Zimowe Transfery...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z naszych informacji wynika, że "Gęgol" podpisze kontrakt na pół roku, z kolei Haftkowski na 5 lat! Blisko porozumienia z działaczami jest także słowacki bramkarz, Boris Pesković oraz napastnik Remigiusz Jezierski.
Osiągnęliśmy porozumienie z Darkiem Gęsiorem i przez najbliższy rok będzie on grał w Ruchu.
:lol: wybieram się do buka postawić, że za 3 dni kontrakt będzie na 3 lata,Za dzisiejszym Sportem Gesior podpisal na 1,5 roku
płacą podobno połowa tego co Gęgol zarobi w Ruchu przez ten czas :lol:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Balul jedzie na obóz pisze to na ich stronie bo żech sprawdzoł a jak go spotkom to sie jeszcze spytomSimone pisze:Podobno zabki wyrolowaly Balula , podpisali z nim kontrakt o wypozyczenie na rok po czym nie wzieli na oboz i ... prawdopodobnie bedzie gral w B klasie :shock:
Zachowanie z ich strony niepowazne , na poziomie wiejskiego A - klasowego klubiku bo po co cos podpisywali jak go nie chcieli ...
Zenada
UN'08
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Do dwójki Mamia Jikia, Krzysztof Nykiel, którzy już wcześniej podpisali kontrakty, dołączyli Dariusz Gęsior, Matko Perdijić i Michał Haftkowski. Kontrakty podpisano odpowiednio na 1,5, 4 i 5 lat.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
NIE WIEM CZY SIĘ CIESZYC ...Z JEDNEJ STRONY WIERZE ŻE WLECIAŁ WIE CO ROBI Z DRUGIEJ MAM WŁASNE ZDANIE.NIE WIDZIAŁEM WSZYSTKICH SPARINGÓW (TYLKO RTS I GKS BEŁ.) I DLA MNIE GESIOR TO NIEPOROZUMIENIE-DELIKATNIE MÓWIĄC.38 LAT!!!!! O CO CHODZI PANIE TRENERZE!!!! POMOŻE BO DOSWIADCZONY - ŚMIECH NA SALI.MIZIA TEZ MIAŁ NAM KIEDYS POMÓC BO BYŁ DOŚWIADCZONY ,PODOBNIE KULAWIK.A CHCE KOŃCZYC KARIERE??? PRZYPOMINAM SOBIE JAK JAKIS CZAS TEMU DAREK STWIERDZIŁ ŻE NIE BEDZIE GRAŁ W 2 LIDZE BO MA SIŁE JESZCZE NA PIERWSZA. ALE TERAZ NAGLE SOBIE PRZYPOMNIAŁ PO TYM JAK SPOJRZAŁ SOBIE W METRYKE!!!!! PANOWIE ku*** RUCH Chorzów TO NIE CARITAS !!!! TO 14-KROTNY MISTRZ Polski!!!! TO ARYSTOKRACJA,KLUB KTÓREMU NIGDY SIE NIE ODMAWIA. I PIŁKARZ ZAWSZE BEDZIE NA DRUGIM PLANIE.PRZYKRO MI p.DARKU JA BYM CIĘ NIE WZIĄŁ...
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gęsior pogra te pół roku i na tym sie skończy. A tyż niewiadomo czy nie bydzie właził ino na końcówki. Ze Sokołowskim tyż większość godała(jo tyż) :lol: po co nam on, stary itd. a co wyszło
Wleciał jest trenerem i on decyduje a jak narazie chyba nie ma powodów do narzekań.

SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:lol: :lol: :lol:PM pisze:NIE WIEM CZY SIĘ CIESZYC ...Z JEDNEJ STRONY WIERZE ŻE WLECIAŁ WIE CO ROBI Z DRUGIEJ MAM WŁASNE ZDANIE.NIE WIDZIAŁEM WSZYSTKICH SPARINGÓW (TYLKO RTS I GKS BEŁ.) I DLA MNIE GESIOR TO NIEPOROZUMIENIE-DELIKATNIE MÓWIĄC.38 LAT!!!!! O CO CHODZI PANIE TRENERZE!!!! POMOŻE BO DOSWIADCZONY - ŚMIECH NA SALI.MIZIA TEZ MIAŁ NAM KIEDYS POMÓC BO BYŁ DOŚWIADCZONY ,PODOBNIE KULAWIK.A CHCE KOŃCZYC KARIERE??? PRZYPOMINAM SOBIE JAK JAKIS CZAS TEMU DAREK STWIERDZIŁ ŻE NIE BEDZIE GRAŁ W 2 LIDZE BO MA SIŁE JESZCZE NA PIERWSZA. ALE TERAZ NAGLE SOBIE PRZYPOMNIAŁ PO TYM JAK SPOJRZAŁ SOBIE W METRYKE!!!!! PANOWIE ku*** Ruch Chorzów TO NIE CARITAS !!!! TO 14-KROTNY MISTRZ Polski!!!! TO ARYSTOKRACJA,KLUB KTÓREMU NIGDY SIE NIE ODMAWIA. I PIŁKARZ ZAWSZE BEDZIE NA DRUGIM PLANIE.PRZYKRO MI p.DARKU JA BYM CIĘ NIE WZIĄŁ...
-
- Kontakt:
Może pozostawcie decyzję co do doboru piłkarzy trenerom. Pół roku temu 3/4 ludzi na forum najeżdżało na Sokoła, by po miesiącu go wychwalać. Teraz tez tak będzie. Pamiętam Gęsiora z czasów gry w Ruhcu, pamietam jego gola z Górnikiem w 1989 roku, pamiętam wiele innych ważnych trafien tego piłkarza (również w ostatnich latach) i uważam, że NA PEWNO nam się przyda i w kilku trudnych momnetch (oby ich było jak najmniej) swoim ogromnym doświadczeniem może nam pomóc.
Do dzisiaj pamiętam gola Gesiora z meczu z Pegrotourem (wcześniej Igloopol) Dębica w 1991 roku po strzale rozpaczy z dwudziestukilu metrów w samo okno, albo gola zdobytego w finale Pucharu Polski z Bełchatowem. Wiosną do kolekcji wspomnień dołożymy jego kolejne trafienia...
Do dzisiaj pamiętam gola Gesiora z meczu z Pegrotourem (wcześniej Igloopol) Dębica w 1991 roku po strzale rozpaczy z dwudziestukilu metrów w samo okno, albo gola zdobytego w finale Pucharu Polski z Bełchatowem. Wiosną do kolekcji wspomnień dołożymy jego kolejne trafienia...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ARYSTOKRACJA mosz k... w SosnowcuPM pisze:NIE WIEM CZY SIĘ CIESZYC ...Z JEDNEJ STRONY WIERZE ŻE WLECIAŁ WIE CO ROBI Z DRUGIEJ MAM WŁASNE ZDANIE.NIE WIDZIAŁEM WSZYSTKICH SPARINGÓW (TYLKO RTS I GKS BEŁ.) I DLA MNIE GESIOR TO NIEPOROZUMIENIE-DELIKATNIE MÓWIĄC.38 LAT!!!!! O CO CHODZI PANIE TRENERZE!!!! POMOŻE BO DOSWIADCZONY - ŚMIECH NA SALI.MIZIA TEZ MIAŁ NAM KIEDYS POMÓC BO BYŁ DOŚWIADCZONY ,PODOBNIE KULAWIK.A CHCE KOŃCZYC KARIERE??? PRZYPOMINAM SOBIE JAK JAKIS CZAS TEMU DAREK STWIERDZIŁ ŻE NIE BEDZIE GRAŁ W 2 LIDZE BO MA SIŁE JESZCZE NA PIERWSZA. ALE TERAZ NAGLE SOBIE PRZYPOMNIAŁ PO TYM JAK SPOJRZAŁ SOBIE W METRYKE!!!!! PANOWIE ku*** Ruch Chorzów TO NIE CARITAS !!!! TO 14-KROTNY MISTRZ Polski!!!! TO ARYSTOKRACJA,KLUB KTÓREMU NIGDY SIE NIE ODMAWIA. I PIŁKARZ ZAWSZE BEDZIE NA DRUGIM PLANIE.PRZYKRO MI p.DARKU JA BYM CIĘ NIE WZIĄŁ...

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zgadzam się, a to co napisał PM jest śmiechu warte.Elmer pisze:Może pozostawcie decyzję co do doboru piłkarzy trenerom. Pół roku temu 3/4 ludzi na forum najeżdżało na Sokoła, by po miesiącu go wychwalać. Teraz tez tak będzie. Pamiętam Gęsiora z czasów gry w Ruhcu, pamietam jego gola z Górnikiem w 1989 roku, pamiętam wiele innych ważnych trafien tego piłkarza (również w ostatnich latach) i uważam, że NA PEWNO nam się przyda i w kilku trudnych momnetch (oby ich było jak najmniej) swoim ogromnym doświadczeniem może nam pomóc.