RUCH - Piast 3-1
ku*** skonczcie z tymi debilami debilów szukajcie u siebie w doma a nie wkurwiliscie mnie juz calkiem pedaly kto jest kibicem to bedzie chodzil na mecz czy bedzie dym czy nie a jak sie tak boicie o swoje zdrowie to wy***rdalac do konfidentów szczakowianki albo na szachy chodzic jak umisz na necie powiedziec dibil to powiedz nam to w prost w oczy na stadione jestesmy ajko ochrona i nie tyko to napewno nas znajdziecie a nie kozaka struga na necie i nas wyzywac jak by nie kibole to kazdy mecz by sie konczyl przegonieniem was pedzle je***e sory za bluzgi ale ku*** juz nie moge czytac tych debili siedzi se gdzies przydupas i ino krytukuje ch** w dupe frajerom i policji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Co do poczatku meczu nie mam wiekszych pretensji...
To piastole rzucili sie rowno z gwizdkiem na plot. A paly zachowywaly sie tak niemrawo , ze malo brakowalo zeby te gorole wlecieli na sektor z krzeselkami.
Mam jednak pretensje co do konca meczu. Tak jak to powiedzial pan Pogdan Kalus "Badzcie madrzejsi od nich". No ale kilkudziesieciu bylo rownie debilnych jak te ci*** zza buga...
Pablo co mnie interesuje ze w tym uczestniczyli Ci ktorzy robili ULTRAS?! Zrobili za***ista oprawe i atmosfere. Ale takimiki akcjami zj***li sobie to. I jesczze sie do tego przyznajesz... I gdzie tu logika? Po co robicie ULTRAS? Zeby fajnie wygladalo, przyciagnac ludzi, albo zeby ku*** uzbierac punkty do TMK?! Bo to tak wyglada. Robicie oprawe, a potem przez CONIEKTORYCH (!) zaczynaja strzelac gladkolufy...
I to ejszcze wtedy kiedy na krzeselkach byly rodziny z dziecmi... Idzie sie napeirdalac poza stadion...
Piastole byly pod eskorta pal... I mysle ze nigdzie by nie wyszli. Bardzo prosze idzcie broni barw, nie ma tego za zle... Wiekszosc wlasnie zaczela zwijac fany i ich doskonale rozumiem. Ale inni rzucili sie do sektoru gosci, kiedy to Piasty przybite przegrana jakos do ncizego sie nie szykwoaly. Stali i sie smiali jak paly je*** kulami w naszych...
Ja ku*** nie chce znowu ogladac w TV obrazka z kibicem Ruchu bez oka, ktory potem wszystko zwala na policje...
Zrobcie sobie ustawke z Piastem czy Polonia gdzies w lesie... I mnie nie interesuje czy wdupicie, czy wygracie, czy ktos zginie. Jestescie na jednym poziomie.
Ale z takimi akcjami nie chce Was widziec na stadionie.
Jeszcze raz bedziecie "BRONILI SWOJEGO STADIONU" to najpierw powroca 3 metrowe ploty, a potem zamkna stadion
Eh a to wszystko ejszcze po wygranym meczu!
I jeszcze raz mowie. Dla tych ktorzy przygotowali ULTRAS, a nie brali akcji w debilnej akcji po meczu DUZY SZACUNEK!!
To piastole rzucili sie rowno z gwizdkiem na plot. A paly zachowywaly sie tak niemrawo , ze malo brakowalo zeby te gorole wlecieli na sektor z krzeselkami.
Mam jednak pretensje co do konca meczu. Tak jak to powiedzial pan Pogdan Kalus "Badzcie madrzejsi od nich". No ale kilkudziesieciu bylo rownie debilnych jak te ci*** zza buga...
Pablo co mnie interesuje ze w tym uczestniczyli Ci ktorzy robili ULTRAS?! Zrobili za***ista oprawe i atmosfere. Ale takimiki akcjami zj***li sobie to. I jesczze sie do tego przyznajesz... I gdzie tu logika? Po co robicie ULTRAS? Zeby fajnie wygladalo, przyciagnac ludzi, albo zeby ku*** uzbierac punkty do TMK?! Bo to tak wyglada. Robicie oprawe, a potem przez CONIEKTORYCH (!) zaczynaja strzelac gladkolufy...
I to ejszcze wtedy kiedy na krzeselkach byly rodziny z dziecmi... Idzie sie napeirdalac poza stadion...
Piastole byly pod eskorta pal... I mysle ze nigdzie by nie wyszli. Bardzo prosze idzcie broni barw, nie ma tego za zle... Wiekszosc wlasnie zaczela zwijac fany i ich doskonale rozumiem. Ale inni rzucili sie do sektoru gosci, kiedy to Piasty przybite przegrana jakos do ncizego sie nie szykwoaly. Stali i sie smiali jak paly je*** kulami w naszych...
Ja ku*** nie chce znowu ogladac w TV obrazka z kibicem Ruchu bez oka, ktory potem wszystko zwala na policje...
Zrobcie sobie ustawke z Piastem czy Polonia gdzies w lesie... I mnie nie interesuje czy wdupicie, czy wygracie, czy ktos zginie. Jestescie na jednym poziomie.
Ale z takimi akcjami nie chce Was widziec na stadionie.
Jeszcze raz bedziecie "BRONILI SWOJEGO STADIONU" to najpierw powroca 3 metrowe ploty, a potem zamkna stadion
Eh a to wszystko ejszcze po wygranym meczu!
I jeszcze raz mowie. Dla tych ktorzy przygotowali ULTRAS, a nie brali akcji w debilnej akcji po meczu DUZY SZACUNEK!!
Jest ok. Jak bedziemy grac tak jak w II polowie to rozwalimy cala lige 8)
Fajnie, ze tylu kibicow przyszlo, ale na pewno nie bylo nas 4000!! Spokojnie jakies 5,5 tys - nie wiem skad taka informacja :? :shock:
Acha, oprawa byla super - oby tak dalej :o
Teraz pewnie sie naraze, ale szlag mnie trafia, jak dajemy sie prowokowac debilom!!!! Kuzwa, ci "panowie" z jakims skrotem na koszulce (przykro mi, ale nie interesuja mnie prymitywne klany i inne): po co wy, kurna przychodzicie na mecz???!!! Jak sie chcecie lac to na swoje podworko!!! Reakcja policji byla blyskawiczna i nie rozumiem po co robilscie zamieszanie?? Lyse paly w dresach w smiesznych koszulkach.... Wiem, to jacys Wielcy Kibice (?), przez niektorych szanowani (he,he) . Kibicujecie (?) biednemu klubowi, ktory zas poniesie niepotrzebne koszty...
T oWY swoim zachowaniem odstraszacie kibicow (cale rodziny), a juz szczytem wszystkiego sa te malolaty: od ziemi nie odrosl ale do bitki to zaraz leci. "Nie beda obcy panoszyc sie na naszym stadionie..." - policja i ochrona dalaby rade, nie martwcie sie.
To tyle, pewnie beda na mnie bluzgac ale co tam: od tego jest forum zeby wyrazac swoje opinie.
ps. za***iscie, ze na 4 i 5 sektorze dzialaly glosniki... :?
Fajnie, ze tylu kibicow przyszlo, ale na pewno nie bylo nas 4000!! Spokojnie jakies 5,5 tys - nie wiem skad taka informacja :? :shock:
Acha, oprawa byla super - oby tak dalej :o
Teraz pewnie sie naraze, ale szlag mnie trafia, jak dajemy sie prowokowac debilom!!!! Kuzwa, ci "panowie" z jakims skrotem na koszulce (przykro mi, ale nie interesuja mnie prymitywne klany i inne): po co wy, kurna przychodzicie na mecz???!!! Jak sie chcecie lac to na swoje podworko!!! Reakcja policji byla blyskawiczna i nie rozumiem po co robilscie zamieszanie?? Lyse paly w dresach w smiesznych koszulkach.... Wiem, to jacys Wielcy Kibice (?), przez niektorych szanowani (he,he) . Kibicujecie (?) biednemu klubowi, ktory zas poniesie niepotrzebne koszty...

To tyle, pewnie beda na mnie bluzgac ale co tam: od tego jest forum zeby wyrazac swoje opinie.

ps. za***iscie, ze na 4 i 5 sektorze dzialaly glosniki... :?
-
- Kontakt:
[quote=PABLO]"kto jest kibicem to bedzie chodzil na mecz czy bedzie dym czy nie a jak sie tak boicie o swoje zdrowie to wy***rdalac do konfidentów szczakowianki albo na szachy"[/quote]
ku*** dziwne ze ludzie sie boja o siebie i o swoje dzieci?! ku*** PABLO skoncz pi***olic bo tego czytac nie idzie. I nie bedziesz na szczescie rzadzil kto ma przychodzic na mecze a kto wy***rdalac na szczaxe
ku*** pi***olisz niesamowicie. Nie mam szacunku. ku*** mac ale mnie teraz wkurwiles. Ty tak naprawde myslisz?! To ku*** idz sie lecz...
wy***rdalac Z DYMAMI ZE STADIONOW!
Tak jest w calej europie. Ale widac jeszcze trzeba u nas stepic troche dziczy, bo tego inaczej nazwac nie idzie
ku*** dziwne ze ludzie sie boja o siebie i o swoje dzieci?! ku*** PABLO skoncz pi***olic bo tego czytac nie idzie. I nie bedziesz na szczescie rzadzil kto ma przychodzic na mecze a kto wy***rdalac na szczaxe
ku*** pi***olisz niesamowicie. Nie mam szacunku. ku*** mac ale mnie teraz wkurwiles. Ty tak naprawde myslisz?! To ku*** idz sie lecz...
wy***rdalac Z DYMAMI ZE STADIONOW!
Tak jest w calej europie. Ale widac jeszcze trzeba u nas stepic troche dziczy, bo tego inaczej nazwac nie idzie
Ostatnio zmieniony 14 sie 2003, o 11:01 przez KK, łącznie zmieniany 1 raz.
wiesz co cie to powinno interesowac bo jedni pisza ze banda debili ci co brali udzial w tej lekkiej awanturze a za chwile chwala te same osoby co robili ultras to niech napisza ze polowa ultrasów to debile to bedzie to samo i ja nie robie tego dla ludzi tego ultras nie pomagam w tym zeby jakies leszcze mogly sobie popatzrec tylko zeby sammemu to zobaczyc i zeby przegonic giekse i żaboli i pokazac im kto jest najlepszy na slasku jak juz napisalem nie robie tego zebys ty np mógł nacieszyc oczy !!!!!!!!!!!!!!mówcie ze to było nie potzrebne a nie ze jestesmy debilami bo sami nimi jestescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I połowa -rozpoznanie przciwnika II tak jak powinna wygladac gra cały czas-super.Oprawa za***ista.Napisze jeszcze tak-cieszymy sie wszyscy bo i jets z czego,ale to jest druga kolejka dopiero a jeszcze jest Bełchatów,Cracovia,Jaga ja mam nadzieje,ze Jurek tak przygotował zespól ze wytrzymia presje i kondycyjnie mecze.Póki co wszystko jest jak nalezy.Co do Bizaka-powstał gracz,który ma swoje dziesiec minut na boisku.I jeszcze sprawa Macka Mizi rozmawialem z nim na meczu i faktycznie faktura za zabieg jest wystawiona na niego ale dzisiaj ma rozmawiac z góra na temat ewentualnym pokryciu tej kwoty,jezeli bede cos wiedzial wiecej dam wam znac
ku*** kubicki ty jestes chyba pi***olniety czy ja mówie kto ma gdzie chodzic ??????? ja tylko mówie ze jak sie ktos boi to niech nie chodzi ja sie ich nie bede prosic zeby przyszli na ruch jak tylu tu kibiców to czemu nie chodzicie do mlyna dopingowac swoja kochana druzyne ino patrzycie zeby dupe posadzic i tyle aha i moze pospiewac jak Ruch zaczyna prowadzic to tyle sory ze cie obrazil ale ty byles pierwszy i prosze nie bluznij juz na mnie .............!!!!!!!!!!!
- Patton
- Kontakt:
Czytam to i powiem wam, ze smieje sie tylko. Nasze 2 godziny roboty mialy isc na marne, gdyby nam skroili fany, sektorowe i reszte? Ktory z was w tym upale zapierdalal i roznosil na kazde krzeselko kartonik? Ktory rozwieszal fany? Wy przyszliscie za 10 min. mecz, czesc z was wychodzila juz przed koncem!! ( to Ci wierni tak?? ) Poza tym ch*** wiecie jak bylo, kto prowokowal i dlaczego my ruszylismy. Nastepnym razem, zeby was usatysfakcjonowac, damy sobie wszystko skroic - to wtedy bedzie najlepsza oprawa na Ruchu.... bez fan, sektorowy itd. Bo z tego co piszecie, to takie cos by wam odpowiadalo? Pozdro dla wszystkich, ktorzy pomagali :o Rozkrecamy sie 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- L_M
- Kontakt:
to cytat naszego inteligenta PABLOtw wy wszyscy po ch** tyle piszecie zawsze o meczach jak i tak polowa z was nie laz
a wiec Pablo, moze wtedy to dotarlo do kogos, poszedl na mecz, siednal sie na "4", i wiyncej juz tego nie zrobi. Bo mimo zwyciestwa, mimo wspanialej oprawy, bydzie sie bol. Bo policja strzelala, "obroncy barw" kurwowali, chujowali i biegali, malo go nie stratowali i zamiast isc i cieszyc sie rozmawiajac z bratem jak jego klub za***iscie gral, musial sp***dalac w krzaki przez takich jak podejrzewam ty.
A ty nie pi***ol kto ma chodzic a kto nie ,kto ma sie zajmowac soba a kto nie! Ja rozumiem ze sciagali fany i zeczywiscie bronili swojego. Ale sami do tego doprowadzili. pi***olisz ze mozna ci powiedziec prosto w twarz, ale dobrze wiesz, ze wy nie umiecie rozmawiac! Tylko wp***dol - jedyny argument. Jak zwierzeta.
I wiesz co nie mam do nikogo pretensji jesli nie przyjdzie na nastepny mecz. Bo wszyscy zachecaja, na stronie, na stadionie, ultRasi. A pozniej to wszystko jest zepsute. My piszemy ze bedzie bezpiecznie, ze DZ pisze bzdury, ale tacy jak ty musza to wszystko psuc.
I jeszcze jedno palancie - bez ludzi ultRas i oprawa nigdy nie wypali. 100 was bedzie, i bydziecie latac po stadionie i rozwijac sektorowki, zapalac race i do tego spiewac. Zastanow sie co pi***olisz, bo z tego co wiem ultRasom zalezy na duzej ilosci widzow. I znam kilku ultrasow, sa zajebisci i pewnie maja inne poglady od ciebie.
Mecz byl bardzo dobry w drugiej polowie, nareszcie caly stadion sie bawil. Przy 3 torze to ludzie juz tanczyli

Ps. Pablo przeczytaj sobie swoje posty i zastanow sie czy nie potrzebujesz pomocy specjalisty.
- L_M
- Kontakt:
Patton, rozumia sciaganie fan itd itp. I mam szacunek do tych co to przygotowali. Tyle ze na nastepnych meczach to juz nie wypali, zobaczysz ze bedzie polowa mniej ludzi. Jak jestescie madrzejcsi to sie nie dacie sprowokowac taka jest prawda! Co mnie, co goscia z "4" obhodzi zasrany powod waszej wycieczki na murawe - on przyszedl na mec popatrzec. Sami nie pozwalacie mu isc do 10, co akurat jest dobrym pomyslem.
A pozniej kiedy u Piastoli byl spokuj, wy sami prowokowaliscie policje, bo na wlasne oczy widzialem, jak jeden bohater pokazywal odwage i wyczekiwal az na niego rusza... kretynizm do kwadratu.
pozdRo
A pozniej kiedy u Piastoli byl spokuj, wy sami prowokowaliscie policje, bo na wlasne oczy widzialem, jak jeden bohater pokazywal odwage i wyczekiwal az na niego rusza... kretynizm do kwadratu.
pozdRo
-
- Kontakt:
Pablo wez swoich 10 przyjaciol i sami spierdalajcie ze stadionu. Za Was na stadion przyjdzie 1.000 piknikow, ktorzy chca obejrzec mecz, zaplaca za bilet...
Klub Wam idzie na reke, daje bilety za 5 zloty a ty (wielkosc liter celowa) pi***olisz ze jak ktos sie boi to niech nie chodzi! I co stadion ebdzie do 50 DEBILI?!!!! NIE!!!!! Tak nie bedzie!!!! Stadiony zakazowe prosze do akcji marsz! Stepnic to bydlo!
"tylu tu kibiców to czemu nie chodzicie do mlyna dopingowac swoja kochana druzyne ino patrzycie zeby dupe"
bo ku*** jedni maja inne zadania, inni maja 40-lat i ich juz to nie bawi!
Mlyn jest okey, gdyby nie kilkadziesiat wrzodow... Przeciez w akcji po meczu kilkadziesiat wrzodow polecialo na murawe, a reszta normalnych zostalo w mlynie, albo zaczela zwijac fany...
Patton lubie Cie ale co ma ku*** piernik do wiatraka? Ja nie mowie ze grupa ultras to to samo co banda tych debili! Ty to sam starasz sie nam powiedziec co mnie niepokoi. Przeciez chyba widziales ze wszystkoim podobalo sie ultras, byly brawa... Ale po gwizdku pod adrese tych co wlecieli na murawe a nie dla ultras zaczely leciec bluzgi!
I nie wmawiajcie mi ku*** ze najezdzam na grupe ultras! Najezdzam na kazda ta osobe ktora wleciala na murawe (wylaczam tych ktorzy zwijali fany)! A jak byli to takze Ci ktorzy dzialali w ULTRAS to jestem srogo zawiedziony.
"Nastepnym razem, zeby was usatysfakcjonowac, damy sobie wszystkop skroic - to wtedy bedzie najlepsza oprawa na Ruchu"
ale pi***olisz... przemysl temat 2 razy, czytnij to co napisales, mam nadzieje ze zmienisz zdanie bo jestem inteligentny, w przeciwienstwie do pewnej osoby ktora sie w tym temacie wypowiada.
Klub Wam idzie na reke, daje bilety za 5 zloty a ty (wielkosc liter celowa) pi***olisz ze jak ktos sie boi to niech nie chodzi! I co stadion ebdzie do 50 DEBILI?!!!! NIE!!!!! Tak nie bedzie!!!! Stadiony zakazowe prosze do akcji marsz! Stepnic to bydlo!
"tylu tu kibiców to czemu nie chodzicie do mlyna dopingowac swoja kochana druzyne ino patrzycie zeby dupe"
bo ku*** jedni maja inne zadania, inni maja 40-lat i ich juz to nie bawi!
Mlyn jest okey, gdyby nie kilkadziesiat wrzodow... Przeciez w akcji po meczu kilkadziesiat wrzodow polecialo na murawe, a reszta normalnych zostalo w mlynie, albo zaczela zwijac fany...
Patton lubie Cie ale co ma ku*** piernik do wiatraka? Ja nie mowie ze grupa ultras to to samo co banda tych debili! Ty to sam starasz sie nam powiedziec co mnie niepokoi. Przeciez chyba widziales ze wszystkoim podobalo sie ultras, byly brawa... Ale po gwizdku pod adrese tych co wlecieli na murawe a nie dla ultras zaczely leciec bluzgi!
I nie wmawiajcie mi ku*** ze najezdzam na grupe ultras! Najezdzam na kazda ta osobe ktora wleciala na murawe (wylaczam tych ktorzy zwijali fany)! A jak byli to takze Ci ktorzy dzialali w ULTRAS to jestem srogo zawiedziony.
"Nastepnym razem, zeby was usatysfakcjonowac, damy sobie wszystkop skroic - to wtedy bedzie najlepsza oprawa na Ruchu"
ale pi***olisz... przemysl temat 2 razy, czytnij to co napisales, mam nadzieje ze zmienisz zdanie bo jestem inteligentny, w przeciwienstwie do pewnej osoby ktora sie w tym temacie wypowiada.
- radzion
- Kontakt:
najlepszy do tego jest komentarz pattona i kubickiego ale ten 1 post!!po ch** sie obrazac na wzajem!!!stalo sie i juz sie nie odtsanie!
poza tym do tych "normalnych": to nie wyscie za***rdalali w sloncu jzu 2 godziny przed meczem zeby wszystko przygotowac,to nie wy zescie chodzili juz pare tygodni wczesniej na spotkania zeby wszystko dograc!!!wiec teraz skonczcie najezdzac na tych ludzi!!!ch*** wiecie jak bylo!!
ktos napisal o jakis koszulkach z napise,m!koles jestes .........!!to wlasnie te koszulki pomagaja nam zeby widzec swoja grupe,ktora ma kierowac calym ultras!!ale wy tego nie zroumiecie nigdy!!!
jak jestrescie tacy madrzy to co byscie powiedzieli gdyby nam za***ali fan,sekktorowke itd!!ch*** by wtedy bylo!!zaraz ktos powie ze do tych co zwijali to nie maja pretensji!ale zauwazcie zektos musial im to ulatwic!bo po ch*** byloby zbieranie na szybko fan,jakby np polonia i tak w nas wjebala!!a tak,jedni zbierali fany a 2 nie dpouszczali plonii do nich!!
kurna zrozumcie to,nie ejstem zwolennikiem chaji na stadionie!ale tym azem tak wyszlo!!!stalo sie i siejuz nie odstanie!trza siecieszcy wygrana ,fajnym dopingiem i oprawa,!!!
poza tym do tych "normalnych": to nie wyscie za***rdalali w sloncu jzu 2 godziny przed meczem zeby wszystko przygotowac,to nie wy zescie chodzili juz pare tygodni wczesniej na spotkania zeby wszystko dograc!!!wiec teraz skonczcie najezdzac na tych ludzi!!!ch*** wiecie jak bylo!!
ktos napisal o jakis koszulkach z napise,m!koles jestes .........!!to wlasnie te koszulki pomagaja nam zeby widzec swoja grupe,ktora ma kierowac calym ultras!!ale wy tego nie zroumiecie nigdy!!!
jak jestrescie tacy madrzy to co byscie powiedzieli gdyby nam za***ali fan,sekktorowke itd!!ch*** by wtedy bylo!!zaraz ktos powie ze do tych co zwijali to nie maja pretensji!ale zauwazcie zektos musial im to ulatwic!bo po ch*** byloby zbieranie na szybko fan,jakby np polonia i tak w nas wjebala!!a tak,jedni zbierali fany a 2 nie dpouszczali plonii do nich!!
kurna zrozumcie to,nie ejstem zwolennikiem chaji na stadionie!ale tym azem tak wyszlo!!!stalo sie i siejuz nie odstanie!trza siecieszcy wygrana ,fajnym dopingiem i oprawa,!!!
- L_M
- Kontakt:
Moja propozycja zamknac temat, bo nikt nikomu nie przemowi do rozsadku, i ani ja nie bede sie napierdalal na stadionie, nie bede tego popieral, ani Pablo z tego nie zrezygnuje i dalej bedzie gadal to samo. Tylko jakie sa tego skutki, przemyslcie sami... Tylko kibic(?) kibica(?) w nerwach niepotrzebnie obraza. A temat jest ze wygralismy i trzeba sie cieszyc!
-
- Kontakt:
Mnie najbardziej wk***ia to,że banda gównierzy ruszyła po meczu w strone sektora Piasta, nie rozumiem co oni chcieli pokazać, ciekawe czy też tak zrobicie na meczu z Arką, cwaniaki ku***. Najpierw akcja a potem pały tylko sie ustawiły i już wszyscy spierdalali, ku*** tych gówniarzy trzeba krócej trzymać bo zj***li to widowisko, który stworzyliśmy przez cały mecz, tyle ludzi co wczoraj to już dawno nie było nawet w ekstraklasie, gumowa kula przeleciała mi koło ucha kiedy byłem już na dole koło kiosku i szedłem w kierunku bramy. Prowokanci ku***, małolaty je***e, idźcie se na AKS Chorzów świrować
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----