CZWARTEK: SPOTKANIE Z M. KLIMKIEM W SPRAWIE STADIONU !
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zwykle mydlenie oczu. Za trzy miesiace ma byc koncepcja przebudowy tak? A co na tym zabytku przy Cichej mozna przebudowywac albo modernizowac. Zreszta znajac zycie te plany beda obejmowaly pomalowanie plotow i jesli dobrze pojdzie to kas...
Nie wiem czy to jest nieporadnosc czy brak checi. Chorzow jest znany w Polsce prawie tylko dzieki Ruchowi a miasto juz od dawna odwdziecza sie nam olewaniem naszej sprawy.
Zaloze sie ze to spotkanie wygladalo by inczej gdybysmy byli przed wyborami...
Nie wiem czy to jest nieporadnosc czy brak checi. Chorzow jest znany w Polsce prawie tylko dzieki Ruchowi a miasto juz od dawna odwdziecza sie nam olewaniem naszej sprawy.
Zaloze sie ze to spotkanie wygladalo by inczej gdybysmy byli przed wyborami...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja chyba jakiś niekumaty jestem ale jak on chce to zrobić? Co to znaczy "kolejnych części trybun" które będą przybliżane do boiska ?Na pytania kibiców o wymagi licencyjne po awansie Ruchu do ekstraklasy Pan Prezydent obiecał przedstawić za trzy miesiące koncepcje dotyczące przebudowy obiektu. Mówiąc o przebudowie miał na myśli budowę kolejnych części trybun przybliżając je zarazem bliżej boiska
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na Arena auf Schalke jest ruchomy dach i płytaspyru pisze:Ja chyba jakiś niekumaty jestem ale jak on chce to zrobić? Co to znaczy "kolejnych części trybun" które będą przybliżane do boiska ?Na pytania kibiców o wymagi licencyjne po awansie Ruchu do ekstraklasy Pan Prezydent obiecał przedstawić za trzy miesiące koncepcje dotyczące przebudowy obiektu. Mówiąc o przebudowie miał na myśli budowę kolejnych części trybun przybliżając je zarazem bliżej boiska
Na Arena auf Ruch będą ruchome trybyny, które bedzie można przyblizyć do płyty, a co momy byc gorsi od tych co dają :dupa: Putinowi :krol:
Jest to mozliwe tylko pod jednym warunkiem. Nowy nasyp. Co zatym idzie? Pieniadze na nowe siedliska ida calkiem do d .. . Mnie osobiscie cos ta konferencja nie widzi. Za duzo niedomowien lub cos w przekazie zostalo zplaszczone.
A juz mi " rece opadaja" przypadek M.L. jak slysze tajemnica. Czy wszystko w Polsce polega na tajemnicach? Nieudolnosci czyjes to odrazu "tajemnica". Panie Michalski tu moga naprawde rece opasc.
I bez przesady p.Michalski, panska odpowiedz nadaje sie do ksiegi rekordow. Najdlusze zdanie jakie moglem widziec i czytac, brak tchu. Powietrza zabraklo! Pan wie o co chodzi.
Ta odpowiedz moge na roznojaki sposob interpretowac.
A juz mi " rece opadaja" przypadek M.L. jak slysze tajemnica. Czy wszystko w Polsce polega na tajemnicach? Nieudolnosci czyjes to odrazu "tajemnica". Panie Michalski tu moga naprawde rece opasc.
I bez przesady p.Michalski, panska odpowiedz nadaje sie do ksiegi rekordow. Najdlusze zdanie jakie moglem widziec i czytac, brak tchu. Powietrza zabraklo! Pan wie o co chodzi.
Ta odpowiedz moge na roznojaki sposob interpretowac.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
simonsays pisze: On chce zrobic nowe nasypy, calkiem mozliwe, ze na bazie starych, bez koniecznosci ich wywozenia. Mowil tez, ze jesli bedzie jakis wymog ze strony wladz OE odnosnie stadionu to bedzie robil te niezbedne rzeczy, a jesli wymogu nie bedzie, to nie ma koniecznosci ich robienia.
Nowe trybuny na nasypach :roll: wiem ze nie ma kasy ale ku*** nie wracajmy w lata 70 te.
Juz widze ta Arena by Kopiel :shock:
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jakto niyma kasy przeca Pan Prezydent pedziol ze niepotszebuje kasy od Kibicow Ruchu bo kasa mo we UM na modernizacja Stadionu :lol:HBSiwy pisze:simonsays pisze: On chce zrobic nowe nasypy, calkiem mozliwe, ze na bazie starych, bez koniecznosci ich wywozenia. Mowil tez, ze jesli bedzie jakis wymog ze strony wladz OE odnosnie stadionu to bedzie robil te niezbedne rzeczy, a jesli wymogu nie bedzie, to nie ma koniecznosci ich robienia.
Nowe trybuny na nasypach :roll: wiem ze nie ma kasy ale ku*** nie wracajmy w lata 70 te.
Juz widze ta Arena by Kopiel :shock:
cytat :
Na sugestię skierowaną od kibiców chcących zrobić zbiórkę na wykonanie projektu nowego stadionu Ruchu bądź rozbudowy istniejącego usłyszeli oni, że takie pieniadze urząd miejski ma. Prezydent nie widzi potrzeby zbiórki pieniędzy przez kibiców (przynajmniej przy urzędzie miejskim) ale bardzo sie ucieszył i podziękował że taka inicjatywa od nich wyszła.
-
- Kontakt:
Moim zdaniem za dużo gadki typu : " bilety za drogie - będzie mało ludzi przychodzić " , " niech miasto zrobi nowy stadion " itd.
Uważam, że to my kibice powinniśmy przywrócić dawną świetność WIELKIEGO RUCHU.
Jak ? To proste :arrow: wystarczy zapełniać stadion na każdym szpilu ! Tak proste, że aż niemożliwe. Dlaczego ?
Pełny stadion :arrow: jeszcze lepsza gra ( choć i tak jest dobra )
Lepsza gra :arrow: lepsze wyniki ( gra w OE , być może w najbliższej przyszłości PUEFA czy nawet LM )
Lepsze wyniki :arrow: sponsorzy
Sponsorzy :arrow: nowy stadion ... i na koniec wracamy do punktu wyjścia czyli
Nowy stadion :arrow: pełny stadion.
Ktoś kiedy powiedział : najważniejsze jest odkrywanie wszystkiego na nowo i powrót do punktu wyjścia, który znów należy odkryć na nowo ...
A ja widzę, że cały czas jest wszystko wałkowane to samo i nie ruszamy się z punktu wyjścia
Aha i od razu mówię, że tego nie da się stworzyć w ciągu jednego sezonu.
Uważam, że to my kibice powinniśmy przywrócić dawną świetność WIELKIEGO RUCHU.
Jak ? To proste :arrow: wystarczy zapełniać stadion na każdym szpilu ! Tak proste, że aż niemożliwe. Dlaczego ?
Pełny stadion :arrow: jeszcze lepsza gra ( choć i tak jest dobra )
Lepsza gra :arrow: lepsze wyniki ( gra w OE , być może w najbliższej przyszłości PUEFA czy nawet LM )
Lepsze wyniki :arrow: sponsorzy
Sponsorzy :arrow: nowy stadion ... i na koniec wracamy do punktu wyjścia czyli
Nowy stadion :arrow: pełny stadion.
Ktoś kiedy powiedział : najważniejsze jest odkrywanie wszystkiego na nowo i powrót do punktu wyjścia, który znów należy odkryć na nowo ...
A ja widzę, że cały czas jest wszystko wałkowane to samo i nie ruszamy się z punktu wyjścia

Aha i od razu mówię, że tego nie da się stworzyć w ciągu jednego sezonu.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]