to jest PP 13/14.03 Ruch - Dyskobolia Grodzisk Wlkp to tyz niy liczcie ze bydzie wiyncyj
na tyn szpil 17/18.03 Ruch - Polonia Warszawa pszidzie napewno duzo ludzi a szczegolnie ci co na tych piyrwszych niy byli

gizm pisze:na szpilu 10/11.03 Ruch - Górnik Polkowice jak bydzie 5tys ludzi to bydzie duzo
to jest PP 13/14.03 Ruch - Dyskobolia Grodzisk Wlkp to tyz niy liczcie ze bydzie wiyncyj
na tyn szpil 17/18.03 Ruch - Polonia Warszawa pszidzie napewno duzo ludzi a szczegolnie ci co na tych piyrwszych niy byli
a sam prorokujesz liczbe widzówjeszcze sie nawet sezon niy zaczol a wy juz wiecie wiela ludzi bydzie lajzic na szpile
A jo mom akurat inne wizje, zupelnie odwrotne . Trocha mnie to denerwuje juz zaczynocie liczyc , ludzie mniej uzywek a na bilet nazbierocie!!!!gizm pisze:na szpilu 10/11.03 Ruch - Górnik Polkowice jak bydzie 5tys ludzi to bydzie duzo
Ale będziemy bogatsi o 6 punktów w lidze i jedną nogą w półfinale PP :flaga:Rolik pisze:No i bedemy ubozsi o 45 zl lub wiecej w jeden tydzien :roll:arcio pisze:no tak - zapomniałem :roll:MkF pisze:przeca momy Sląski :roll: :? :lol:arcio pisze:no i tu nie zdajesz sobie sprawy z tego że po tych trzech meczach będziemy mieli jeszcze większe kartoflisko niż terazkleyu pisze:Tak w ogóle to mamy piękny początek rundy:
10/11.03 Ruch - Górnik Polkowice
13/14.03 Ruch - Dyskobolia Grodzisk Wlkp.
17/18.03 Ruch - Polonia Warszawa
W ciągu tygodnia 3 szpile u siebie. To dobrze, bo jak pokazuje frekwencja na sparingach kibice są głodni piłki
sebaro pisze:Ale będziemy bogatsi o 6 punktów w lidze i jedną nogą w półfinale PP :flaga:Rolik pisze:No i bedemy ubozsi o 45 zl lub wiecej w jeden tydzien :roll:arcio pisze:no tak - zapomniałem :roll:MkF pisze:przeca momy Sląski :roll: :? :lol:arcio pisze:no i tu nie zdajesz sobie sprawy z tego że po tych trzech meczach będziemy mieli jeszcze większe kartoflisko niż terazkleyu pisze:Tak w ogóle to mamy piękny początek rundy:
W ciągu tygodnia 3 szpile u siebie. To dobrze, bo jak pokazuje frekwencja na sparingach kibice są głodni piłki
Według czego liczyłeś 45 zł ? :shock:
To nie łaz wogóle to bydziesz bodatszy o 45 zlRolik pisze:sebaro pisze:Ale będziemy bogatsi o 6 punktów w lidze i jedną nogą w półfinale PP :flaga:Rolik pisze:arcio pisze:no tak - zapomniałem :roll:MkF pisze:przeca momy Sląski :roll: :? :lol:arcio pisze:no i tu nie zdajesz sobie sprawy z tego że po tych trzech meczach będziemy mieli jeszcze większe kartoflisko niż terazkleyu pisze:Tak w ogóle to mamy piękny początek rundy:
No i bedemy ubozsi o 45 zl lub wiecej w jeden tydzien :roll:
No patrz jo jako zwykly kibic laza na DZIES10NA i tam mosz bilety w cenie 15 ( do niedawna dycha :roll: ) i jak sie przeleza 3 razy tydniu na stadion tam kaj beda chciol juz bede ubozszy o 45 zlno chyba ze na PP bydzie taniej o ta 5 ale to i tak jest trocha kasy niy
Nie zrozumiales mnie lazi mi tylko o to ze to jest duzo kasy uwgledniajac jeszcze moj wyjazd do Opola a potem zas szpil u siebie to troche wydatkow bedzie zarzad moglby np dopiero w kwietniu podniesc ceny biletow wtedy bylo by gittes tak swoja droga to juz od 3 lat nie opuscilem zadnego szpilu u nas i poki co nie mam zamiaru psoc tej dobrej passychorzowskaR pisze:To nie łaz wogóle to bydziesz bodatszy o 45 zlRolik pisze:sebaro pisze:Ale będziemy bogatsi o 6 punktów w lidze i jedną nogą w półfinale PP :flaga:Rolik pisze:arcio pisze:no tak - zapomniałem :roll:MkF pisze:przeca momy Sląski :roll: :? :lol:arcio pisze:no i tu nie zdajesz sobie sprawy z tego że po tych trzech meczach będziemy mieli jeszcze większe kartoflisko niż terazkleyu pisze:Tak w ogóle to mamy piękny początek rundy:
No i bedemy ubozsi o 45 zl lub wiecej w jeden tydzien :roll:
No patrz jo jako zwykly kibic laza na DZIES10NA i tam mosz bilety w cenie 15 ( do niedawna dycha :roll: ) i jak sie przeleza 3 razy tydniu na stadion tam kaj beda chciol juz bede ubozszy o 45 zlno chyba ze na PP bydzie taniej o ta 5 ale to i tak jest trocha kasy niy
ja Idzi idz sie polotej to ci moze przejdzie, poniedzialek? - chore! i te bzdury o zainteresowaniu ekstraklasa, mnie interesuje moj klub i takie jest pewnie stanowisko wiekszosci kibicow druzyn II ligi, a orange sie zainteresuja jak w niej bedziemy.salas pisze:
Innego zdania jest natomiast Jarosław Idzi, zastępca dyrektora sportowego TVP Sport. - Termin ma poparcie wśród większości klubów, bo w weekend uwaga kibiców skupia się na rozgrywkach ekstraklasy. Niektórzy obstają jednak przy dotychczasowych przyzwyczajeniach - powiedział.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 52 gości