
którzy twierdzą że ma zbyt wiele upadków (czyt. słabej gry), a za mało
wzlotów (czyt. dobrej i b.dobrej gry).
Napewno przydałby się w ataku drugi Bajera ( do końca sierpnia jeszcze czas) ale myślę że jeszcze nie raz po bramce Bizy będziemy śpiewać
" Biza , Biza , Biza GOL...... czego sobie i wszystkim NIEBIESKIM życzę :D

Marek Nowak
Kontakt:

#29 Post autor: Marek Nowak » 19 sie 2003, o 23:52

Biza powinien juz zima zostac sprzedany, on ma kontrakt do konca tego roku i potem zobaczymy jak mu zalezy na Ruchu ...
Juz pisalem kiedys , ze oprocz jednego pol sezonu to on gra 1 - 2 mecze na przyzwoitym poziomie.Zreszta jako kapitan powinien walczyc , trawe grysc a tego wiosna kiedy walczylismy o byt nie widzialem - powiem wiecej on olewal to wszystko ,przechodzil obok meczy. W 2 lidze go jeszcze nie widzialem , ale jak widac po postach nic sie nie zmienilo.
Nikt go nie chcial kupic - wiec Wyrobek go wstawia do skladu, bo duzego pola manewru nie mamy - a szkoda
bo wzmocnienia by nam sie przydaly ...
Dla mnie Bizak tak samo jak "wojownik" Gorawski nie maja " niebieskiego serca "

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#30 Post autor: jalboss » 20 sie 2003, o 08:41

Troche sie wątek rozciągnął. NIe wiem jak z Crakowią (nie widziałem szpilu) ale z Piastem Biza zagrał słabo. Oprócz fantastycznej bramki nie pokazał nic ciekawego. Wszystkie jego zagrania były albo spóźnione albo niecelne, a najlepiej o tym świadczy sytuacja z I połowy kiedy to przez nikogo nie atakowany spokojnie mógł dośrodkować a posłał piłkę gdzieś pod zegar. Także jego zwody juz na nikim nie robią wrażenia, gdyz każdy obrońca już wie, że Bizak ma tylko lewa stronę.
Może jest i tak że nasi za bardzo chcą, i dlatego czasem cos nie wyjdzie.
Jak już wcześniej powiedziałem, uważam, że można pozadzić Bizaka na ławie i wpuścić go np. od 50 minuty meczu. To samo mozna spróbowac z Mariuszem. (Panowie nie czarujmy sie, lata lecą i nie zawsze jest się w stanie wytrzymać 90 minut).
Wiem ze co niektórzy zaraz mnie zjadą, ale niech spojrzą na innego "niebieskiego" choc teraz przefarbowanego na zielono - Gucia. Wchodzi na końcówki i strzela bramki, czasem najwazniejsze bo zwycięskie.
Czasem trochę krytyki jest dobre, ale i tak w sobotę Jurek Wyrobek ustali skład i wierze że ten skład wygra.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

ODPOWIEDZ