Terminarz Wiosna 2007
-
- Kontakt:
Jeżeli poniedziałek o 18:30 to powinno być ok ale ktoś gdzieś wcześniej przebąkiwał, że o 17:00.
Żeby później nie było nie było jaj ( tak chyba było z wyjazdem na Polonie W. ) że 2 dni do meczu i nie wiadomo o której grają bo stacja TV swoje a klub swoje
Piątek o tyle jest lepszy od poniedziałku, że :
1. po piątku jest sobota i większość ma wolne - ma to kolosalne znaczenie gdy np. jest to wyjazd, ktoś mieszka dalej itd.,
2. w piątki przychodzi więcej ludzi ( i tak też było ustalone w poprzedniej rundzie - co nasz zarząd forsował ),
3. a argument , że piatek-sobota-niedziela gra OE jest zupełnie bez sensu, bo I lige pokazuje C+ a II ligę pokazuje TVP i w dodatku regionalna ( z tego co sie orientuje to program TVP 3 nie jest najpopularniejszą stacją TV w Polsce a ich ramówka też nie bardzo zachęca do oglądania - więc równie dobrze mogą transmitować spotkania w piątek wieczorem )
Żeby później nie było nie było jaj ( tak chyba było z wyjazdem na Polonie W. ) że 2 dni do meczu i nie wiadomo o której grają bo stacja TV swoje a klub swoje
Piątek o tyle jest lepszy od poniedziałku, że :
1. po piątku jest sobota i większość ma wolne - ma to kolosalne znaczenie gdy np. jest to wyjazd, ktoś mieszka dalej itd.,
2. w piątki przychodzi więcej ludzi ( i tak też było ustalone w poprzedniej rundzie - co nasz zarząd forsował ),
3. a argument , że piatek-sobota-niedziela gra OE jest zupełnie bez sensu, bo I lige pokazuje C+ a II ligę pokazuje TVP i w dodatku regionalna ( z tego co sie orientuje to program TVP 3 nie jest najpopularniejszą stacją TV w Polsce a ich ramówka też nie bardzo zachęca do oglądania - więc równie dobrze mogą transmitować spotkania w piątek wieczorem )
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
- Martinezku
- Kontakt:
Ja, uoni tam cheba myślom ,że wszyscy robiom uod 7-15 abo 8-16 jak u krawaciorzy. Przeca miyszkomy w regionie ciynżkiego przemysłu kaj kupa nos robi na grubie abo na werku jak jo. Robota na dwie abo i na trzi zmiany to normalka. Tera se tak myśla ,że dobrze żech sie niykupił karneta bo już w marcu mom dwa szpile w plecy a pieron wiy jak pomachrujom nostympne.
- Neo
- Kontakt:
Nawet jeśli szkoła jest do 18:30 to jaki jest problem wyjść wcześniejstarvin pisze:a to ty mosz do 18:30 buda...spokoishateR pisze:no ja bo Ty do budy nie lazisz to Ci to zwiso :lol: :lol: :lol: 8)starvin pisze:narzekocie choby stare omy... zawsze jednymu termin bydzie pasowol i drugiymu ni...jakos sie trzeba zorganizowacto na szpilu cie nie bydzie

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:brawa:arcio pisze:a w piątek, sobota czy niedziela to ludzie nie robią?
prawda jest taka że jeżeli jest jakaś umowa pomiędzy tvp a ligą to po utrzymaniu terminów (np 3 tygodnie przed meczem) może tvp zmienić date meczu w celu pokazania go w tv
po drugie to czy w poniedziałek bedzie dużo ludzi to zależy od przeciwnika i gry naszych orłów - patrz mecze z jagą i zawiszą
a jeszcze jedno
może to kogoś urazić ale chyba o czymś zapominamy
najważniejsi w tym całym bajzlu są piłkarze bo niezależnie czy na trybunach jest 1000 czy 10000 ludzi oni muszą wyłazić i za***rdalać
wiec wola aby chopcy mieli 2 dni wiecej na regenerację (piatek-środa-sobota a piątek-środa-poniedziałek)
i nie piszcie mi że oni zaczynają runda i powinny być przygotowani na dwa mecze z rzedu
kto kiedyś lotoł za skóra to chyba rozumie o co biega
Ci co w poniedziałki zmęczeni są i na mecze nie chce się im przyjść to ... Gorole

gerhat pisze::brawa:arcio pisze:a w piątek, sobota czy niedziela to ludzie nie robią?
prawda jest taka że jeżeli jest jakaś umowa pomiędzy tvp a ligą to po utrzymaniu terminów (np 3 tygodnie przed meczem) może tvp zmienić date meczu w celu pokazania go w tv
po drugie to czy w poniedziałek bedzie dużo ludzi to zależy od przeciwnika i gry naszych orłów - patrz mecze z jagą i zawiszą
a jeszcze jedno
najważniejsi w tym całym bajzlu są piłkarze bo niezależnie czy na trybunach jest 1000 czy 10000 ludzi oni muszą wyłazić i za***rdalać
wiec wola aby chopcy mieli 2 dni wiecej na regenerację (piatek-środa-sobota a piątek-środa-poniedziałek)
i nie piszcie mi że oni zaczynają runda i powinny być przygotowani na dwa mecze z rzedu
Ci co w poniedziałki zmęczeni są i na mecze nie chce się im przyjść to ... Gorole
:nie: ... Górale :lol3:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sadi o ciebie mowa bo mosz szkola <lol2> :lol:ishateR pisze:gerhat pisze::brawa:arcio pisze:a w piątek, sobota czy niedziela to ludzie nie robią?
a jeszcze jedno
:nie: ... Górale :lol3:
-
- Kontakt:
Mecze u siebie
9.03., godz. 18.30 – Górnik Polkowice
14.03., godz. 20.30 – Groclin (PP)
19.03., godz. 18.30 – Polonia Warszawa
30.03., godz. 19.00 – Polonia Bytom
14.04., godz. 19.00 – Zagłębie Sosn.
21.04., godz. 19.00 – Piast Gliwice
4.05., godz. 19.00 – ŁKS Łomża
12.05., godz. 19.00 – Kmita Zabierzów
26.05., godz. 19.00 – Unia Janikowo
9.06., godz. 17.00 – Podbeskidzie Bielsko-Biała
9.03., godz. 18.30 – Górnik Polkowice
14.03., godz. 20.30 – Groclin (PP)
19.03., godz. 18.30 – Polonia Warszawa
30.03., godz. 19.00 – Polonia Bytom
14.04., godz. 19.00 – Zagłębie Sosn.
21.04., godz. 19.00 – Piast Gliwice
4.05., godz. 19.00 – ŁKS Łomża
12.05., godz. 19.00 – Kmita Zabierzów
26.05., godz. 19.00 – Unia Janikowo
9.06., godz. 17.00 – Podbeskidzie Bielsko-Biała
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
-
- Kontakt:
tam jest dużo sobotnich dat, a z tego co wiem to mecze miały być głównie w piątki.
Mam nadzieję, ze data tego: 14.04., godz. 19.00 Zagłębie Sosn. się zmieni
Mam nadzieję, ze data tego: 14.04., godz. 19.00 Zagłębie Sosn. się zmieni

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).