Wyjściowa 11
-
- Kontakt:
1.Mioduszewski - z wielką trudnością ale jednak on
2.Makuch - tu bezapelacyjnie
3.Baran - jak wyżej
4.Klaczka - myślę że jednak on bo Adamski i Jikija jakoś mnie nie przekonali po sparingach.
5.Nykiel - myślę że wygryzie Ose z pierwszej 11
6.Grzyb -
7.Pulkowski - robi to co do niego należy
8.Bonk - za swoje długie dokładne podania
9.Sokołowski - Super Sokół i tyle w obwodzie jest jeszcze Pepe
10.Łudziński
11.Jezierski - w obu przypadkach panuje wielkie bogactwo ale myślę że jednak tak to będzie wyglądało
2.Makuch - tu bezapelacyjnie
3.Baran - jak wyżej
4.Klaczka - myślę że jednak on bo Adamski i Jikija jakoś mnie nie przekonali po sparingach.
5.Nykiel - myślę że wygryzie Ose z pierwszej 11
6.Grzyb -
7.Pulkowski - robi to co do niego należy
8.Bonk - za swoje długie dokładne podania
9.Sokołowski - Super Sokół i tyle w obwodzie jest jeszcze Pepe
10.Łudziński
11.Jezierski - w obu przypadkach panuje wielkie bogactwo ale myślę że jednak tak to będzie wyglądało
- radzion
- Kontakt:
no to i jo sie zabawia, bo na te typy mozna tylko i wylacznie patzrec w charakterze zabawy bo decyzja nalezy do szkoleniowcow
gdyby o mnie chodzilo i biorAC tylko pod uwage nazwiska, historie gry itd (bo o obecnej formie a to przeciez ma decydujacy wplyw na gre nie mohge sie wypowiedziec ani ja ani nikt inny
no wiec moja jedenastka wygladala by tak"
BRAMKARZ
1. ROBERT MIODUSZEWSKI ( 12. SEBASTIAN NOWAK)
OBRONA
2. MARCIN MAKUCH (KRZYSZTOF NYKIEL)
3. GRZEGORZ BARAN
4. MARCIN KLACZKA
5. ARIEL JAKUBOWSKI (MICHAŁ OSINSKI)
POMOC:
6. TOMASZ SOKOLOWSKI
7. MICHAŁ PULKOWSKI (GRZEGORZ BONK)
8. MAMIA JIKIA (DARIUSZ GĘSIOR??)
9. WOJCIECH GRZYB
ATAK:
10. REMIGIUSZ JEZIERSKI (PIOTR ĆWIELONG)
11. GRAZVYDAS MIKULENAS (PRZEMYSŁAW ŁUDZIŃSKI)
a sa jeszcze do tego Adamski, młodzi Brzozowski, i Ecik, do tego jak wielu ich okresla wielka nadzieja Sadlok i Haftkowski, w bramce jeszcze Perdijic,
oj, kto by pomyslol jeszcze z rok temu ze bedziemy mieli tako paka! Wlecial teroz mo wielki wielki bol glowy, chyba pierwszy roz od niepamietnych czasow momy az nadmiar bogactwa, i nawet nie dej Boze gdyby przydarzyly sie jakies kontuzje to i tak na kozdo pozycja momy bardzo wartosciowych zmiennikow ktorzy moga rowniez pociagnac gra
gdyby o mnie chodzilo i biorAC tylko pod uwage nazwiska, historie gry itd (bo o obecnej formie a to przeciez ma decydujacy wplyw na gre nie mohge sie wypowiedziec ani ja ani nikt inny
no wiec moja jedenastka wygladala by tak"
BRAMKARZ
1. ROBERT MIODUSZEWSKI ( 12. SEBASTIAN NOWAK)
OBRONA
2. MARCIN MAKUCH (KRZYSZTOF NYKIEL)
3. GRZEGORZ BARAN
4. MARCIN KLACZKA
5. ARIEL JAKUBOWSKI (MICHAŁ OSINSKI)
POMOC:
6. TOMASZ SOKOLOWSKI
7. MICHAŁ PULKOWSKI (GRZEGORZ BONK)
8. MAMIA JIKIA (DARIUSZ GĘSIOR??)
9. WOJCIECH GRZYB
ATAK:
10. REMIGIUSZ JEZIERSKI (PIOTR ĆWIELONG)
11. GRAZVYDAS MIKULENAS (PRZEMYSŁAW ŁUDZIŃSKI)
a sa jeszcze do tego Adamski, młodzi Brzozowski, i Ecik, do tego jak wielu ich okresla wielka nadzieja Sadlok i Haftkowski, w bramce jeszcze Perdijic,
oj, kto by pomyslol jeszcze z rok temu ze bedziemy mieli tako paka! Wlecial teroz mo wielki wielki bol glowy, chyba pierwszy roz od niepamietnych czasow momy az nadmiar bogactwa, i nawet nie dej Boze gdyby przydarzyly sie jakies kontuzje to i tak na kozdo pozycja momy bardzo wartosciowych zmiennikow ktorzy moga rowniez pociagnac gra
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jasnegerhat pisze:Pozostali nie grali od listopada 2006Harpo pisze:Co Wy tak z tym Gesiorem...? Chop nie gral od pazdziernika 2006, a stawiacie go na pewniaka :shock:![]()

Zreszta, sam mowil, ze "nie wie na co go stac" ,ze "sprobuje" (nawet do Grecji nie pojechal)-ano, zobaczymy. Dla mnie pewniakiem nie jest.
jak do mie i kożdego z nos tako ilość chopów do grania ino cieszy. Ino sie trocha obawiom
o sytuacja w szatni. na jesień wszyscy godali że atmosfera jest fest, a wtoś z mocnym nazwiskiem i nie gorszymi
umiejętnościami musi się siednąć na ławie , abo na trybunie bo 25 chopa oroz grać nie bydzie. A to może być
początek frustracji , a od tego do haji niewiela trzeba.
obych się mylił........
o sytuacja w szatni. na jesień wszyscy godali że atmosfera jest fest, a wtoś z mocnym nazwiskiem i nie gorszymi
umiejętnościami musi się siednąć na ławie , abo na trybunie bo 25 chopa oroz grać nie bydzie. A to może być
obych się mylił........
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a jo powiem tak sklad sie ustalo z tych zawodnikow w jakiej sa w danym czasie w formie a moze zagrac kozdy z szerokiej kadRy.A na papierze to wyglado tak
1 Robert Mioduszewski
2Grzegorz Baran
3Krzysztof Nykiel/Marcin Makuch
4Ariel Jakubowski
5Wojciech Grzyb
6Mamia Jikija
7Michał Pulkowski
8Tomasz Sokołowski
9Piotr Ćwielong/Grażvydas Mikulenas
10Przemysław Łudziński
11Remigiusz Jezierski/Michał Haftkowski

1 Robert Mioduszewski
2Grzegorz Baran
3Krzysztof Nykiel/Marcin Makuch
4Ariel Jakubowski
5Wojciech Grzyb
6Mamia Jikija
7Michał Pulkowski
8Tomasz Sokołowski
9Piotr Ćwielong/Grażvydas Mikulenas
10Przemysław Łudziński
11Remigiusz Jezierski/Michał Haftkowski
Ja od tygo jest tRener aby decydowol fto jest w lepszyj foRmie a fto ni.GRajki muszom zRozumiec liczy sie awans a nie jakies gwiazdoRstwo :? :? SzeRoko kadRa tyz sie pRzydaje jak ftos nabawi sie kontuzji i cza miec kogos w RezeRwie i dotego na tym samym poziomie spoRtowym.A my soum po to na tym foRum by im to pRzypominac bo liczy sie w koncu jedno awans i niech sie ciesza ze gRajom dla tak wielkiego klubu jakim jest RUCH boto legenda bes konca a 14 majstrow zobowiazuje aby gRac i podchodzic do swoich obowiazkow pRofesjonalnie.Reszta sama pRzidzie tak jak my tyz jestesmy 12 zawodnikiem i motoRem tyj dRuzyny.PozdRowiom calo kadRa z tego miejsca dejcie z siebie wszystko gRejcie dla nos jak za downych lot kiedy o Ruchu mowili wszyscy teRoz niech paczom na niebiesko sila i na piekny fussballblue-olo pisze:na jesień wszyscy godali że atmosfera jest fest, a wtoś z mocnym nazwiskiem i nie gorszymi

-
- Kontakt:
Empisek - zgadzom sie z Tobom w 100% tyla że MY o tym wiemy, a te co niektóre grajkimogom miec to gleboko w .....
juz widza takiego jednego w Noszej kadrze kery dlugo ustalol z zarzadem wiela kasy wplynie na jegokonto, no ale coz pozory czasem mylą winc łobejrzymy jak liga WKOŃCU ruszy:)
Mój skład:
Mioduszewski
Osiński, Klaczka, Baran,Jakubowski
Bonk, Grzyb, Pulkowski, Sokołowski
Ćwielong, Łudziński (kolejność w poszczególnych strefach przypadkowa)
Ławka:
Nowak
Makuch, Nykiel
Domżalski, Jikia, Brzozowski
Mikulenas
Trener: ....Marek Wleciałowski!

Mój skład:
Mioduszewski
Osiński, Klaczka, Baran,Jakubowski
Bonk, Grzyb, Pulkowski, Sokołowski
Ćwielong, Łudziński (kolejność w poszczególnych strefach przypadkowa)
Ławka:
Nowak
Makuch, Nykiel
Domżalski, Jikia, Brzozowski
Mikulenas
Trener: ....Marek Wleciałowski!

- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: