2 liga w tv

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#31 Post autor: L_M » 10 sie 2003, o 21:12

Wczoraj w lidze+ Zarzeczny godol ze niedlugo beda "relacje" z II ligi w C+. Moze cos ruszy? skroty albo cos...

Łukasz

będą skróty czy nie ???

#32 Post autor: Łukasz » 11 sie 2003, o 19:51

o 19 na tvp 3 oglądałem studio gol. Na samym początku pan Andrzej zaznaczył że będzie coraz więcej II ligi w jego programie. Kiedy doszło do relacji II ligi 1 był mecz podbezkidzia z tłokami. Pokazali skrót z meczu bramki i wywiady. I to było wszystko na temat II ligi o ruchu nie było ani słowa. ciekawy jestem czy podbeskidzie coś załatwiało. Mam nadzieje że bedą pokazywać mecze ruch także. Mogli by zrobic program przedsionek ekstraklasy taki jak był wtedy gdy gks był w II lidze ( i niech tam wracaja ).

KK
Kontakt:

#33 Post autor: KK » 11 sie 2003, o 20:17

Jedyne dostepne skroty z meczu Blekitni-Ruch znajdziecie pod ponizszym linkiem:

http://www.szczecin.tvp.pl/sport/Magazy ... ziela).asf

To jest 19 MB magazyn sportowy, gdzie druga pozycja jest nasz mecz. Spore skroty, wywiady...

Jesli ktos potrafi mi doradzic jak przekonwertowac ASF na AVI lub MPG prosze o kontakt!

volek
Kontakt:

#34 Post autor: volek » 12 sie 2003, o 14:37

Serwis sportowy interia.pl podaje,że już od najbliższej kolejki przebieg wszystkich spotkań 2 ligi bedzie można sledzić w serwisie nażywo.
Napewno to nie to samo co tv ale z braku laku dobre i to.

niebieski78

#35 Post autor: niebieski78 » 13 sie 2003, o 08:29

jest tki serwis nazywa sie chyba 90 min i tez druga jest na zywo

Łukasz

#36 Post autor: Łukasz » 17 sie 2003, o 13:56

wczoraj oglądałem kurier sportowy o 22:30 na tvp3 był skrót z meczu garbarni, a babka powiedziała że jutro (czyli dzisiaj) bedzie relacja z meczu crakovia - Ruch tylko nie wiem czy bedzie jakiś oddzielny program czy w kurierze ale chyba bedzie tak jak to było z garbarnią. Mam nadzieje że wygramy :)

Tomasz_W

#37 Post autor: Tomasz_W » 18 sie 2003, o 00:01

okolo 22.30 - 23.00 bylo w kurierze na TVP3 bramki zs szpilu i chyba 2 minutowa relacja z dymow !!

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

Re: 2 liga w tv

#38 Post autor: Scypion » 9 wrz 2003, o 06:35

Viro pisze:Przed chwilą otrzymaliśmy sprostowanie od Marcina Stefańskiego dotyczące Naszego apelu odnośnie pokazywania spotkań II ligi w stacji Canal+.
Jak się dowiedzieliśmy od Marcina Stefańskiego , Dyrektora Departamentu Rozgrywek Polskiego Związku Piłki Nożnej, od ubiegłego sezonu prawa do meczów II ligi posiada wyłącznie PZPN, który - na wniosek Klubu - odstępuje je nieodpłatnie.

tekst z forum kibicow
To co ten durny Zydorowicz pieprzy ze telewizji na to niestac? nikomu sie nic nie chce robic zreszta jak kiedys powiedzial prezez telewizji kwiatkowski " [...]nikt w polsce nie jest zainteresowany ogladaniem mistrzoestw swiata..."(cytat swobodny)
a goscie z canal + tez leca po najmniejszej lini oporu zamiast wykorzystac przerwqe reprezentacyjna w pierwszej lidze i pokazac ludziom mecz kolejki Pogon :Ruch oni woleli pkazac jakas szalenie interesujaca powtorke wyscigow zuzlowych ..w niedziele o 17 oni laduja sie z nudna powtorka...profeejonalnie jak ch.. ;)

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#39 Post autor: bluemario » 18 wrz 2003, o 23:58

A ja dzisaj ogladale na jednym z kanalow slaskiej telewizji kablowej mecz Ruch Piast pokazany byl w calosci no i bez komentaza

Gość

Re: 2 liga w tv

#40 Post autor: Gość » 19 wrz 2003, o 23:07

Scypion pisze:To co ten durny Zydorowicz pieprzy ze telewizji na to niestac? [...]
Już na początku wspominałem w jakimś poście że to Ragala miał się dogadać z TV ale z tego co wiem (czasami się tam pojawiam bo robie zlecenia dla TVP3, i słyszy się to i owo od znajomych), to nasz prezesik nie potrafił nawet tego załatwić... poszło jednym slowem o kasę, szczegułów nie znam ale telewizja prowadzi jawną politykę księgową... czyżby nie było to na rękę niektorym w naszym klubie :?: :roll:

ODPOWIEDZ