Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
arcio
-
Kontakt:
Niewykluczone, że Ruch sięgnie po dwóch zawodników Zawiszy Bydgoszcz (działacze nie chcą zdradzać nazwisk), który ma zostać wycofany z rozgrywek drugiej ligi.
no to sie zaczyna

nigdy nie jest za późno
-
bogas1985
arcio pisze:Niewykluczone, że Ruch sięgnie po dwóch zawodników Zawiszy Bydgoszcz (działacze nie chcą zdradzać nazwisk), który ma zostać wycofany z rozgrywek drugiej ligi.
no to sie zaczyna

a z Ariela prawdopodobnie beda nici. Ponoc rzada za duzo kasy.
-
hydroxy
-
Kontakt:
bogas1985 pisze:
a z Ariela prawdopodobnie beda nici. Ponoc rzada za duzo kasy.
no to bydzie inkszy zmiynnik dla Makucha
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
-
kolend
rumcajs_79 pisze:
czumy unos na sile stawiaja na ludzi po 30-tce!lepij dac pograc młodym!
zartujesz z tym pytaniem??? to nie jest do konca nasz wybor
Myslisz, ze mlodzi i dobrzy beda chcieli grac w 2 lidze???
A jesli tak to za jakie pieniadze chcesz ich do nas sprowadzac?
-
KK
-
Kontakt:
kolend pisze:rumcajs_79 pisze:
Mozna wszystko wywazyc. Mlodych to my sciagac nie musimy bo ich mamy, a wielu utalentowanych chlopakow biega swoja droga po III i IV ligowych boiskach i nie za wszystkim żada sie astronomicznych kwot. Runda wiosenna jest trudniejsza od jesiennej, ale z drugiej strony w ekstraklasie jeszcze trudniej bedzie ogrywac chlopakow typu Janoszka, czy Brzozowski.
-
3nt.Er
-
Kontakt:
a może by tak na początek pomyśleć o tym, by awansować do tej 1 ligi? jeszcze nie jesteśmy w 1 lidze, by sobie pozwolić na eksperymenty z młodymi graczami... niech grają najlepsi, a skoro Ci co mają po 30kilka lat tacy są, to cóż zrobić...
Königshütte / Oberschlesien
-
kolend
KK pisze:kolend pisze:rumcajs_79 pisze:
Mozna wszystko wywazyc. Mlodych to my sciagac nie musimy bo ich mamy, a wielu utalentowanych chlopakow biega swoja droga po III i IV ligowych boiskach i nie za wszystkim żada sie astronomicznych kwot. Runda wiosenna jest trudniejsza od jesiennej, ale z drugiej strony w ekstraklasie jeszcze trudniej bedzie ogrywac chlopakow typu Janoszka, czy Brzozowski.
no jasne, a pamietasz, jak gralismy duzo Fosa, Wawrzynczokiem, jakims ku*** Stanfordem, i chyba jeszcze ich kilku bylo...
tylko z ta roznica, ze gralismy wtedy w barazach
-
arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
autor: arango-mokre » 3 lut 2007, o 14:34
JEZIERSKI Z BELCHATOWEM ZAGRAL DZIS BARDZO DOBRY MECZ ZRESZTA CALA SZPICA Z DRUGIEJ polowy zagrala dobrze pepe miki jezior i łudzinski, jesli chodzi o mlodego babiarza to myusle ze za dw lata bedzie mial pewne miejsce w 1 skladzie, haftkowski jak na swoj wzrost to dosc sprawny fizyczny ale do pierwszego skladu jak narazie sie nie nadaje bramkarz padic czy jak mu tam za bardzo nie jest pewny no ale gtral dopiero w pierwszym sparingu peskovic dosc pewny jesli chodzi o riela jakubowskiego wlecial stawia go na bok obrony a to skrzydłowy nie jedt zły ale bez rewelacji jesli chodzi o gesiora mysle ze ma szanse grac w 1 skladzie chociaz bonk i puo to dla mnie pewniaki w pierwszym skladzie,jesli chodzi o mnie to na dzien dzisiejszy z nowych zawodnikow w pierwszym skladzie powinni grac nykiel za osy na boku bo z widzewem gral dobrze i w ataku jezierski z mikim a reszta stary sklad no ale przychodza kontuzje puchary:) to wszyscy pograja:D
-
rumcajs_79
-
Kontakt:
kolend pisze:rumcajs_79 pisze:
nie nie zartuje! piszesz pierdoly i jenczysz jak staro baba!nieprzyjda,wola grac w OE...itd
trzeba poszukac graczy pokroju BARAN lub zaczac ogrywac naszych utalyntowanych młodzikow!nie niegodom odrazu wszystkich ale ECIK , BRZOZA powinni wiecej polotac i pograc z pierwszysm składym!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
Lukas89
-
Kontakt:
No to Przemek wreszcie kontrakt podpisał...
"3.02.2007 18:33 › Przeciągająca się decyzja Przemysława Łudzińskiego o przedłużeniu przez niego kontraktu z Ruchem wreszcie została podjęta! Najskuteczniejszy strzelec ubiegłej rundy, zdobywca dziesięciu goli jesienią, postanowił złożyć podpis pod umową, która będzie obowiązywać przez kolejne dwa lata.
- Dogadaliśmy się tak, że i ja i klub jesteśmy usatysfakcjonowani, stąd w czwartek dopełniłem formalności - zdradza popularny "Łudi". - Tak jak wcześniej mówiłem, zainteresowanie moją osobą ze strony innych klubów były tylko spekulacjami prasowymi. Mnie cały czas interesowała tylko gra dla Ruchu, więc po okresie urlopowym ustaliliśmy tylko ostatnie szczegóły - tłumaczy ociąganie się z podpisaniem nowej umowy Łudziński.
Łudziński do zespołu chorzowskiego Ruchu przyszedł jesienią 2005 roku. Wcześniej zaliczył pojedyncze występy w ekstraklasie w barwach Amiki Wronki, zdobywając na najwyższym szczeblu rozgrywek jednego gola. Wychowanek Rossy Rosnowo zadebiutował w niebieskiej koszulce 19 sierpnia 2005 w zwycięskim spotkaniu ze Szczakowianką Jaworzno. Na pierwsze trafienie w lidze czekał trzy mecze, by zdobyć honorowego gola w przegranym we Wrocławiu pojedynku ze Śląskiem. Prawdziwe przebudzenie nastąpiło w ubiegłej rundzie, w której obchodzący dziś urodziny Łudziński w rozgrywkach ligowych i pucharowych zanotował łącznie 10 goli! Nic zatem dziwnego, że 23-letni napastnik nie obawia się konkurencji w zespole, nawet w momencie gdy do kadry dołączyli Remigiusz Jezierski i Łukasz Janoszka. - Zdrowa rywalizacja może wyjść tylko na dobre. O miejsce w składzie nigdy nie jest łatwo, ale ja konkurencji nigdy się nie obawiałem - zapewnia Przemek."

-
spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
GW donosi jakoby Ruch był zainteresowany Staniszewskim i Lasockim z Hydrozagadki
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
bogas1985
spyru pisze:GW donosi jakoby Ruch był zainteresowany Staniszewskim i Lasockim z Hydrozagadki
Lasocki juz miesiac temu pdopisal wstepna umowe z Slaskiem Wroclaw, wiec to na 100% odpada. Staniszewki?? Jak najbardziej

-
ishateR
rumcajs_79 pisze:kolend pisze:rumcajs_79 pisze:
nie nie zartuje! piszesz pierdoly i jenczysz jak staro baba!nieprzyjda,wola grac w OE...itd
trzeba poszukac graczy pokroju BARAN lub zaczac ogrywac naszych utalyntowanych młodzikow!nie niegodom odrazu wszystkich ale ECIK , BRZOZA powinni wiecej polotac i pograc z pierwszysm składym!
jo moga grac w Ruchu za darmo - moga nawet dopłacic

:lol: :lol:
-
radzion
-
Kontakt:
bogas1985 pisze:spyru pisze:GW donosi jakoby Ruch był zainteresowany Staniszewskim i Lasockim z Hydrozagadki
Lasocki juz miesiac temu pdopisal wstepna umowe z Slaskiem Wroclaw, wiec to na 100% odpada. Staniszewki?? Jak najbardziej

a z tego co jo wiem to na transfer Lasockiego do Slaska nie zgodzil sie pzpn!
Staniszewski?brac go!!!
mogliby sie tez zainteresowac mioduszewskim, badz co badz jednym z lepszych bramkarzy w lidze!
-
slavo
-
Kontakt:
radzion pisze:bogas1985 pisze:spyru pisze:GW donosi jakoby Ruch był zainteresowany Staniszewskim i Lasockim z Hydrozagadki

a z tego co jo wiem to na transfer Lasockiego do Slaska nie zgodzil sie pzpn!
Staniszewski?brac go!!!
mogliby sie tez zainteresowac mioduszewskim, badz co badz jednym z lepszych bramkarzy w lidze!
Na Staniszewskiego bym nie liczył, wg. mnie wyląduje w Jadze. Zresztą i Staniszewski i Jezierski to o jednego za dużo.
Mioduszewski, na moj gust wyląduje w Lechii, a Majewskiemu nie odpowiada powietrze (jak sam raczył "zażartować"; kij mu w ryj).
Wg mnie to wart zachodu jest Miklosik i Rackiewicz jako inwestycja
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], JSensei i 38 gości