Cracovia - RUCH 2 - 1

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Jr

#46 Post autor: Jr » 18 sie 2003, o 13:30

A co się można spodziewac przecież Oni tam w krakowie wog€le niemoga poradzieć sobie z Kibicami Cracovi przykładów jest wiele a jeszcz do tego doszedł najazd niebieskich to juz im w głowach sie pomieszało policja=dzikusy pier...

Jaca - Kraków

#47 Post autor: Jaca - Kraków » 18 sie 2003, o 13:48

Lysy pisze:
NO ALE CZY ONI MAJĄ W OGÓLE HONOR? NIE! ONI MAJĄ KOSY I PEWNIE TO AGENCI cracovi POLECILI SWOIM POLICJANTOM WOZIĆ RUCH PO MIEŚCIE :twisted:
Z pewnością ... !

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: Wilus » 18 sie 2003, o 15:11

Fuhr : Co do karnego to ja akurat siedzialem po drugiej stronie boiska. W tym czasie pod moim okiem bylo pole karne Ruchu a nie Craxy. Ciezko ocenic sprawiedliwie ze 100 metrow czy byl ewidentny karny czy nie :)
Co do sedziego to ( bylem akurat z dwoma sedziami na meczu ) na podstawie ich opini wiele kartek wcale nie kwalifikowalo sie na kartki.
Jednak prawde mowiac nie mozna powiedziec, ze sedzia wypaczyl wynik meczu, po prostu bylismy slabsi

Wilus

CYRAX

#49 Post autor: CYRAX » 18 sie 2003, o 16:02

Bogas PF ja uwazam ze było wiecej osób niz tylko 100 do napierdlanki :lol: :lol: :lol:

pozdRo

je*** żydów CH.W.D.P

volek
Kontakt:

#50 Post autor: volek » 18 sie 2003, o 16:09

Fuhr masz racje:wg karny był ewidentny.Faulowany ,jak dobrze widziałem był chyba Zajdel,moga sie mylic bo wtedy też my byli "faulowani"przez psiarnia.
Jeszcze jedno-pare dni przed meczem ktoś z Craxy zapewniał:bedziecie mieli osobne stoisko z żarciem i piciem,i gówno z tego było,ch** z tym żarciem ale żeby wody nie można kupić.Fakt potem była ale ku*** po jakim czasie.
A jeszcze niewiela brakło zeby chop na wózku u nos w sektorze też zebroł ino ktoś go potem wyprowadzil.

KK
Kontakt:

#51 Post autor: KK » 18 sie 2003, o 17:08

Karny byl ewidentny, ale nie ma co plakac bo bylo to przy stanie 0:0. Potem objelismy prowadzenie i tylko przez swoja glupote dostalismy 2 bramy...

CO do zadymy nie wypowiadam sie... Wyrobek to nazwal westernem i mial 100% racje... Zreszta juz Krakusom zamkneli stadion na mecz z Arka!

Organizacja rowniez fatalna... Jeszcze ta krakowska goscinnosc nie tylko na staidonie, ale rowniez przy dojezdzie do niego (fuhr, Lukas, Tomek, Marcin wiedza o co chodzi...) A potem pseudo kofnerencja, ktora najlepiej skomentowal wkurzony Wyrobek "Co to ma byc?! To jest konferencja?"

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#52 Post autor: Konrad » 18 sie 2003, o 17:13

za onet.pl:

"Zamknięty stadion Cracovii!

Wydział Dyscypliny PZPN postanowił zamknąć stadion Cracovii. Ma to związek z wydarzeniami, do których doszło podczas niedzielnego meczu drugiej ligi z Ruchem Chorzów.

Podczas niedzielnego meczu doszło do starć kibiców Cracovii z policją.

Poniedziałkowa decyzja PZPN ma charakter środka zapobiegawczego, a ewentualne sankcje dyscyplinarne zostaną podjęte na czwartkowym posiedzeniu Wydziału Dyscypliny, na które zostali zaproszeni przedstawiciele obu klubów."
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#53 Post autor: Mikoruch » 18 sie 2003, o 17:16

... co znaczy obu klubów. Czy nam też jakies sankcje grożą?

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#54 Post autor: Konrad » 18 sie 2003, o 17:26

A cholera ich wie..
Znając ten pier.... pzpn to boję się, że i nam mogą wpieprzyć jakąś karę....

fenix

#55 Post autor: fenix » 18 sie 2003, o 17:31

Byliśmy od was lepsi piłkarsko,myślałem,że gracie lepszą piłke.Nasi piłkarze was zajechali.Pod koniec meczu nasza i wasza drużyna grała już ostatkiem sił. Był to mecz walki i my ten mecz wygralismy zasłuzenie bez dwóch zdań.Sędzia rozdał za dużo kartek ,chyba za bardzo nie mógł zapanować nad powagą widowiska. A więc po meczu CRACOVIA PANY!
A co do burd to szkoda gadać :( , jestem zszkowany,że paruset pseudokibiców Cracovii ma tak naprawe mecz gdzieś i liczy się dla nich tylko zadyma . Na meczu było 8,5 tys. kibiców -500 waszych ,200 pseudafanów Pasów,a reszta to normalni kibice.
Mamy teraz stadion zamknięty-szkoda, smutno mi z tego powodu :(.
Wasi fani zreszta sie tez nie pokazali , wina myśle lezy po obu stronach,ale pseudofani Cracovii powinni wiedzieć,ze biją się nie na obcym terenie tylko na stadionie przy Kałuży . Ale cóż poradzić,jest jak jest ....

Gość

#56 Post autor: Gość » 18 sie 2003, o 17:33

Nie nawidzilem Krakowa ale po wczorajszym dniu to nie chce miec nigdy z nimi nic wspolnego. Zupelnie nie rozumiem po co byly te zapowiedzi ze nie bedzie awantury. Wiadomo ze przy spotkaniu takich klubow bedie jakis dym. Spodziewalem sie niewielkiego starcia kibicow a tu te chu..e wyskoczyly z nozami i tasakami. ZERO HONORU.
Zawdiodlem sie takze na organizacji meczu przez policje. Jedno z najwiekszych miast w Polsce, byla stolica a nie potrafia przewiezc przez kilka km 1000 ludzi. Nie zaslugujecie na zadne miano: stolica, honorowy klub. Zycze wam spadku do 3 ligi. Przed meczem mialem jakis szacunek do was a teraz stawiam was w tym samym rzedzie co szczakowianka.

PS Ale macie frajerska policje nawet bali sie nas pod dworcem chociaz mieli gany. A ten lysy co mowil o przelozonych to myslalem ze sie tam poplacze. To jest jeden z jego tekstow:-Ale chłopcy ja jestem z wami. To wina moich przelozonych-powiedzial zalamujacym sie glosem

volek
Kontakt:

#57 Post autor: volek » 18 sie 2003, o 17:35

Konrad,a nie chodzi tu też przypadkiem o Widzew bo im też zamkneli stadion za zajścia w poprzedniej kolejce ( ze Świtem).
Mi sie wydaje ze to właśnie Widzew jest tym drugim klubem a nie my.

Jaca - Kraków

#58 Post autor: Jaca - Kraków » 18 sie 2003, o 17:38

Histori się nie da zmienić ....
Trudno, następnym razem może bedzie lepiej (czytaj normalnie)....

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#59 Post autor: Konrad » 18 sie 2003, o 18:00

Volek - tu napewno nie chodzi o Widzew - oni dostali karę 2 meczy - chcą grać na Ceramice, ale pzpn raczej sięna to nie zgodzi, bo Opoczno nie leży 100 km od Łodzi...

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#60 Post autor: L_M » 18 sie 2003, o 19:00

Konrad, w tym tekscie chodzi raczej o Widzew, dzialacze Widzewa i Craxy musza byc na posiedzeniu przy wymierzaniu kar - tak ja to rozumiem.

Co do meczu - KK, docen przeciwnika, bo przegralismy nie tylko przez wlasna glupote, przegralismy, bo oni w drugiej polowie dobrze grali. Karny powinen byc, ale to nie zmienia faktu, bo tak samo dla Craxy pewnie bylaby brama przy spalonym z nieba.

Co do dymow, to nie wiem jak to tam wygladalo wewnatrz. Nigdy nie bylem za chuliganka itd. Ale to co sie tam dzialo, to mozna skwitowac - CHWDp. Prowodyrzy i bezmyslne tempaki - krakowska policja.
Smiesza mnie te wpisy ze bylo 200 co brali udzial w zadymie ze strony Pasow. Nie jestem za zamknieciem stadionu. Ale kiedy te pojebance z Krakowa ruszyly na sektor buforowy, to caly stadion w tym momencie zaczal dopingowac "CRACOVIA" i nie ze wzgledu na wydarzenia na boisku.

To mile przyjecie, to juz szczyt smiesznosci. Ten lysy z przepitym glosem to znal 2 spiewki dopingujace Cracovie. A reszta to: NIEBIESCY KUREWSCY, RUCH CHORZOWSKIE PSY, GDZIE MACIE FLAGI itd itp. I wszystkim piknikom sie podobalo, i spiewali z nimi. Wiec nie mowcie ze to niesprawiedliwe ze zamykaja stadion, i nie mowcie, ze nie chcieliscie dymow. GOWNO PRAWDA

Organizacja meczu - poziom III ligi. Nie mowie tego przez zazdrosc ze wygraliscie, krakusy, ale dlatego, ze taka jest bolesna prawda. Ta konferencja to kabaret. Nie dosc ze wasz trener sobie o niej zapomnial, to jak trener Wyrobek mowil, to "Panowie akustycy" zapomnieli wylaczyc badz sciszyc muzyke, i w tym baraku nic nie bylo slychac. Zadnych podzialow na sektory, do vipow wchodzi kto chce, do tej pory nie wiem gdzie tam jest trybuna prasowa.

I jeszcze jedno, skad wzieliscie tego spikera??????????

Dlaczego przy mikrofonie tak utytulowanego klubu macie... komika? Te teksty... 5 razy o plastikowych butelkach - widac przezywa te przepisy II ligi. O psie, ktory "nie dozyje konca meczu". O tym ze na boisku jest Mariusz Srutawa, a bramke zdobyl Piotr Bajer. O tym, ze gdy kule lecialy na zwykla trybune, jakis dziadek dostal, reszta ludu sie burzyla, a on ani slowem o zamieszkach, ani zadnego apelu do tych ktorzy naprawde dymili, ani do policji. Tylko jeszcze prosil o spokoj tych co pod nim siedzieli. Aha, i ten wyklad, to byla prawie geneza i etymologia imienia Wojciech. "moze niedlugo bedziemy sie nazywali KLUB SWIETEGO WOJCIECHA" - PARANOJA!!!

No i jeszcze na koniec - ochrona spotkania i jej organizacja to po prostu jedno wielkie DNO

ODPOWIEDZ