Uwagi ( propozycje) do moderatorów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
FredyKruger
Kontakt:

#406 Post autor: FredyKruger » 27 sty 2007, o 20:20

Lukas Michalski pisze:
FredyKruger pisze:
19dżony R lancz20 pisze:Taki gupi pomysł ale może by zrobic tak: dac słówko po ślonsku i obok trza by je było przetłumaczyć... :lol: goście zza Brynicy mieli by problem...jaki i fani Britney :D
Ruch Chorzów ma kibiców w całej Polsce, europie a może i swiecie, zatem trudno wymagać zeby wszyscy znali gware ślaską!
Poza tym uważam ze nie może być tak ze jezeli ktoś ma odmienne zdanie w temacie Ruchu od razu ma banowanego nicka. Wyglada to tak jak by kibice Ruchu bali sie krytyki, a moim zdaniem to jest chore.

ps powyzsze daje pod rozwage i adminowi i jego moderatorom. Rozróżniajcie świrowanie od krytyki, chyba ze to forum ma dzialać na zasadzie towarzystwa wzajemnej adoracji.

pozdrawiam
26 dni na forum i wnioski o banowaniu za poglady? :shock: przypomnij mi taka sytuacje jesli mozesz
Nie 26 dni tylko znacznie dłuzej :lol: Zrobiłem sobie nowego nicka i po sprawie :wink:, zatem dalsze dywagacje w przedmiotowej sprawie uważam za nie celowe. :wink:

pzdr

FredyKruger
Kontakt:

#407 Post autor: FredyKruger » 27 sty 2007, o 20:30

19dżony R lancz20 pisze:
FredyKruger pisze:
19dżony R lancz20 pisze:Taki gupi pomysł ale może by zrobic tak: dac słówko po ślonsku i obok trza by je było przetłumaczyć... :lol: goście zza Brynicy mieli by problem...jaki i fani Britney :D
Ruch Chorzów ma kibiców w całej Polsce, europie a może i swiecie, zatem trudno wymagać zeby wszyscy znali gware ślaską!
Poza tym uważam ze nie może być tak ze jezeli ktoś ma odmienne zdanie w temacie Ruchu od razu ma banowanego nicka. Wyglada to tak jak by kibice Ruchu bali sie krytyki, a moim zdaniem to jest chore.

ps powyzsze daje pod rozwage i adminowi i jego moderatorom. Rozróżniajcie świrowanie od krytyki, chyba ze to forum ma dzialać na zasadzie towarzystwa wzajemnej adoracji.

pozdrawiam
Chopie jo niy godoł na poważnie :lol: sie niy sztresuj :wink: " W antryju na byfyju stoi szolka tyju" to chyba kożdy zno nawet gorole... :D To by sie i tak nie przyjeło u szanownych adminów bo tak jak godosz Ruch mo kibicow w całej Polsce.
Siem nie stresuja :lol: :lol:
Z tym < w antryju na byfyju ....> to mosz racja to oklepany zwrot znany w całej Polsce :lol:, ale juz taki zwrot jak - sjedź mi z pukla, a na rzici brymzuj, to juz żaden gorol nie przetłumaczy :lol: :lol: :lol: 8)

pozdro :wink:

Łysy88
Kontakt:

#408 Post autor: Łysy88 » 3 lut 2007, o 17:10

przykleic moj nowy temat o autokarze w dziale "kibice"
temat ktos przyklil ale zas jest na dole :roll:
prosza o ponowne przyklejenie
[img]http://i13.tinypic.com/42uorp5.jpg[/img]
[img]http://img207.imageshack.us/img207/9476/headcrushonsideway1.gif[/img]

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#409 Post autor: Goscioo » 4 lut 2007, o 13:29

Witaj Goscioo,

Otrzymałeś nową Prywatną Wiadomość na Twoje konto na "Ruch Chorzów Forum" i prosiłeś by Ciebie o tym powiadomiono. Możesz zobaczyć nową wiadomość klikając na poniższy odnośnik:

dostalem dzis na maila ze mom nowa wiadomosc ... wlaza a tam pusto
juz mi sie tak 2 roz ostatnio zdazylo, mogby to ktos jakos sprawdzic

DjMaciar
Kontakt:

#410 Post autor: DjMaciar » 7 lut 2007, o 09:46

Zrobcie cos z tym ciulem co te linki sam wciepuje bo jo colkie rano dziennie ino wpisuja co by tego nie lotwierac zamiast
czytac forum cza by to jak najszybciej kasowac niestety rano to tu ruchu w interesie nie ma i nie ma kto tego powyciepowac
a mie nikt nie sucho
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#411 Post autor: west72 » 7 lut 2007, o 10:57

-=AtoM-[D]=- pisze:
Goscioo pisze:Witaj Goscioo,

Otrzymałeś nową Prywatną Wiadomość na Twoje konto na "Ruch Chorzów Forum" i prosiłeś by Ciebie o tym powiadomiono. Możesz zobaczyć nową wiadomość klikając na poniższy odnośnik:

Tez tak juz raz mialem. Przypuszczam tak sie dzieje, jak ktos napisal Ci PW a potem ja sam skasowal, bo sprawa sie zalatiwla albo sie rozmyslil...
U mnie to samo!
Pozdrawiom!
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#412 Post autor: gerhat » 7 lut 2007, o 13:30

west72 pisze:
-=AtoM-[D]=- pisze:
Goscioo pisze:Witaj Goscioo,

Tez tak juz raz mialem. Przypuszczam tak sie dzieje, jak ktos napisal Ci PW a potem ja sam skasowal, bo sprawa sie zalatiwla albo sie rozmyslil...
U mnie to samo!
Pozdrawiom!
a nie jest to przypadkiem pochodna tego wirusowego spamu?
skoro spam może automatycznie się logowac i zakładac posty to jako zalogowany uzytkownik moze chyba też wysyłac jakieś niewidzialne gówna na PW

Gość

#413 Post autor: Gość » 8 lut 2007, o 07:41

Ze wzgledu na to ze ktos od dluzszego czasu loguje sie na moim koncie, prosze o jego jak najszybsze usuniecie.
PozdRo

badaś

#414 Post autor: badaś » 9 lut 2007, o 23:05

Dało by sie przeciepnonć tyn wątek http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewto ... 422#220422
podług propozycji Goscioo i moi do :"A po meczu.."?
Chwilowo ,co by nazbiyrać wiyncy podpisów.

Stary kibic

#415 Post autor: Stary kibic » 10 lut 2007, o 23:47

Dlaczego nikt nie zrobi porzadku z tymi co wprowadzaja idiotyczne posty z wirusami.
Druga sprawa ta prywatna wiadomosc. Czy to tez nie jest cos z wirusem? Po otworzeniu tej wiadomosci (pustej) WCIAGLEM SOBIE WIRUSA:!!!

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#416 Post autor: L-o » 11 lut 2007, o 12:47

Możeby tak przy rejestracji dać jakieś pytanie np. "Czy potwierdzosz rejestracja?" i tak cza zaznaczyc Ja albo NIY i tyle...

maRtol

#417 Post autor: maRtol » 11 lut 2007, o 13:04

a moze by tak zrobic cos takiego ze przy rejestracji trzeba podac e maila na ktory przychodzi link w celu dokonczenia rejestracji
cos podobnego jest chyba na allegro i tak samo ma czy mial na forum Widzew

Elmer
Kontakt:

#418 Post autor: Elmer » 12 lut 2007, o 19:26

PeterHarder wrzucił linki w temacie śmieszne gry... Problem w tym, że są to jego jedyne dwa posty i nie wiem czy nie ma tam wirusów. Ja nie mam zamiaru tego sprawdzać, więc dla bezpieczeństwa lepiej to wywalić.

EDIT [-=AtoM-[D]=-]: posty wywalone, dzieki za uwage
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

BWOrnlu
Kontakt:

#419 Post autor: BWOrnlu » 14 lut 2007, o 21:23

może jakiś ban do: Fred -----1920-----

Awatar użytkownika
Rolik
Kontakt:

#420 Post autor: Rolik » 14 lut 2007, o 22:23

-=AtoM-[D]=- pisze:
BWOrnlu pisze:może jakiś ban do: Fred -----1920-----
Moze jakies konkretne argumenty?
Feler w tym ze kakretnych niy ma :roll: