Zimowe Transfery...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
staRvin
Kontakt:

#346 Post autor: staRvin » 15 lut 2007, o 14:22

Sza19R20lin pisze:
PDK pisze: ja powiem tak... jestem pamietliwy i pamietam jak Mioduszewski na meczu Ruch- Hydrobudowa pokazał w strone 10 środkowy palec czy cos podobnego, wszyscy z 10 i 7 zaczli śpiewać "łysy hu*" a on dalej nas prowokował pokazując nam że nie słyszy. Pogardził nami na maxa a tarz ty mówisz że idziesz pić za jego zdrowie? Ja mu tego nie zapomne!
Nie dla Mioduszewskiego w Chorzowie!
A mi sie ciągle wydaje (może źle), ze Łysy hu* było w strona Banaszyńskiego na szpilu z Jagą...
chyba ci sie zle wydaje :wink:

barszczu
Kontakt:

#347 Post autor: barszczu » 15 lut 2007, o 14:24

hmm nie wiem czemu ale jak teraz sobie próbuję przypomnieć mecz to też bardziej szpil z Jagą mi przychodzi na myśl jeśli chodzi o zachowanie tormana?

pozdR

Panewniki
Kontakt:

#348 Post autor: Panewniki » 15 lut 2007, o 14:47

barszczu pisze:hmm nie wiem czemu ale jak teraz sobie próbuję przypomnieć mecz to też bardziej szpil z Jagą mi przychodzi na myśl jeśli chodzi o zachowanie tormana?

pozdR
Na starosc to i skleroza przylazi :lol: :lol: :lol:

No to Panie Wlecialowski.... Czekomy na rezultaty tych transferow :twisted:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#349 Post autor: Slawko » 15 lut 2007, o 14:48

A to ci niespodzianka (pozytywna). Teraz chyba Seba musi sie pogodzic z miejscem na lawie i czekac na szanse w PP. Bo takiego bramkarza jak Mioduszewski nie kupuje sie po to zeby grzal lawie wiec pewnie jest to od teraz nasz nr 1 w torze.

Teraz mamy sklad i lawke rezerwowych ktorych nie powstydzilby sie niejeden 1-ligowiec!
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

arcio
Kontakt:

#350 Post autor: arcio » 15 lut 2007, o 14:50

nazwiska nie grają
trzeba drużynę zrobić

takie mała refleksja jeszcze
liczyłem że jak w przerwie pomiędzy rundami wzmocni/uzupełni nas 3-4 ludzi to bedzie ok
teraz mamy 8 nowych + Babiarz, Janoszka i + Gęsior który musi sie wykurować czyli jakby co 11 nowych :shock:
na całe szczęście nie musimy budować zespołu od początku a tylko go uzupełniamy i zwiększamy konkurencje

nie mogę sobie przypomniec kiedy ostatnio mieliśmy tak wyrównany 25 osobowy skład kadry
jest jedno ale bo w sumie ci co na ławie będą siedzieć za długo mogą "marudzić" (przy wysokiej formie własnej)
wiemy że trener nie lubi za bardzo zmieniać składu ale może będzie teraz niejako zmuszony do większych przetasowań i dania więcej pograć zmiennikom
a to takie zamartwianie na zapas ;)
nigdy nie jest za późno

3nt.Er
Kontakt:

#351 Post autor: 3nt.Er » 15 lut 2007, o 17:58

wiemy że trener nie lubi za bardzo zmieniać składu
:shock:

a mi się zasze wydawało, że u Wleciała grali zawsze Ci, którzy byli w najlepszej dyspozycji...
Königshütte / Oberschlesien

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#352 Post autor: 19HKS20 » 20 lut 2007, o 15:18

3nt.Er pisze:
wiemy że trener nie lubi za bardzo zmieniać składu
bo zwycieskiego skladu sie nie zmienia :wink:
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#353 Post autor: SzaRlin » 20 lut 2007, o 22:52

Dwóch piłkarzy Górnika Zabrza usłyszało dzisiaj, że trener Zdzisław Podedworny w rundzie wiosennej nie będzie korzystał z ich usług. Obrońca Tomasz Balul oraz napastnik Adam Giesa mogą ewentualnie grać w rezerwach Górnika, czyli w B-klasie.

http://www.90minut.pl/news.php?id=514177

po***ani!!!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#354 Post autor: spyru » 26 lut 2007, o 07:43

Z naszych informacji wynika, że doświadczony pomocnik nie będzie jednak grał wiosną w niebieskich barwach. Piłkarz uzgodnił już warunki kontraktu, ale z powodu kontuzji umowy nie podpisał. Gęsior ma jeszcze rozmawiać o swojej przyszłości z trenerem Markiem Wleciałowskim. - Darek cały czas nie jest gotowy do gry. Może być jednak tak, że pomoże drużynie już w trakcie trwania sezonu - mówi osoba związana z klubem
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

rumcajs_79
Kontakt:

#355 Post autor: rumcajs_79 » 26 lut 2007, o 10:36

spyru pisze:Z naszych informacji wynika, że doświadczony pomocnik nie będzie jednak grał wiosną w niebieskich barwach. Piłkarz uzgodnił już warunki kontraktu, ale z powodu kontuzji umowy nie podpisał. Gęsior ma jeszcze rozmawiać o swojej przyszłości z trenerem Markiem Wleciałowskim. - Darek cały czas nie jest gotowy do gry. Może być jednak tak, że pomoże drużynie już w trakcie trwania sezonu - mówi osoba związana z klubem
zycze Darkowi zeby rozwijal sie raczej jako trener a gre juz sobie odpuscil :wink:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#356 Post autor: Simone » 27 lut 2007, o 14:34

Tak czytam sklad Jagi ze sparingu i czyzby ten Petasz to byl "nasz" Petasz :shock:

Delikatnie mowiac uwazam ze nie jest najlepszym pomyslem oddawac go do glownego rywala do awansu w tym momencie :?

Kawol

#357 Post autor: Kawol » 27 lut 2007, o 18:13

Simone pisze:Tak czytam sklad Jagi ze sparingu i czyzby ten Petasz to byl "nasz" Petasz :shock:

Delikatnie mowiac uwazam ze nie jest najlepszym pomyslem oddawac go do glownego rywala do awansu w tym momencie :?

ja to jet nasz petasz :cry: :cry:

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#358 Post autor: 19HKS20 » 27 lut 2007, o 18:25

Kawol pisze:
Simone pisze:Tak czytam sklad Jagi ze sparingu i czyzby ten Petasz to byl "nasz" Petasz :shock:

jak nasz to czemu dopiero tera sie o tym dowiadujemy?
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

abnamro
Kontakt:

#359 Post autor: abnamro » 27 lut 2007, o 18:40

A moim zdaniem to jest predzej oslabianie rywala :) Nie ujmujac Petaszowi to On sie nie miescil u nos... wiec gdyby teoretycznie gral w 1 skladzie Jagi to raczej nie bedzie jej wzmocnienie... Poza tym nie panikujmy!! Bo mamy silną ekipe!! Niech nas sie boją a nie my ich!! Pozdrawiam kibicow i nasze gwiazdy :D
Zawsze i wszędzie RUCH

Kawol

#360 Post autor: Kawol » 27 lut 2007, o 19:02

19HKS20 pisze:
Kawol pisze:

jak nasz to czemu dopiero tera sie o tym dowiadujemy?
no wez sie przeczytej na 90minut transfery 2 ligi i tam pisze ze jaga chce pozyskac Piotra Petasza z ŁKSu Łomza no to chyba jest nasz

ODPOWIEDZ