Terminarz Wiosna 2007

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
gregor
Kontakt:

#91 Post autor: gregor » 22 lut 2007, o 11:42

hydroxy pisze:
gregor pisze:Moje skromne zdanie jest takie że terminy do dupy. Bilety drogi OK ale w poniedziałek mecz?? to niech lepi napisząże kibiców nie potrzeba na :evil: Cichej :!: dotego prezentacja zograniczonom liczbom isparingi grane po cichu. Kogoś pojebało w tym klubie :?:
ciebie cokolwiek by napisali, małym czy wielkimi literami to i tak niy zrozumisz, ty niy potrzebujesz tłumaczynia, ty wiysz, zarząd jest do dupy. Do rzici bo dupny pan Gregor jest ważniejszy niż cało maszyneria związano z umowami dotyczącymi drugi ligi.
Idź dupnij kupką kasy na stoł i powiydz Klimkowi dowom wiyncy ino niy grejcie w te poniedziałki, a potym sie wymondrzej
Koleś co ty pi***olisz kaj były te umowy kaj była ta telewizja ja nabaraż chodziło 2000 ludzi kaj ty żeś był??. Do kogo sąmecze dla młodych z biletem po 15 zt ok niech bydzie dla starszych w poniedzi8ałek chyba nie bo niewiem jak inniale ludzie robiom i nawet na popołedniu, więc trzeba mieć to na uwadze. I odjebej sie odemnie.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Elmer
Kontakt:

#92 Post autor: Elmer » 22 lut 2007, o 12:07

Kiedyś na bilet na wyjazdy do pobliskich miast kosztował 15-20 zł +koszty dojazdu i jakoś nikt nie narzekał na to, a na meczu było kilka tysięcy ludzi. Teraz przynajmniej kasa zostanie w klubie.

Aha. Admini mieli karać ostrzeżeniami za wulgaryzmy. Ostatnio to nie jest jednak przestrzegane. Mam nadzieję, że niektórym tutaj osobom przyda się ostrzeżenie dla opamiętania.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

arcio
Kontakt:

#93 Post autor: arcio » 22 lut 2007, o 12:08

a w piątek, sobota czy niedziela to ludzie nie robią?

prawda jest taka że jeżeli jest jakaś umowa pomiędzy tvp a ligą to po utrzymaniu terminów (np 3 tygodnie przed meczem) może tvp zmienić date meczu w celu pokazania go w tv

po drugie to czy w poniedziałek bedzie dużo ludzi to zależy od przeciwnika i gry naszych orłów - patrz mecze z jagą i zawiszą

a jeszcze jedno
może to kogoś urazić ale chyba o czymś zapominamy
najważniejsi w tym całym bajzlu są piłkarze bo niezależnie czy na trybunach jest 1000 czy 10000 ludzi oni muszą wyłazić i za***rdalać
wiec wola aby chopcy mieli 2 dni wiecej na regenerację (piatek-środa-sobota a piątek-środa-poniedziałek)
i nie piszcie mi że oni zaczynają runda i powinny być przygotowani na dwa mecze z rzedu
kto kiedyś lotoł za skóra to chyba rozumie o co biega
nigdy nie jest za późno

mikro14
Kontakt:

#94 Post autor: mikro14 » 22 lut 2007, o 12:25

najbardzij denerwujące do mnie są szpile w piątki ... a tyn poniedziałek to już wogole ;/
[img]http://i15.tinypic.com/68bb49e.gif[/img]

3nt.Er
Kontakt:

#95 Post autor: 3nt.Er » 22 lut 2007, o 12:56

20:30 dobro pora ciekawe wto bydzie za strom placiol TVP
a co mo TVP do nSport ?

ludzie... jakby nie było to do wos bydzie źle...

1. Pora meczy jest bardzo dobra (18.30 - 90% kibiców napewno nie pracuje w tych godzinach)
2. Terminarz jest znany na tydzień przed początkime miesiąca i z dużym wyprzedzeniem do konkretnego dnia meczu, więc można sobie plan ułożyć tak by być na nim...
3. mecz z Polonią "sponsoruje" TVP, więc to ona wymaga "co jak i kiedy"
4. mecz w pucharze sponsoruje nSport, jak wyżej

Na 4 mecze aż 2 mamy w TV. Wiecie co to znaczy dla naszych sponsorów? potencjalnych sponsorów? dla PR-u społki?

mom taka prośba do wos wszystkich: "jak Ci coś nie pasuje to przyłaź wtedy kiedy Ci się podoba"... nie szczymia poje.... ludzi....... :roll:
Königshütte / Oberschlesien

tataR1970
Kontakt:

#96 Post autor: tataR1970 » 22 lut 2007, o 14:40

Nasze życie jest niebieskie?
Ja, ale nie w poniedziałek, bo jestech zmęczony po robocie, nie w środa bo ciotka Hyjdla mo urodziny, nie w piątek bo chciełech sie grila zrobić, no ewenetualnie w sobota moga przyjś.
A może ten som mecz powinni grać trz razy coby kożdy się dopasowoł.
Ja ale nie za 15 pln, bo mi na browar braknie, albo na dupne ciuchy do szpanowania.
Już nie wiadomo, fto jes do kogo. Kibic do klubu czy klub do kibica.
Skończcie marudzić, bo się dźwigo.
Zamiast wydziwiać, trza się wzajemnie mobilizować, coby podwyżka nie odbiła się na frekwencji.
Droższe bilety i obecność to przeca osobisty wkład awans.
Jeśli nie chcemy być przeciętniakiem w OE, trzeba przeobrazić RUCH w pełni profesjonalny klub.
Jo wierza, że tak po mału się staje, choć odbijo się to po mojej kieszeni.
Wszyscy chcieliby nowy piynkny stadion, profesjonalno szkółka modych.
Jak przyciągnąć bogatych sponsorów, kiedy fanatyczni kibice nie chcom własnym kosztem trocha pomóc.

Awatar użytkownika
ch-R

#97 Post autor: ch-R » 22 lut 2007, o 14:42

tataR1970 pisze:Nasze życie jest niebieskie?
Ja, ale nie w poniedziałek, bo jestech zmęczony po robocie, nie w środa bo ciotka Hyjdla mo urodziny, nie w piątek bo chciełech sie grila zrobić, no ewenetualnie w sobota moga przyjś.
A może ten som mecz powinni grać trz razy coby kożdy się dopasowoł.
Ja ale nie za 15 pln, bo mi na browar braknie, albo na dupne ciuchy do szpanowania.
Już nie wiadomo, fto jes do kogo. Kibic do klubu czy klub do kibica.
Skończcie marudzić, bo się dźwigo.
Zamiast wydziwiać, trza się wzajemnie mobilizować, coby podwyżka nie odbiła się na frekwencji.
Droższe bilety i obecność to przeca osobisty wkład awans.
Jeśli nie chcemy być przeciętniakiem w OE, trzeba przeobrazić Ruch w pełni profesjonalny klub.
Jo wierza, że tak po mału się staje, choć odbijo się to po mojej kieszeni.
Wszyscy chcieliby nowy piynkny stadion, profesjonalno szkółka modych.
Jak przyciągnąć bogatych sponsorów, kiedy fanatyczni kibice nie chcom własnym kosztem trocha pomóc.
He he calkiem zes to fajnie ujol :lol:
Calo prowda !!!!

Panewniki
Kontakt:

#98 Post autor: Panewniki » 22 lut 2007, o 17:18

"Niebiescy" w sobotę, 3 marca rozegrają ostatni sparing przed wznowieniem ligowych rozgrywek, a ich rywalem będzie Piast Gliwice. Wiosnę chorzowianie zainaugurują w piątek, 9 marca o godzinie 19:30, a ich pierwszym przeciwnikiem będzie Górnik Polkowice. Po dobrze przepracowanej zimie wszyscy w Chorzowie oczekują obfitych plonów, przy Cichej zapowiada się zatem ciekawa runda, miejmy nadzieję zwieńczona osiągnieciem obranego celu, czyli powrotem w szeregi ekstraklasy!
To kery wkoncu :evil:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#99 Post autor: L_M » 22 lut 2007, o 17:45

Panewniki pisze:
"Niebiescy" w sobotę, 3 marca rozegrają ostatni sparing przed wznowieniem ligowych rozgrywek, a ich rywalem będzie Piast Gliwice. Wiosnę chorzowianie zainaugurują w piątek, 9 marca o godzinie 19:30, a ich pierwszym przeciwnikiem będzie Górnik Polkowice. Po dobrze przepracowanej zimie wszyscy w Chorzowie oczekują obfitych plonów, przy Cichej zapowiada się zatem ciekawa runda, miejmy nadzieję zwieńczona osiągnieciem obranego celu, czyli powrotem w szeregi ekstraklasy!
To kery wkoncu :evil:
to byla literowka, juz poprawiona. 18;30 jest mecz

SODA's
Kontakt:

#100 Post autor: SODA's » 22 lut 2007, o 20:09

jak dla mnie poniedzialek ...pi***ole
RUCH Chorzów Polska

COBRA

#101 Post autor: COBRA » 22 lut 2007, o 20:25

Poroniony pomysl z tymi poniedzialkami do tego drozsze bilety, frekwencja na bank bedzie super :roll:

Panewniki
Kontakt:

#102 Post autor: Panewniki » 22 lut 2007, o 20:58

Zwracam honoR Lukas :wink:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

staRvin
Kontakt:

#103 Post autor: staRvin » 23 lut 2007, o 01:24

narzekocie choby stare omy... zawsze jednymu termin bydzie pasowol i drugiymu ni...jakos sie trzeba zorganizowac :P

ishateR

#104 Post autor: ishateR » 23 lut 2007, o 02:18

starvin pisze:narzekocie choby stare omy... zawsze jednymu termin bydzie pasowol i drugiymu ni...jakos sie trzeba zorganizowac :P
no ja bo Ty do budy nie lazisz to Ci to zwiso :lol: :lol: :lol: 8)

gizm
Kontakt:

#105 Post autor: gizm » 23 lut 2007, o 06:58

3nt.Er pisze:
20:30 dobro pora ciekawe wto bydzie za strom placiol TVP
a co mo TVP do nSport ?

mom taka prośba do wos wszystkich: "jak Ci coś nie pasuje to przyłaź wtedy kiedy Ci się podoba"... nie szczymia poje.... ludzi....... :roll:
nic zech niy pisol o nSport ino o Sztromie o prond mi szlo , caly szpil pszi pelnym oswietleniu no ja jo zech zapomniol ze my juz dlugow niy momy nawet choby niywiem wiela ludzi by psziszlo na tyn szpil to i tak na rechnung niy styknie i zas bydzie placz o kasa

a ciebie sie dobrze godo jak na miejscu miyszkosz a som ludzie co zdaleka jadom na szpil jo mom ino 1200km i zech se tak urlop zaplanowol zeby na 3 szpile isc a teroz niych jeszcze szpil ze Syfowcvym we Nidziela o 20:30 zrobiom i na ani 1 szpilu niy byda
wtyj rudzie

ODPOWIEDZ