RUCH - Piast 3-1
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
RUCH - Piast 3-1
Wygraliśmy - uffff - kamień z serca....
Jak nasi NIEBIESCY grali?
Pzdr
Jak nasi NIEBIESCY grali?
Pzdr
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Arkadio
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Pawlo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mecz w sumie calkiem fajny- szczegolnie druga polowa
bardzo dobry wystep Bajery- szybki diobry technicznie no i duzo widzi- bedzie z niego pozytek
Dzis brama i asysta- brawo Piotrek!!! No a dymy jak to na meczu gdzie sie pojawi Polonia Bytom....Ale oprawa doping i w ogole ilosc ludu na stadionie- ZAJEBIOZA!!! Ogolnie niezly mecz z dodatkowymi "atrakcjami" Podro dla wszytskich co byli na szpilu! Lidera mamy za ch*** go nie oddamy!!!!

TYLKO i ZAWSZE RUCH!
- radzion
- Kontakt:
normalnie za***iscie!!co tu wiecej gadac!mecz za***isty,zwyciestwo,oprawa jeszcze lepsza! a i tekst pana bogdana kalusa na koniec!zeby polonia sie lala tam u siebie w 3 lidze :lol: :lol: :lol: a co do chaji,to glaby z piasta i bytomia jak zwykle musialy zaistniec!a wiadomo przeciez ze jak jedni zaczynaja dto drudz nie stoja i czekaja na klapsy tylko sie bronia!!zreszta nic powaznego sie nie stalo!!!
to tyle !brawa dla bizackiego za piekna brake a takze dla bajery i zajdla za 1 bramki w ruchu!teraz craxa!!!!!
to tyle !brawa dla bizackiego za piekna brake a takze dla bajery i zajdla za 1 bramki w ruchu!teraz craxa!!!!!
-
- Kontakt:
Meczyk pierwsza klasa
Ale oprawa to juz klasa swiatowa.
Brawa dla tych ktorzy ja stworzyli.Takiej ultRaski na Ruchu jeszcze nie widzialem (albo widzialem bardzo dawno)
Co do samego meczu.2 bramki dla Nas po szkolnych bledach obrony Piasta.Brama Bizak-> wiecej niz piekna.
Udane mecz debiutantow Bajery , Zajdla ale graczem meczu moim zdaniem byl inny debiutant Kundra.Chlop biegal , strzelal , podawal , odbieral pilke przeciwnikowi.
Dobra zmiane dal Molek.
Jest dobrze a mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej. :mrgreen:
Ps.Haslem meczu byly slowa B.Kalusa
"Jak chce sie tak Polonia bawic to u siebie w trzeciej lidze " -> czy jakos tak
:hehe:

Ale oprawa to juz klasa swiatowa.
Brawa dla tych ktorzy ja stworzyli.Takiej ultRaski na Ruchu jeszcze nie widzialem (albo widzialem bardzo dawno)
Co do samego meczu.2 bramki dla Nas po szkolnych bledach obrony Piasta.Brama Bizak-> wiecej niz piekna.
Udane mecz debiutantow Bajery , Zajdla ale graczem meczu moim zdaniem byl inny debiutant Kundra.Chlop biegal , strzelal , podawal , odbieral pilke przeciwnikowi.
Dobra zmiane dal Molek.
Jest dobrze a mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej. :mrgreen:
Ps.Haslem meczu byly slowa B.Kalusa
"Jak chce sie tak Polonia bawic to u siebie w trzeciej lidze " -> czy jakos tak

My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mecz pod katem ULTRAS za***isty, 2 połowa Ruchu to po prostu "bajera", wszystko fajnie, pięknie, jakby nie część głąbów którzy się mienią kibicami naszego ukochanego klubu, na ch** to było się pytam? Jak ma na mecze przychodzić więcej ludzi jak robi się takie "za***iste akcje" jak na początku 1 połowy i po zakończeniu meczu, tłumaczenie że jak ktoś zaczyna to trzeba mu do***ać jakoś do mnie nie dociera. Teraz możecie nadal płakać że mało ludzi przychodzi na mecze u siebie, ale chyba nikt kto płaci za bilet na krzesełka nie chce żeby mu stado "bydła" przelazło przez kolana i potem jeszcze dostać rykoszetem kuli wystrzelonej z broni gładkolufowej. Większość ludzi pi***oli takie rozrywki... miałem za***isty humor do czasu...