I jeszcze godali że rozwiążom kontrakt z Wierzchowskim... 8)salas pisze:borys mo is do Sosnowca godali na tvp3!
Zimowe Transfery...
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie wierza w niego nic a nic.wojtas 81 pisze:Mioduszewski jest napewno na dzien dzisiejszy lepszy, ale Wieszchowski gdyby popracowal z Kolodzieczykiem to kto wie, moze bylaby perspektywa?
Jest bardzo podatny na kontuzje.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
-
- Kontakt:
Ja widze że tu sie medyczny temat robi o podatności na urazy piłkarzyHBSiwy pisze:<b>Nie wierza w niego nic a nic.wojtas 81 pisze:Mioduszewski jest napewno na dzien dzisiejszy lepszy, ale Wieszchowski gdyby popracowal z Kolodzieczykiem to kto wie, moze bylaby perspektywa?
Jest bardzo podatny na kontuzje.</b>

Wydaje mi sie że w porównaniu do innych zespołów Ruch wzłomcnił się podobnie do
rwalów o awans :Jagielonia, Zagłębie Hydrobodowa już nie? to może Polonia Bytom

- Simone
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Tez mam takie wrazenie, wiadomo ze idealem bylby drugi obronca klasy Barana, o co bardzo ciezko. Ale przydaliby sie chociaz solidni zmiennicy dal Barana i Klaczki, Adamski niepewny, Jikii jakos nie widze na srodku obrony. Dlatego nie rozumie czemu wypozyczamy BalulaSimone pisze: Bede sie upieral ze potrzebujemy srodkowego obroncy
Mioduszewski to by bylo cos
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Simone pisze:Do wziecia z Hydrobudowy jest rzekomo wielce utalentowany srodkowy obronca 22 letni Piotr Klepczarek
Jezeli tak jest w istocie to mogliby nasi dzialacze o niego powalczyc Mysle ze warto
Bede sie upieral ze potrzebujemy srodkowego obroncy
NIESTETY ALE:.."We wtorek drugoligowa Polonia Warszawa pozyskała dwóch nowych graczy - Krzysztofa Michalskiego, który związał się półtorarocznym kontraktem oraz Piotra Klepczarka II, który podpisał półroczną umowę."
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
Balula wypożyczono bo mioł on rozmowa z Wleciałem i trener mu pedzioł że mo sie szukoć klubu bo na wiosna napewno miejsca w składzie nie bydzie mioł tyż tego nie rozumia no ale trudno sie godawolfik pisze:Tez mam takie wrazenie, wiadomo ze idealem bylby drugi obronca klasy Barana, o co bardzo ciezko. Ale przydaliby sie chociaz solidni zmiennicy dal Barana i Klaczki, Adamski niepewny, Jikii jakos nie widze na srodku obrony. Dlatego nie rozumie czemu wypozyczamy BalulaSimone pisze: Bede sie upieral ze potrzebujemy srodkowego obroncy
Mioduszewski to by bylo cos
UN'08
-
- Kontakt:
Z tą różnicą, że Kulawik miał podpisany kontrakt, a Gęsior nie podpisze dopóki nie będzie w stanie zagwarantować, że jest w 100% zdrowy.
Dziwią mnie takie posty, ale cóż. Ciekawe kto pierwszy będzie wychwalał Gęsiora jak zdobędzie ważnego gola wiosną. To samo było z Sokołem...
Dziwią mnie takie posty, ale cóż. Ciekawe kto pierwszy będzie wychwalał Gęsiora jak zdobędzie ważnego gola wiosną. To samo było z Sokołem...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).