Ja wywoluje sztuczno haja? Ciekawe?gerhat pisze:Moim zdaniem chodzi o te chaszcze pomiędzy parkingiem (tym z boku hali) a budynkiem na dolu ul. Dabrowskiego i racje ma slavo że to nie jest teren w żaden sposób związany z Ruchem i kazdy hotel czy tanksztela beda lepszym rozwiązaniem niż to co jest teraz, a Stary Kibic jak zwykle myli piękne z nadobnym i wywołuje tu sztuczno haja z której potem się wycofie ze względu na nieznajomośc tematu - typisch, praktisch, gut
Dla mnie Kopel to świnia i chyba każdy o tym dobrze wie (na melodie Big Cyca), ale bez przesady, niedługo kibice Ruchu będa sobie uzurpować prawo do lewego pasa DTŚ i przelotów wszelkich obiektów latających nad Cichą, w mysl zasady że każdy przejeżdząjacy samochód lub przelatujacy samolot to wina Kopla i powinien jakies myto na Ruch odprowadzić.
Jako obywatel spoza Chorzowa (spoza Chorzowa znaczy bliżej Nokła;) ) starom się ogranioczać do komentowania poczynań wladz w stosunku do Ruchu a nie pokrzyw rosnących nieopodal.
Jezeli jest walka o nowy stadion to kazdy meter q jest na wage zlota. Pozniej przy projektowaniu obiektu okaze sie ze ten brakujace metry q do czegos tam brakuje.
Wielu z Was walczy o nowy stadion, pochwalam. ale czytajac wypowiedzi p.Kopla to niestety moze nie tylko mnie sie nasuwaja pewne komentarze. A tu nagle taka bomba. Samo przez sie nasuwa sie pewne stwierdzenie.
Jezeli chodzi o kwestie przez Ciebie poruszana , to to ze sie wycofuje. Ja poprostu wole niektore sprawy przemilczec niz dawac sie wielka klutnie ktora do niczego nie dazy, chyba tylko do tego ze sie dostanie banana. Albo narobi sie wrogow.
Robienie przezemnie zametu to dziwna rzecz, a jezeli sobie Ty nie przypominasz to ja Tobie cos przypomne. Temat Ruch Chorzow a Stadion Slaski. Dostale wielki ochczan a za pare miesiecy sie moje slowa potwierdzily .
A jezeli chodzi o teren na ktorym lezy Ruch to dla p.Kopla jest fantastyczny kasek dla zrobienia dobrego interesu. Dlatego ten cyrk z budowa nowego stadionu. Jezeli tego Ty nie widzisz to trudno.
Prerdzej bedzie mial nowy stadion G.K.S. K-ce niz Ruch. Wiem ze wielu kibicow to widzi.