PREZENTACJA
-
- Kontakt:
- bara2
- Kontakt:
- Rolik
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A ile oficjalnie było wejściówek w zeszłym roku?
Wam sie wydaje że klub nam pod górke robi? To weźcie pod uwage że na Jagielloni też było oficjalnie 7500 biletów. Bo na tyle jest stadion dopuszczony, to samo z halą. Więc darujcie sobie takie teksty jak nie potraficie zrozumieć spraw poruszanych od dawien dawna. Mój chomik, jakbym go miał, by to zrozumiał :roll:
Wam sie wydaje że klub nam pod górke robi? To weźcie pod uwage że na Jagielloni też było oficjalnie 7500 biletów. Bo na tyle jest stadion dopuszczony, to samo z halą. Więc darujcie sobie takie teksty jak nie potraficie zrozumieć spraw poruszanych od dawien dawna. Mój chomik, jakbym go miał, by to zrozumiał :roll:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:brawa:spyru pisze:A ile oficjalnie było wejściówek w zeszłym roku?
bydzie liczenie i tyn 901 juz nie wejdzie :smiech2:
jo wom godom - bydzie 3tys. 8)
- 19r20
- Kontakt:
czysty kretynizm
to co robi klub - podwyżka cen biletów o 50% - ograniczenia na prezentacji - płatne sparingi
gdyby miało być oficjalnie 900 to po co te zaproszenia?
tak to działanie dla kibica i tylko z myślą o kibicach
tym którzy tam myślą gratuluję poczucia chumoru...
to co robi klub - podwyżka cen biletów o 50% - ograniczenia na prezentacji - płatne sparingi
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja bym do tego jeszcze dodal sparingi o ktorych sie nie informuje19r20 pisze:czysty kretynizm
po co jakies durne ograniczenia, skoro mam nadzieje wszyscy wejda i skoro poprzednimi razami bylo za***iscie o nie bylo zadnych zaklocen :?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie jestem organizatorem prezentacji i nie mogę się w ich imieniu wypowiadać ale powiem cos od siebieRaul® pisze:po co jakies durne ograniczenia
po pierwsze hala morisu ma swoje ograniczenia i jak przyjdzie 3000 ludzi to będzie problem, a po prezentacji może być larmo czemu tyle ludzi wpuścili!
po drugie organizator musi imprezy na ponad 900 osób zgłaszac w procedurze imprez masowych (kto pokryje koszt samej ochrony?)
nam - kibicom - jest fajnie pisać na kompie siedząc na du*** i podnosić głos że tacy źli i tacy niedobrzy są ci ORGANIZATORZY - a myslenie nie boli - czy naprawde każdy myśli że w klubie robią nam pod górkę?
czy w klubie mają w du*** kibiców?
fajnie że coraz więcej kibiców jest zainteresowanych bo to znaczy że robota tych wszystkich odpowiedzialnych za to ludzi w klubie przynos efekty
jak nam pojdzie dobrze i do meczu z polonia czy sosnowcem bedziemy nr1 w tabeli to hipotettycznie rzecz biorąc na te mecze bedzie 20 tyś chętnych i co? wejdzie 12 tyś a reszta odejdzie z kwitkiem - i co znowu bedą pretensje? dlaczego nie wpuszczą 20 tyś? pomyślcie, są jakieś ograniczenia których nie da się obejść!
a jak bedzie jakaś nie daj Boże kara to kto beknie? ty? nie, tylko klub
czasami trzeba dwa razy pomyśleć zanim coś sie napisze
nigdy nie jest za późno
Ja rozumie Zarząd Klubu. Muszą godzić różne strony i podejmować mądre decyzje. CEL JEST JASNY !!! Mnie zaczyna powoli wkurzać co innego. Ruch się robi powoli klub (nikogo nie obrażając) dla bezrobotnych i wagarowiczów. Już na jesień, trzeba było się zwalniać z roboty, żeby kupić bilety. Niby jest sprzedaż przez internet karnetów, ale bez wizyty w sekretariacie i tak się nie obedzie. Muszą szefowie klubu pomyśleć nad dystrybucją wejściówek. Jak dla mnie bilety powinny być do kupienia np. na stacjach bęzynowych, na AKSie i np. w AUCHAN - Mikołów. Im łatwiej, tym lepiej. Jak bym miał taką "Żabkę" to bym się cieszył, bo jak przyjdzie gość po bilet, to weźmie też fajki albo browara. Czy sie myle?
-
- Kontakt:
pol roku tem była prowadzona przedsprzedaż biletów dzień wcześniej w kasach na stadioniescanerboy pisze:Ja rozumie Zarząd Klubu. Muszą godzić różne strony i podejmować mądre decyzje. CEL JEST JASNY !!! Mnie zaczyna powoli wkurzać co innego. Ruch się robi powoli klub (nikogo nie obrażając) dla bezrobotnych i wagarowiczów. Już na jesień, trzeba było się zwalniać z roboty, żeby kupić bilety. Niby jest sprzedaż przez internet karnetów, ale bez wizyty w sekretariacie i tak się nie obedzie. Muszą szefowie klubu pomyśleć nad dystrybucją wejściówek. Jak dla mnie bilety powinny być do kupienia np. na stacjach bęzynowych, na AKSie i np. w AUCHAN - Mikołów. Im łatwiej, tym lepiej. Jak bym miał taką "Żabkę" to bym się cieszył, bo jak przyjdzie gość po bilet, to weźmie też fajki albo browara. Czy sie myle?
miała ruszyć też sprzedaż w wybranych punktach w Chorzowie i miastach ościennych, ale nie było czasu na dogranie szczegółów - mam nadzieję że w tej rundzie uda się to w końcu wprowadzić i będzie można kupić bilety na mecz nie tylko na Cichej
nigdy nie jest za późno
- L.G
- Kontakt:
Arcio ! Bravo !
Ale dej sie spokoj. Bo i tak niy dotrze. Łoni z jedny strony bydom pi***olić o marce, a zdrugi niy umiom zrozumieć, że na całym świecie marka kosztuje. W takich momyntach to im sie zaś marzy "rogalik trade mark" i totalne gówno z tym wiążące się.
Jo jest bardzo ciekawy czy te "biydoki" i wieczne szkamroły łażą w najtanszych ciuchach, mają nojbardzi obciachowe, tandetne komórki, kurzą nojgorsze cygarety i z laską idą do nojtonszy mordowni. Pewno niy ale "kochany" klub mo mieć jakość Johny Walkera i kosztować jak jabol.
Jo jest na przikład dumny z tego, że Ruch jako jedyny klub w Polsce mo płatne sparingi i ze na te sparingi wszyske bilety sie sprzedały.
A jak kogoś to boli zawsze może zostać dospelem, tfu
Ale dej sie spokoj. Bo i tak niy dotrze. Łoni z jedny strony bydom pi***olić o marce, a zdrugi niy umiom zrozumieć, że na całym świecie marka kosztuje. W takich momyntach to im sie zaś marzy "rogalik trade mark" i totalne gówno z tym wiążące się.
Jo jest bardzo ciekawy czy te "biydoki" i wieczne szkamroły łażą w najtanszych ciuchach, mają nojbardzi obciachowe, tandetne komórki, kurzą nojgorsze cygarety i z laską idą do nojtonszy mordowni. Pewno niy ale "kochany" klub mo mieć jakość Johny Walkera i kosztować jak jabol.
Jo jest na przikład dumny z tego, że Ruch jako jedyny klub w Polsce mo płatne sparingi i ze na te sparingi wszyske bilety sie sprzedały.
A jak kogoś to boli zawsze może zostać dospelem, tfu
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
Mnie też wkurzają te ciągłe narzekania na zarząd. W Ruch wreszcie zaangażowali się ludzie, którym na tym lubie zależy, a nie jakieś dawne aparatczyki PZPR, które po odejściu partii nieboszczki nie miały co zrobić ze swoim nędznym zyciem. I trzeba to docenić. Wiadomo, że docelowo klub musi być normalnie funkcjonującym przedsiębiorstwem przynoszącym zyski. I jako kibic godzę się na kupowanie towaru, który mnie interesuje - czyli np. możliwości oglądania meczu czy prezentacji drużyny- za rynkową cenę. Jeżeli nie będzie mnie stać - trudno, z bólem, ale odpuszczę. Nie będę przecież domagał sie od Klimka, żeby mi fundował przyjemne spędzenie wolnego czasu.
Pewnie, że obecny zarząd popełnia błędy, jak każdy, kto coś robi. Trzeba na nie zwracać uwagę, ale z kulturą. W końcu po wielu latachmożemypowiedzieć, ze zarówno kibicom jak i władzom klubu chodzi o to samo - od obro KS Ruch Chorzów.
Pewnie, że obecny zarząd popełnia błędy, jak każdy, kto coś robi. Trzeba na nie zwracać uwagę, ale z kulturą. W końcu po wielu latachmożemypowiedzieć, ze zarówno kibicom jak i władzom klubu chodzi o to samo - od obro KS Ruch Chorzów.
- SzaRlin
- Kontakt:
Ale to nawet nie leży w kwestii klubu! Owszem, może wyjść tako inicjatywa, ale popatrz: Jedzie taki właściciel załóżmy żabki w Kochłowicach (:D) na rynku, kaj wszyscy za Ruchem itdscanerboy pisze:Ja rozumie Zarząd Klubu. Muszą godzić różne strony i podejmować mądre decyzje. CEL JEST JASNY !!! Mnie zaczyna powoli wkurzać co innego. Ruch się robi powoli klub (nikogo nie obrażając) dla bezrobotnych i wagarowiczów. Już na jesień, trzeba było się zwalniać z roboty, żeby kupić bilety. Niby jest sprzedaż przez internet karnetów, ale bez wizyty w sekretariacie i tak się nie obedzie. Muszą szefowie klubu pomyśleć nad dystrybucją wejściówek. Jak dla mnie bilety powinny być do kupienia np. na stacjach bęzynowych, na AKSie i np. w AUCHAN - Mikołów. Im łatwiej, tym lepiej. Jak bym miał taką "Żabkę" to bym się cieszył, bo jak przyjdzie gość po bilet, to weźmie też fajki albo browara. Czy sie myle?

Jakbych jo był takim właścicielem, to włąsnie tak postępuja co szpil!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]